Tek bir kaynak yok bende. Thanos gibi gücümün kaynağı birçok unsurdan oluşuyor. Biri olmadan diğerleri tek başına işe yaramıyor bende. Şimdi onlar nedir anlatayım. Bir tanesi ailemdir. Her insanın ailesi kendisine güzeldir elbet çok şükür dünyaya bir daha gelsem yine kendi ailemin evladı ablalarımın erkek kardeşi olmayı isterdim. Bir diğeri ise hayvanlar. İyi ki rabbim onları yaratmış şu an ben bunları yazarken 4 tane yavru kedi beni abluka altına almış ısırıp tırmalamaya çalışıyor sırtıma çıkmaya çalışıyorlar. İyi ki onlar var çok seviyorum kendimi onlarla daha huzurlu bu hayatı yaşanabilir hissediyorum. Bir diğeri ise aklım. Ne istediğimi biliyorum, beni neler mutlu eder, neler düşürür çok iyi biliyorum. Sorumluluk almayı, elimde olanlara değer verip sahip çıkmayı biliyorum. Elbette hata yaptığım zamanlar da oluyor onlardan da ders alıp tecrübe ediniyorum. Gencim güzelim yolum çok daha ahah. Bir diğeri arkadaşlarım. Sahip olduğum arkadaşlarım çok iyi insanlar birlik beraberlik içindeyiz kimin ne derdi varsa koşarız anlarız kapatırız. Kimse birbirini kıskanmaz, kimsenin kimseden çıkarı olmaz. Benim gücüm onlar. Benim güç kaynağım, dik duruşumun sebebi onlar.
Sevgiden geliyor. Ailemin, sevdiklerimin ve arkadaşlarımın ve gösterdikleri sevgi benim için en büyük enerji kaynağı diyebilirim. Benim güneşim çünkü hepsi de.
Çok fazla kötü tecrübe yaşadım, lakin her düştüğümde daha güçlü ayağa kalktım orası ayrı sert bir yaşam mücadelem oldu. Hayatımda her insan gibi o zorlu sınavlarım dönem dönem hala devam ediyor. Evet güçlüyüm, ama şunu da biliyorum ki güçsüz olma hakkımda var. Kendime nezaketle yaklaşıyorum. Robot değilim. Her an, her saniye, her dakika güçlü olmak zorunda değilim. Ben gücümü hep kendimden alırım. Ne dost, ne eş, ne aile. O yüzden de hiç kimsenin şu hayatta beni yargılamasına ya da yaşam tarzıma müdahale etmesine ne izin ne de taviz vermem. Çünkü ben hep yalnız başıma ayağa kalktım.
Kendimden güç alıyorum. Güç kaynağı birilerinden ya da bellli şartlara bağlandığında, bir anda elektrik kesintisine uğramış gibi karanlıkta kalabilir insan.
Seni seviyorum diyeni dostunum diyeni kardeşinim diyeni herzaman arkandayım diyeninin gerçek karakterini öğrendiğim zaman daha güçlü hissediyorum ve bu beni daha güçlü yapıyor çünkü yanımda olan kişileri karakterleri tanıyorum ve bu beni herşeyde özgüvenli yapıyor. 👊🏻
Hayatı yaşayanlarla hayatı yaşatanlar hani biri hayatını yönetir Yaşar biri nide hayat yönetir Yaşar eğer hayatı yönetirseniz dimdik ayakta kalırsınız HAYAT HERŞEYE RAĞMEN YAŞAMAYA DEĞER
Bazen bir yudum kahve, bazen bir şarkı nakaratı, bazen dua, bazense kişisel olumlama ama her ne olursa olsun olumsuz düşüncelere teslim olmamak güçlü kılıyor. 🙂
Gücümün kaynağı hayallerimdir. Hayatımdaki insanlar sürekli değişti gelenler oldu gidenler oldu değişmeyen tek şey hayallerim. Bunlar beni ayakta tutuyor.
Benim gücümün kaynağı babamdır. Zamanında yerine getirmediği sorumlulukları bana ittirdiği için ister istemez güç kaynağım o oluyor. Power supply gibi adam dayıyor 850W'yi.