Bazılarımız daha uzaktan bile sıcacık durur ve hep tebessüm halinde. Ancak bazı kişiler de tam tersi buz gibidir, "merhaba" demeye korkarız. Herkese soğuk olunur mu?Sen hangi grupta yer alıyorsun?
Merhaba.. Aslında hayata son derece pozitif ve enerjik bakan biriyim fakat insanlar konusunda daha temkinliyim.. Bir yerden sonra menfi ilişkilerden insana gına geliyor.. Gerek iş hayatında, gerek eş dost ortamında insanların içten pazarlıklı hallerine tanıklık edince bir şeyler soğuyor insanın içinde.. Bana nasıl gelinirse öyle gitmekten yanayım.. Yani şu var her zaman iletişimin başlangıcında soğuk biriyim.. Karşımdaki insanı tanımam gerekir, fikir sahibi olmam gerekir sıcak ve samimi davranabilmem için.. Evet bazı insanlara buz dolabı gibiyim.. Keyifli akşamlar.. :)
Dışarıdan tanımadığım kişilere karşı evet soğuk biriyim böyle biri olunca da benden soğuyorlar. Hemen birileri ile tanışamıyorum, yakınlık kuramıyorum uzun zaman geçsin istiyorum bazılarının işine bu gelmeyebilir onları sıkabilir ama herkese karşı sıcakkanlı da olamazsın, ben soğuk olduğum halde sonradan tanıyıp sıcak olduğum halde çok yanlış gördüm birde, sıcakkanlı olan birini düşünemiyorum her şeyden önce nabza göre şerbet biriyim bana nasıl geliniyorsa bende öyle giderim karşımda ki kişiye bağlı benim soğukluğum
uzaktan soğuk birisiyim.. yakına gelince.. sıcaklığım ortaya çıkıyor netice de herkese sıcak olamam ama değil mi? Bir farkı olmalı bana yakın olanların bir ayrıcalığı :) herkese sıcak olursam bir farkımda kalmaz diye düşünmekteyim hak eden sıcaklığımı görür hak etmeyene buz dolabı gibi soğuğum ben :) ölçütümüz bu :) hak etmek ya da etmemek ne önemi var demeyeceksin :)) hak edene hak ettiği şekilde davranıp sıcaklığınla huzur verirsen hak etmeyene huzursuzluk vereceksin soğukluğunla
Yüz yapımdan dolayı dışarıdan çok sert biri görünürüm genelde az konuşurum. Trafikte dilenciler ve çeşitli ürünler satanlar yanıma uğramaz tanımayanlar polis ve askeri personel sanıyor sürekli bu soruya maruz kalıyorum. 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
Uzaktan bakıldığında soğuk, kendini beğenmiş kibirli algılanıyorum... Fakat yakınıma gelip benimle tanıyanlar aslında hiçte öyle olmadığımı anlıyor. Sıcak kanlı, merhametli, eğlenceli hatta çılgın deli dolu bir kadınım 😊😝
Soğuk olarak görenler var, sıcak olarak bilenler var. Yani öyle çok soğuk değilim bir laf vardı gülerseniz gülümserim diye. Bende öyle valla samimi bulduğum insanlarla iletişimim daha kolay benim. Iyv vıyk etmeyenler, sürekli enerjisini düşürmeyenlerle daha iyi anlaşıyorum. Tabi soğuk olmam gereken insanlar ve konular var ancak genel olarak ılık biriyim heh ılık.
Beni tanımayanlar soğuk biri olduğumu söylerler. Tabi daha sonrada hakkımda yanıldıklarını söyler bir çoğu. Karşımdakini tanıdıktan sonra gerçek beni ortaya çıkartırım. Hele bide enerji aldıysam çok eğlenceli bir ben olurum.
Kişisine göre değişir. Sevmediğim insana karşı aşırı soğuk birisiyim. Sevdiğime karşı daha sıcak kanlı birisiyim. Bazı insanlar samimiyetle yılışıklığı ayırt edemiyorlar onlara karşı mecbur daha soğuk oluyorum ki ileride sıkıntılar çıkmasın. Onun dışında ilk başta üslup ve hitabım her insana karşı aynı. Tanıdıkça bu değişiyor tabi ki.
Beni tanimayanlar disardan bakildigi zaman soguk, burnu havada, kimseyi begenmeyen biri oldugumu dusunuyorlar genelde ama oyle degil. Enerjisini sevdigim daha ilk goruste isindigim kisilere direkt samimi davranip cana yakin olurum. Tamamen karsimdaki kisinin aurasina bagli aslinda soguk veya sicak olmam. 🌸
Şöyle söyleyeyim: Toplu taşımalarda, otobüste vs insanlar benimle konuşacakları zaman çok temkinli yaklaştıklarını, kelimelerini özenle seçtiklerini görüyorum. Soğuk bir yaklaşım sergiliyorum onlara karşı. Aksi takdirde sevdiğim insanların yanında gayet sıcağım.😄
Yeğenim "Teyze sen yaşıtım olsan asla seninle arkadaş olmazdım" demişti bir gün. Çok soğukmuşum benimle zaman geçmezmiş. Cidden öyleyim çok az kişi eğlenceli tarafımı bilir ve görür
Beni dışarıdan ilk gören insanlar soğuk buluyor. Bu halimden memnunum insanlarla çok fazla samimi olmak iyi değil. Hele de günümüz toplumumuzun ruh dengesizliği göz önünde iken
Soğuk değilim ama pek sıcakkanlı da değilim mesafeliyimdir. Daha doğrusu her tarafım sicak değildir, sicak tarafımda var soğuk taradimda nereden ne şekilde yaklaştığına bağlı
Soğuk biri gibi görünüyorum ama sevdiklerimin alıştığım kişilerin yanında gayet sıcak eğlenceli biriyim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu kişiye bağlı kimse 7/24 soğuk olmaz... olamaz böyle bir şey yok dünyada... Fakat bazı insanlar var çok neşeliler ve bazıları daha soğuk fakat ortama bağli kisiye bagli