Kişilik & Karakter Acımasız mısınız? Yoksa yufka yürekli mi? AteistKomünistSatani Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevmediğiniz bir İnsan susuzluktan ölmeye yaklaşmışken su istese su verir misiniz?Bağışlayan mısınız yoksa intikam alan mı? Güncellemeler+1 yıl Not: Merhametli kızlar bana 10 kat daha tatlı ve çekici geliyorlar. Acımasız mısınız? Yoksa yufka yürekli mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Veririm, yufka yürekli biriyim çünkü. Vicdanım ve merhametim el vermez, karşımdaki kim olursa olsun... 1 10 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl @_Romeo- kotayı doldurdun sen benim seninle konuşacak bişeyim yok. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl @_Romeo- neye ihtiyacının olduğu inan hiç umrumda değil. Yorumla _Romeo- +1 yıl Umrunda olmadığını da biliyorum çok uzun süren bir hukukumuz var senle sana ihtiyacım var dediğim halde arkanı dönüp gidecek misin gerçekten? Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl @_Romeo- hukukumuzun olduğu bugün mü aklına geldi, zaten işin düştükçe hukukumuz olduğunu hatırlarsın sen. Yorumla _Romeo- +1 yıl Mesele tahmin ettiğin şey değil yanılıyorsun bu defa işim falan düşmedi sadece senle konuşup gideceğim Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl @_Romeo- vicdanını mı rahatlatacaksın az çok tahmin ediyorum diyeceklerini o yüzden hiç gerek yok. Yorumla _Romeo- +1 yıl Tahmin etmen bir şey değiştiriypr mu? Yorumla AteistKomünistSatani +1 yıl Arkadaşlar araya girmeye haddim yok biliyorum özür dilerim ama lütfen özelden tartışabilir misiniz bana bildirim geliyor teşekkür ederim saygılar sunarım Yorumla _loseeYourselff_ +1 yıl Ne kibar bir yaklaşım böyle nazil insanları çok seviyorum ❤❤ Yorumla _Romeo- +1 yıl @_loseeYourselff_ aynı ben gibi kibar nazik ve anlayışlı beni de çok seviyorsun o nedenle 😊 Yorumla
Simayyyyyay Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Profil fotoğrafı seninkiyle aynı olanı aç kurtların önüne bile atarım acımam 1 3 Yorumla AteistKomünistSatani +1 yıl Ben sorduğum soruda sizin gibi siyaset yapmadım. İsterseniz beni engelleyin. Yorumla Simayyyyyay +1 yıl Soru sordun cevap verdim. Alınacaksan oynama Yorumla AteistKomünistSatani +1 yıl Peki Simay Hanım. Siz haklısınız özür diliyorum. Yorumla
Ah-mutsuzluk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Merhaba.Yufka yüreğimizden kıymalı börek yaptılar daha ne diyeyim ki ben, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun. 😂 1 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Yufka yürekliyim maalesef bu yüzdendir ki yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılar 😁 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bana acımayana acımam, genel olarak merhametli bir insanımdır 1 0 Yorumla
miskinbet Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aileme karşı yufka yürekli, ama dışardaki coğu insana karşı acımasız 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Veririm, yufka yürekli biriyim çünkü. Vicdanım ve merhametim el vermez, karşımdaki kim olursa olsun...
@_Romeo- kotayı doldurdun sen benim seninle konuşacak bişeyim yok.
@_Romeo- neye ihtiyacının olduğu inan hiç umrumda değil.
Umrunda olmadığını da biliyorum çok uzun süren bir hukukumuz var senle sana ihtiyacım var dediğim halde arkanı dönüp gidecek misin gerçekten?
@_Romeo- hukukumuzun olduğu bugün mü aklına geldi, zaten işin düştükçe hukukumuz olduğunu hatırlarsın sen.
Mesele tahmin ettiğin şey değil yanılıyorsun bu defa işim falan düşmedi sadece senle konuşup gideceğim
@_Romeo- vicdanını mı rahatlatacaksın az çok tahmin ediyorum diyeceklerini o yüzden hiç gerek yok.
Tahmin etmen bir şey değiştiriypr mu?
Arkadaşlar araya girmeye haddim yok biliyorum özür dilerim ama lütfen özelden tartışabilir misiniz bana bildirim geliyor teşekkür ederim saygılar sunarım
Ne kibar bir yaklaşım böyle nazil insanları çok seviyorum ❤❤
@_loseeYourselff_ aynı ben gibi kibar nazik ve anlayışlı beni de çok seviyorsun o nedenle 😊
Profil fotoğrafı seninkiyle aynı olanı aç kurtların önüne bile atarım acımam
Ben sorduğum soruda sizin gibi siyaset yapmadım. İsterseniz beni engelleyin.
Soru sordun cevap verdim. Alınacaksan oynama
Peki Simay Hanım. Siz haklısınız özür diliyorum.
Merhaba.
Yufka yüreğimizden kıymalı börek yaptılar daha ne diyeyim ki ben, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun. 😂
Yufka yürekliyim maalesef bu yüzdendir ki yufka yüreğimizle kıymalı börek yaptılar 😁
Bana acımayana acımam, genel olarak merhametli bir insanımdır
Aileme karşı yufka yürekli, ama dışardaki coğu insana karşı acımasız
Yufka yürekliyim ben dayanamam.
Ben çok fazla merhametliyim
Yufka