Sana rahatsızlık veren, psikolojini kötü derecede etkileyen bir fobin var mı? Artık palyaçolara eğlence amaçlı bakamıyorum. Stephen King alacağın olsun.
Seni kötü etkileyen bir fobin var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çok garip gelecek belki ama kabuklu hayvanlardan korkuyorum :D Istakoz, yengeç akrep gibi bunları tv'de bile gördüğümde hemen yüzümü çeviriyorum bakamıyorum
Benim de tam tersi ışıklı yerde asla uyuyamam. Sesli ortamda uyuyabilirim ama asla en ufak bi ışık olmamalı gündüz uyurken perdeleri kapatırım sırf bu yüzden güneş ışığı olmasın diye. Görselde ki adama vampir dedim ama galiba vampir benim 😬
Evet ben seni kedi biliyordum demek ki gündüzleri kedi olarak dolaşıyorsun gece de vampir olarak. Bende diyorum geceleri ortalıkta dolanmıyor acaba neden diye demek sebebi vampirlikmiş. 😂 3. Kont Dracula'nın torunu Kraliçe Vampir lütfen kanımı bağışlayın ajsjs He valla sayende çok güldük yarın riskli bir iş var başıma bişey gelmez inşallah 😂
Asonsöre binmeyi korkuyorum. Tek binince nefesim kesiliyor garip garip sesler çıkarıyorum.😅😅😅😅 Biri benle binince o da korkuyor. Bu yüzden merdivenden cikiyorum