üniversitedeki ev arkadaşlarımdan bir tanesi böyleydi.. beni sessiz sakin temiz görüyordu her halde ki , şaka yapıyorum ayağına çok uzun süre uğraştı.. peki ya sonra ne oldu? sabır sabır sabır... bir dedim yapma.. iki dedim yapma.. 100 kez bin kez dedim hatta yapma... sonuç? ... hayatımdan bir anda sildim attım..
... tek hatam şuydu.. daha en baştan buna izin verip sessiz kalmak.. bunu asla yapmayın.. gerektiği yerde sağlam şekilde bozun.. daha baştan yerini bilsin insanlar.. bu insanlar kedi yavruları gibidir.. baştan oyun oynuyorum ayağına yoklarlar.. bir pat atar.. iki pati atar.. baktı karşılık yok.. daima yemeğini önünden alır... aynı şey...
.. yılanın başını küçükken ezin... artık çok mu geç... harekete geçin.. bir kaç kez güzelce ama net şekilde uyarın... sonrasında ciddi bir nota verin... değişen bir şey yok mu buna rağmen.. bir anda hayatınızdan çıkartın.. hiç kimse sizi şamar oğlanı yerine koyamaz.. şakayla veya ciddi... bıçak gibi kestirip atın... veya tartaklanıyor musunuz... karşı taraf sizden bir hamle beklemediği için , hiç ummadığı bir anda hayalarına dizi geçirin.. veya kendinize güveniyorsanız.. sağlam bir kafa atın.. bakın bir daha oluyor mu :) ...
Bana şamar oğlanı muamelesi yapılmasına asla izin vermedim vermem de.. Kendi ailem bile bana bu tarz yaklaşımlar sergileyemez çok dik yapıdayım.. Asla boyun eğmem.. Durduk yere de kimseye şamar oğlanı muamelesi yapmam fakat kaşınırsa kaşımak farz olur.. :D Yani mesela şu var, bana saygısızlık yapılırsa ve hakarete varan tavırlar sergilenirse ister istemez tavrımla ve duruşumla yüzleşmek zorunda kalır.. Duygusuz bir insan değilim elbette ama karşımdaki insanın bana yaklaşımına bağlı olarak duvar olabilirim.. Keyifli günler baby :*
Şamar oğlanı diye bir tabir var. Yani başkasına kızıp öfkesini benden çıkarana müsamaha göstermem. Günah keçisi ben miyim ya gitsin kime kızıyorsa ona bağırsın 😄
Cevap
17Cevap
Ben çok atarlı ve züppe olarak büyüdüğüm için kan dökerdim sanırım. Yani ilkokul son lise başlangıçlarım ne kadar asi, atarlı ve fakir ergen olarak geçse de küçük yaştan zengin ve şımarık olarak yetiştirildim. Bu yüzden böyle şeylere gelemezdim. Aklıma Mazlum karakteriyle Kemal Sunal geldi :D
Böyle bi olay iş yerinde başıma geldi benden yaklaşık 15 yaş büyük bı abiye kızdı patron iş yetismedigi için ki adamın yapabileceği bı şey yoktu bunu bildiği halde beni cagirip sen bu kdr beceriksiz olamazsın falan agir kelimeler kullandı ama adam o kdr efendiki hic ses etmedi sonucunda bn tartıştım ve imada bulunmadan dürüstçe konuşmasi gerektiğinin kimsenin ongun o işi yetistremiceni dile getrdm bı tekim kimse elindeki işi yapmasn dedm madem siz bizi canım yerine koyup birbirmize harcattitiyorsnz bizde yapmıyoruz dedm çıldırdi heralde şey bekliyordu tamam abi biz hallederiz dememizi eğer öyle yapsaydım belki iki gün sonra aynı muameleyi bana uygulayacakti sonuç olarak bı iki saat çalışmadk kesin ve katı konustm aslnda her hangibi bir konumum yok fakat mudure bunu söyleyeceğimi söyledim tabi oda daha fazla baskı uygulayamadi bnce kimse sessz kalıp hakkını yedrmemeli
Bazen müşteri anlamında şansını zorlayanlar oluyor. Müşteri velinimettir ayağına onlara boyun egmemi bekliyorlar. Ama asla eğmem. Geçen birisi olmadık bir meseleden dolayı kamyonete yüklediği yaklaşık kasa dolusu mali almayacağını söyledi. Bekliyordu ki yapma etme. İndir lan dedim ve arkamı dönüp gittim. Sonuç mu? O gün indirmedigi gibi ertesi gün de devamını almaya arkadaşını göndermiş yüzsüz.
El tokatıyla büyüyen, kendi yumruğunun gücünü bilmezmiş..
Argo bir tabir olacağı için özür dilerim ama
Umumi tuvalet değilim, kimse ağzıma sıçamaz.
Kimseye de bunu yapmam.
görselle destekledıgın durum master/slave durumudur.
farklı levellerı mevcuttur.
kişisel goreceli kavramdır. ben master oldugumdan o konumda degılım ama slave olan kişilerede mevcut .
Gururuma kendi kibri için eziyet eden hiçbir insanı unutmam... Haklı intikamım için sabırla ve sessizce beklerim...🦄🍀🍏⭐❤️
Bana şamar oğlanı muamelesi yapana bende aynı muameleyi yaparım kimse kusura bakmasın.
hic kadeein tokadini yememisler istemezsem kimse bisey yapamaz
öyle bir hale sokarım ki cümlelerimle, nefes alamaz..
sonra da parka gönderirim, oynaması için..
Onun ben agzina ederim kimse o sekilde davramaz bana
Efendim seksle cezalandırırım, amiyane tabiri buraya yazmıyorum terbiyem gereği😀😀
sekste fetişlikler güzel şeyler ayak yalamak vs gibi ama kölelik gibi şeylere aşırı karşıyım
Resmi görünce midem bulandı🥴Diğerinin tanımlamasından bile nefret ederim😡
Normalde insanlarla pek iletişimim yok sadece beni bu hayatta şamar oğluna çeviren biri var oda istediğini yapıyor bana bende kabul ediyorum.
Ciddi şekilde azarlamak hoşuma gitmez ama fantezi olursa her şeye açık olabilirim bu konuda.
Kaos çıkarırım yerle yeksan ederim hepsini..
Şamar oglanlari yok piyasa da 😁
Şamarlarım
ağzını burnunu kırarımmmm
Hastalıklı beyinler.
Yapamaz ki , tek atarım 😏🤣🤣
Döverim
Allah akıl fikir versin
Ağzına uçan tekme ile girerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?