''Feyz al diyene yanıt merkezden
Zevk al geç geliyorum herkesten
Zarları salla ve bunu yapmalısın
Beni geçmek için on üç atmalısın'' 🎲😏
#smellsmoke
Güncellemeler
+1 yıl
Süper.. ✌

Merhaba yapmadığınız şey nedir derseniz oda normal olabilmek derdim kitap bile yazabilirim ilk Tr ye geldiğim zaman ben özgür yaşamayı çok seven biriyim ve kendi ortamımda nudist im arkadaşlar merak ediyor nasıl olunur nasıl yapılır falan diye bende bir yılbaşı partisinde bende barın üzerine çıkıp o şekilde göstermiştim böyle olunuyor diye :) ev mi yakmadık 0 aracı denize mi atmadık kıbrıstan 7 yıldızlı hotelden sabahın 5 inde İzmir bostanlıya mayonezli urfamı sipariş vermedik :) eywah eywah diyorum yani
Valla bizim 100 tonluk mobil vincin kuruları açık halde full bomda 72 metreden aşağı halat ile inmek. Yükseklik korkum var ve bunu yapmayı istiyorum açıkçası. İnene kadar kalp krizi geçirmesem bari ahah
Toy toy fanları dinlesin heyhat
Boy boy dansöz piyasada vah vah
Bana da bi dörtlük yazın ama dikkat edin
Dilime düşünenin son sözü Allah.
😎✌ yeap
İzmirin tek kralı 🌝
Norm Ender efsanelerden benim için.. 🔥👍
Endergraund parçasını ayrı seviyorum şarkının tek kötü yanı çok kısa olması :d
Tüm şarkılarını seviyorum ben her ne kadar küfürlü rap yaptığı için fazlasıyla linç edilse de ben yadsımıyorum.. Genele bakarsak yabancı şarkıların bir çoğunda ne demek istediklerini anlamıyorlar 😂 yabancı parçada 7 ceddine giydiriyor ama adam anlamayınca sorun etmiyor.. Bence kim ne derse desin gerek sözleri ile, gerek duruşuyla, gerekse yakışıklılığıyla bence efso 🤘😎
Valla rap denilince ben en başa Sagoyu sonra da enderi koyuyorum. Enderin çok farklı aurası var gerçekten her haliyle çok iyi bir rapçi. 😬
Ahah fakat iyi övdük 😂
Övülmeyi hak ediyor adam yakından görme şansım oldu bir kez İzmir'de 😂
Bungee Jumping

Yarasa adam atlayışı wingsuit yaparak yamaçtan 300 km hızla süzülmek
Yapmayı düşündüğüm çok delice şeyler var ama niyetim iyi olunca vazgeçiyorum🤣🤣
Şişlerimi bıraktım kimsenin başına çorap örmüyorum artık. Onlar başındaki çorap yetinsinler. Buna rağmen verdiğim acıdan aşağılamadan zevk aldığını bilirsem vay haline sadistliğimden korusun onları🤭
Cevap
21Cevap
Çok çılgın şeyler olduğu için kamu arasında söylemiyorum : D
oooo kişiliğine saldırmak en delisi benim için
Valla milletin delilikleri yokmuş gibi hareket etmesinden bıktım. Bizim hareketlere kiskandiklarindan yanlış deyip gidip evde tek başına yön yapmaya çalışmaları gibi.
Bir helikopterden diger helikoptere gecerken sarjor degistirmeyi merak ediyorum, bu fantastik dunyanin bir ilkini gerceklestirmek istiyorum😅
Türkiye'deki tüm bağlarımı kopartıp yurtdışında yaşamaya başlamak ama olmadı, olmuyor sanırım olmayacak da.
Arabanın camlarına full film çektirip sevgilimle çıplak vaziyette Seyehat etmek ve araç otomatik olacak ki vites telaşesi olmasın birde 😃🤣🤣🤣
Boğaz köprüsünden balonlar eşliğinde boğazın serin sularına hafif bir iniş yapmak
İstifa 🙄 alcam kağıdı, basicam imzayı, basicam imzayı!
Yaptığım en delice şey kimseye haber vermeden yurtdışına gitmekti🤗
Bazen diyorum ansızın İstanbula gideyim karşısına çıkayım
Bu bu çok iddialı bir soru, listem kabarık, altında kalmak istemem🤣
Hayatımı ter yüz olacak şekilde değiştirdim hemde üç defa. Yine ihtiyaç hissetsem yine yapabilirim.
Sırt çantamı çadırımi alıp ülkeden kaçmak. Bı anlık gaza bakıyor gibi
İnsanların olmadığı, doğayla iç içe bir yerde, sessiz sedasız hayatımın sonuna kadar yaşayıp ölmek. Gerçekleştirmek istediğim en büyük hayâlimdir.
Rio'da Favela do Chapadao bölgesinde gezdim.
Rafting yapmak istiyorum.
Astral projeksiyonda obsesyon ile kontrol...
Paraşütle atlamak
Bir kere akıllıca bir şey yaptım
Parasüt ile atlamak en delilik olaniydi sanirim.
En deliceeee bilemedim
seks ama tutkulu olsun
Hiç bişi yok
Ben buna cevap veremem 😂
Yaşamak
intihar, belki de...
Cuckold bir eş olmak 🙈
💊⚔⚰...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?