Selam Gençlik 🦄🍀🍏⭐❤️ Düşündüm de, bazen alamet-i farikası sadece o insanın ifade etmesi olan görüşler olur, bir başkası o insanın fikrini aşırmaya kalksa diğerleri onu söyleyen esas kişi kim derhâl anlarlar... Böylece o insanın fikirleri doğal bir korunma altında olur, hiçbir şekilde çalınamaz, muazzam bir mental şifre gibi denilebilir mi? Neler demek istersiniz, yorumlarınızı merakla bekliyorum Gençlik 🤩🤩
Gençlik grubuna ait olmasam da yorumlayayım istedim :) Bence değildir. Bazen aynı fikre bir kaç kişi sahip olabilir. İcatlara bile baksak birkaç insanın aklına gelmiş denmiştir sonra ortaya daha gelişmiş şekilde ürün çıkmıştır ve en son olan toplumlar tarafından kabul edilmiştir. Aman olmasın zaten bir fikirde şifre koymamız eksikti :)
Bilmem vardır belki bu düşünme şekliyle alâkalı bir durum bence. Her insan aynı düşünmediği için bir kişinin sözü şifresiyle birlikte belli diğer kişi ise fikri söyleyen kişi gibi düşünmediği için sırıtıyor yani. Bir gömlek bir kişiye yakışır aynı fiziğe aynı mentaliteye de sahip olsan bazen yakışmazsa yakışmıyordur yani. Herkes kendi üzerine güzel gidecek gömleği seçse aslında hiçbir sıkıntı kalmaz. Fikirlerin söyleyen kişiyle ilgili ambiyansla birlikte bir aura kazanıyor. Burada önemli olan bir bütün olması. 😄