Merhaba.. Belli başlı konularda insanların size gıbtayla baktığını ya da kıskandığını mutlaka hayatınız boyunca hissetmişsinizdir.. Size göre sizin en kıskanılası karakteristik özelliğiniz nedir? Keyifli günler.. 🥂🤘
Klasik arkadan konuşmayı saymıyorum ama yüzüme açık açık soyledikleri iş güç Euro, dolar kuru dinlemeyip kafama göre gezmem. Antalya'nın en büyük müteahhidi bile yüzüme açık açık söyledi.. Antalya'nın yarısı bizim ama lux arabaya binmekten başka yaptığımız bir şey yok. Keşke ben de senin gibi olabilsem.
Sirf gezmek amacıyla Haziran aylarında 40 gün işletmemde üretimi durduran adamım ben 😂😂😂
Maddi dayanaklarını baz alıp insanların senin gezmeni kıskandıklarını dile getirmen de kendini övmektir.. Ayrıca soruda kendini övmekle alakalı bir durum yok, sadece gıpta edilen ve özenilen karakteristik özelliğine değiniyoruz insanların.. Gezmek karakteristik özellik değil, bir eylemdir.. Fakat tabi ki başka bir özelliğin olmadığını düşünüyorsan ona diyecek bir şey yok.. Mutlu günler perla 😎✌
Bilmiyorum ki, kıskananlar pek belli etmiyorlar kendilerini... yılanlar onlar yılan 🐍 ama anlayabiliyorum yine kıskanan kişileri. 😤 Herkes ile samimi oluşum onları rahatsız ediyor bu yönden kıskanıyorlar. Nazar değdirir'ler ancak :// Neyse durmak yok ✋🏻 kıskanmaya devam etsinler. :))
Güvenilir biri olmam , herhangi bir ortam olabilir bu biraz vakit geçirdiğim zaman grupta birbirini uzun zamandır tanıyan insanlar birbirlerine güvenmek yerine beni tercih etmiştir.
İnsanlar genelde beni seviyor hiç kıskanana denk gelmedim. Ama şöyle bir durum var bazı arkadaşlarım umursamazlık konusunda benim gibi olmak istiyor. O kıskanmaya girmez sanırım