Bugüne dek söylediğiniz en büyük yalan neydi?

Hayır, âşık değilim.😂😂(Anneme)😂😂
Normalde çok neşeli, dalgacı biriyken birden hiç ummadığım birine aşık olursam, annem derhâl anlar, tepkilerimden, ve bana aşık olma durumumla ilgili imada bulunur. Ben gerçekten aşık olmuşsam, hayır değilim derim, annem tabi bunu da anladığı için daha da dalgaya alır beni. Ama ben geri adım atmam. Bu tavrımı daha çok ergenken yapardım gerçi ama en büyük yalanım bu, belki iş görür 😂😂Yaşla gelen olgunlukla birlikte zaten böyle şeyler hitap da etmiyor gerçi bana artık birini sevdiysem mükemmel gizleyebiliyorum, annem de anlamıyor😂😂
Cevap
24Cevap
Arkadaşımın ihanetini gizlemek için kırk tane yalan uydurmuştum. O olabilir. Ha şimdiki aklım olsa hiç yapacağım bir şey değil ama o ayrı. 😄
Çok Büyük Yalan Söylemem Zorda Kalırsam Söylerim Ama Mutlaka İşler Yoluna Girdiğinde Doğrusunu Anlatırım.
En büyük yalanım anneme 100 TL elbise almıştım 300 TL demem🤗
Hangisini diyim hamile bıraktim demiştim yalandan ama gerçek olmuştu ne hikmetse o gün bu gündür yalan asla konuşmam
Kuran kursuna gidiyorum deyip her cumartesi internet kafeye gitmek :D
iş yerinde parca bozdum sakladım yok dedim sadece o
İlk motorumu aldığımda aıleme ‘ benım degıl arkadaşın ‘ demiştim.
Aralarından hangi birisini seçeceğimi bilemedim.
Ilk aklina geleni paylaşabilirsin
İş yerine başka arkadaşın maç biletini benim deyip onun adına maça gidecem yalanıyla kız ile buluşmaya gitmiştim
Annemlere okul gezisine gidiyoruz diyerek sevgilimin ailesiyle tanışmaya gitmiştim 😂😂😂😂 evlendik💁🏻♀️
"Ben de seni seviyorum".
Aileme evdeyim deyip 750 km uzağa gitmiştim...
Evlendiğim zaman eşime bakireyim dedim.
ohooo! uzun hikaye...
Mutluyum umutluyum umitliyim
Evdeyim diyipde o an İstanbul'da olmam.
Söylemesem daha iyi 😂
Ama olmalı hiç yazmasaydın o zaman 🙄
Hiç yalan söylemedim.
Sana aşığım
Allah affetsin bunu burada söylemeyeceğim :D
O kadar çok ki
Yalan yok bende
mutluyum