Zararını gördüğüm karakteristik özelliğim yok diyebilirim.. Çünkü hepsini yok ettim.. Ateşe verdim.. İnsanlara eskiden daha kolay inanır ve umursardım.. Zaman içerisinde yaşadıklarım benden bir çok şeyi götürdü.. Acı çekmiyorum artık.. Acıma duygum da onunla beraber yandı.. Güçlü bir kadınım ben.. Kolay ağlamayan, ezik hallere girmeyen, dik başlı ve inançsız.. Kim nasıl baktıysa öyle gördü.. Kavgam kendimle oldu yıllarca.. 30 a 1 kalaya kadar geçen zaman içerisinde hayatım dolu dolu geçti.. Kendimi tüm olumsuz olarak değerlendirilen özelliklerimle çok seviyorum.. Keyifli günler..
Fazla her konuda dürüst olmak. Zararını gördüm ama vazgeçemiyorum. Farklı şekli bana dolandırıcılık gibi geliyor. Şeffaf olamadığım zaman mutsuz oluyorum. Samimiyetim eksik kalıyor gibi. Başka biri gibi hissediyorum. Zararını biliyorum ama faydaları bana daha iyi hissettiriyor.
Çok sigara içiyorum. Bırakmak geldi içimden ama yapamadım sonra da vazgeçtim bırakmaktan. Seviyorum sigara içmeyi yapacak bir şey yok artık. Birde elimde ne var ne yok harcıyorum sağa sola kendime harcadığımdan daha çok harcıyorum elde tutamıyorum kazandığım parayı.
Güvenmek. Karaları bağlatsa ve bir daha asla desem de güvenmenin bi albenisi var ben de. Karakterimin geceden suya koyulan kısmı gibi boş miktarda bulunuyor mübarek.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bu son yaşadığım olaydan sonra bazı şeylere inanasım gelmiyor ama benim en çok zarar gördüğüm huyum herkesi kendim gibi zannedip gösterilen samimiyete inanmam.
Fazla seffaf olup önyargisiz yaklasmam ve cabuk guvenmem diyebilirim. Aslinda bunun iyi yanlari var ama bazen guvendigin birinden kazik yemek uzucu oluyor. Yinede vazgecemiyorum bu huyumdan eden kendine eder diyorum. Ben guvenmeye devam edecegim🌼
İnadım... ve bazen aceleci olmam. Ama hemen fark ediyorum... birde sinirlendiğimde çok öfkeli oluyorum. Tas tas üstünde bırakmamak deyimi bunu uyar sanirim 😅
Yapma diyorlar uyarıyorlar, bak yaparsan şöyle olur diyorlar ama yok illa kendim yaşayıp görmeye çalışıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben akşam uyumadan önce duş alırım. Saat illerler ve ben bi türlü giyinip saçlarımı kurutamıyorum. Yatakda sürekli telefonla ilgileniyorum ve keyif yapıyorum. Bazen üşümeme rağmen kalkamıyorum. Bu durumdan bazen nefret ediyorum ama vazgeçemiyorumda
Yardımseverliliğim merhametimin önüne geçemiyorum anlayış karşımda kötü bir insanda olsa empati yapma huyum deliricem bu yüzden daha kaç kere kanıcam bu yüzden
Öfkemi kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Aktif agresyon durumu oluyor çoğu zaman. Bunu değiştiremiyorum, sadece kontrol altında tutmak için meditasyon ve nefes egzersizleri yapıyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
içine kapanıklık sessizlik yalnızlık vs vs yaani.. 😉😐
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Politik olamamak Kral çıplak diye bağıramamak İnsanları net olmaya zorlamak