Ben nedense bu sorunu görüşlerinde çok kahkaha atacakmış gibi hissediyorum 😀.
Söyleyin bakalım neler var?
İyi gecelerr.
Söyleyin bakalım neler var?
İyi gecelerr.
türk kızlarından yola çıkarsak;
neden her erkeği sapık görüyorlar (ki her erkek sapık değil yani bu mümkün olamaz)
neden her adımı erkekten bekliyorlar (bizde şımartılmayı hak etmiyor muyuz bir ilişkide)
neden kendinizi ulaşılamaz hale getiriyorsunuz (dünyadaki tek kadın türüne ait canlı siz değilsiniz)
neden kendinizi en değerli olarak görüyorsunuz (sizden daha güzelleri de var)
neden cinselliğe karşı bu kadar tabunuz var (anlıyorum toplum dayatması ama niye kendi fikirleriniz yok)
neden bir erkeği olduğu gibi sevmek varken boyuna posuna yaşına başına kasına cüzdanına tipine bakıyorsunuz? (biz erkekler olduğu gibi sevebiliyoruz halbuki)
neden sevgiye ihtiyacınız olduğunu söylediğiniz halde size sevgiyle yaklaşanları tamamen uzaklaştırıp tekrar yakınmaya devam ediyorsunuz (bu gerçekten akılalmaz)
neden ilişkileriniz gayet düzgün ilerlerken durduk yere erkeğe sarıp, kavga çıkarıp, afra tafra yapıp, trip atarsınız? (rahat mı batıyor)
böyle binlerce tane yazar dururum da cevabı yok hiçbirinin tabii, doğal genleriniz.
Bir gün çok kaprisli tripli, bir gün çok merhametli çok aşık bir gün çok kavga çıkaran tipler çıkıyor bu aralar karşıma ve hiç anlam veremeyip güle güle deyip yoluma devam ediyorum
Cevap
9Cevap
Söyledikleri ve istekleri zıt oluyor bazen sus diyorsunuz susuyoruz kızıyorsunuz susmayınca da kızıyorsunuz ne istiyorsunuz bir anlasam..
Çok basitler anlamlandırılmayacak bir şey yok, onlar kendini anlaşılmaz sanıyor
Regl dönemlerinde aşırı sinirli ya da duygusal ta dengesiz
Vb olmasi bari ne zaman regl oldugunu bilsem ona gore davranicam
O dönemdeki sinirin yüzde doksanı gerçek değil, haberin olsun diye söylüyorum😀
İlgi göstermeye korkmaları sanki bi ilgiyle nikah masasına oturtacakmışız gibi
yaa😂😂
Öyle ya sanki biz çok meraklıyız doluyum biraz bu konuda😂
Aldatıp karımı seviyorum boşanmam demeleri birde utanmadan aldatınca suçu karısına atması
Aşırı basit ucuzlar bi kız yüz verse hemen koşuyorlar insanın bi kalitesi olur. Birde sadık kadın istiyorlar kadını kısıtlıyorlar
Sürekli bize bakıyorlar ama sadece bakıyorlar ve sadece göz göze geliyoruz o kadar bunu neden yapıyorlar anlamıyorum
Bi soğuk bi sıcak olması duygularından emin olamamam
Tam karar veriyoruz açılıcaz. Yüz, mahkeme duvarı gibi.. vazgeçiyoruz haliyle
Kararsız olmaları ve badboy sevmeleri.
Uğraşmıyorum anlamak icin bıraktım
Bi sıcak bi soğuk davranmaları
Tutarsız davranışlar
Dengesizliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?