@LacivertGandalf Öyle plansız doğa aktiviteleri oluyor. Son resim de günlük yaşamdan. Zaten yaşadığım şehir. Dolmuşa giderken şöyle şehir ışıklı güzel bir manzara yakalamışken değerlendirmek istedim. ☺️
En üstün özelliklere sahip, en pahalı kameraları, mercekleri, her türlü malzemeyi en başta fotografik zekâ ve fotoğrafçılara özgü olan fotoğrafçı gözü ile fotografik hafıza tamamlıyor. Bu üçlü bir insanda ne kadar çok varsa o pahalı malzemeler o kadar anlamlı, verimli olmaya başlıyorlar. Dünyada yaşamak en sıkıcı göreve dönüşmeye başladığı zaman fikrimce dört kurtarıcı mevcuttur;ilki müzik, ikinci sinema, üçüncü fotoğraf, dördüncü ise kitaplar. Bazen pencereyi bir anlığına aralarken sokağın ortasından bir otomobil ve iki bisikletli kişi, bir de köpeğini yürüyüşe çıkartmış tam dört insan ve bir hayvan aynı anda birden geçmeye çalışırken bile öyle hoş anlar görünüyor ki. Fotoğraf çekerken anlamlı görüntüler, insanlar, her şey, herkes, tam bir terapi nedeni...🦄🍀🍏⭐❤️
Kendimi değil ama hoş gördüğüm şeyleri çekiyorum.. lakin efekt uygulamaktan nefret ediyorum.. dogal halleri hoşuma gidiyor bunlarda en son çektiğim iki fotoğraf.