Aklımda hep intihar dusuncesi var sebepleri ise şunlar sizce destek alsam gecermi?

Bir kere aklimin kosesine yer etmis 24 yasindayim bu kadar karamsar olmak cok kotu bir sey ama ben ne oldugum kisiden ne oldugum yerlerden ne yanimda olan insanlardan memnunum hayatta hicbir amacim yok anlami yok bedenimi begenmiyorum her aksam kusuyorum işe gidiyorum insanlar şımariklik ettigimi, dikkat cekmek icin kimselerle konusmadigimi zannediyorlar ama ben beni gormeleri icin cirpindim sonrasi artik yok cunku pes ediyorum çok sıkildım sadece nefes aliyorum binlerce kez şukurler olsun her halime fakat ben bu dunyaya bu insanlara ayak uyduramadim bazi vedalarin olmasi gerektigine inaniyorum cekingenim hayat iyce zulum insanlara cok deger veriyorum ordan kaybediyorum yani artik benden bu kadar...
Güncellemeler
+1 yıl
Insanlardan cok sıkıldım cevreyi degistiremiyorum oldugum kisiyi oldugum yerleri degistiremiyorum tesetturluyum zorla cogu seyi zorla yapiyormusum gibi bu hayat benim degil gibi
Aklımda hep intihar dusuncesi var sebepleri ise şunlar sizce destek alsam gecermi?