+1 yılMerhaba.
Erkeklerin yalan olabilir ama adam olanların tam anlamıyla gerçek şunu söylemek isterim ki, en güzeli doğal olmak bu bakımsızlık demek değildir bunu iyi anlamak gerekir bir insanın kaşını gözünü vesaire fiziksel görünümünü, sevmezsin zaten iyi niyetini güzel ahlakını merhametini vicdanını dürüstlüğünü seversin sevginin en temizi masum olanı da budur, görsellik sadece cezbeder dikkatini çeker o kadar hakkımız da en güzeli değil en hayırlısı olsun kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler "Doğal kadın seviyorum" dediklerinde demek istedikleri sıfır makyaj yapan kadınları kastediyor olmaları. Çünkü biz erkekler tabiri caizse "suratına 1 kilo boya süren kadınlardan" pek hoşlanmıyoruz. Genellikle hiç bir erkek bacağında kıl olan kadın sevmez, nedeni ise beynimizin kadınları kılsız olarak kabul etmesindendir. Yani biz erkekler arasında bir algı var, kadın kılsız olmalıdır diye. Bacak kıllarını alıp almaman bizi ilgilendiren durum değil. Karışamayız da çünkü bu senin hayatın. Etek, elbise vari giysiler giymediğin belli, o yüzden bu konuda rahatsın sanıyorum. Nasıl rahatsan öyle yaşa.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyniniz kadınları kılsız olarak kabul edemez. Bu algı doğuştan değil. Evrimsel açıdan baktığında kadın da erkek de doğadaki halleri vahşi doğada vücutlarında kıllar vardı. Yani kadınların bacak kıllarını alması çok yeni bir zaman.
- +1 yıl
"Beyniniz kadınları kılsız olarak kabul edemez" Öyle ama. Bunu söylememde haklılık payı var. Ben eskiler için konuşmuyorum ayrıca. Günümüz çağına göre konuşuyorum. Bizler çocuk yaşlardan itibaren kadınları kılsız olarak görürüz. Takdir edersin ki çocuk yaşlarda kadınların ağda yaptığını falan idrak edemeyiz. İşte bu nedenle kadınlar kılsızdır, kılsız olmalıdır algısı oluşuyor beynimizde. Büyüdüğümüz zaman ise gerçekleri öğreniyoruz.
+1 yılKarakterden karaktere değişiyor. Mesela bizde çoğu zaman doğallıktan yana olduğumuza inandıramıyoruz. Sen kendini nasıl mutlu nasıl rahat hissediyorsan öyle olmalısın kısacası en doğal halinle olmalısın.
Hem yarın öbürgün ilişki ciddi bir hal aldıktan sonra görünen ve yaşananlar birbirinden ayrı olunca insanlarda başlıyor senin böyle olduğunu bilmiyordum diye.
Kısaca doğallık candır ayrıca cesaret işidir hemcinsleri makyajlarla yaptığı bakımlarla kendini güzel yapmaya çalışırken o kişi kendini her türlü güzel kabul ediyor demektir.00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Amma yazdın hepsini okuyamadım şunu diyeyim çoğunlukla yalan doğal seviyorlarmış hiç güleceğim yoktu erkekler mi sadece çoğu kızlarda doğal erkek sevmez erkeklerde bunu bildiğinden kızların arzuladığı erkek modeli gibi rol yaparlar aynısı çoğu kız içinde geçerli
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılsoran arkadasimiz kadınların bakım, süslenmesi veya makyaji önce kendi sonra başka kadınlar en son erkekler için olduğunu unutmuş.
birçok kadin maalesef kendi istemese de yukarıdaki sırada hangisi olursa farketmez bir taraf bir şey der diye senin dediklerini yapıyor.
en çok ne ile meşgul olursan onda daha cok bilgilenirsin, bir de hayat kaliteni genellikle etrafındaki en yakın 5 insan belirler.
lütfen yapmak istediğin şeyleri kendin için yap. başkası için yaptığının farkında olmadığım durumlar olabilir tekrar düşün.
sosyal medyayı dikkate alma ilk çıktığı zamandan beri nerelerden nerelere geldiğini gelkes biliyor fakat dillendirmek işine gelmiyor birçok kesimin. Artık bir meslek haline geldi. yaptklari seyleri gösterenler aslında reklam amaçlı yapıyorlar.
sade güzeldir çünkü insanların kirlettigi her şey en başta sadeydi ;)10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa sen içini ne tatlı dökmüşsün 🤗 doğallık anlayışına ve özgüvenine hayran kaldım 🤩 ben eski sevgilime HİÇ makyaj yapma derdim ama yapardı 🤦♂️iç çamaşır konusunda da hep ona seksi bir şeyler giymene gerek yok yani rahat olmasına özen göster yeter derdim ama o bildiğini yapardı 🤷♂️ hiç ağda yapma derdim, kıllar çok uzayınca biraz kırparsın ama kendine ağda yapmasına kıyamazdım yani gereksiz bulurdum, jiletle alınca da zımpara gibi olurdu yani o da beni rahatsız ederdi, bu durumda en doğrusu azıcık uzun kalmasıydı.. Anlayacağın ben ona doğallık dedikçe, o çevrenin etkisinde kalarak sürekli kafasına göre takılırdı ☹️
10 Yorumla
+1 yılYalan olanda var olmayanda var. İnsan sevdiği zaman gözü görmüyor bir şey. Gerçek sevgi en kötüsünü bile en mükemmeli olarak çıkarır ortaya. O yüzden bu hayat sizin yazdığınız her şeyi okudum güncellemelerde dahil. Çoğunda da haklısınız haksız olduğunuz yer başkaları ile kendinizi kıyaslamalarınız. Gerek yok kim ne yapıyorsa yapsın kim ne yiyor ne giyiyor ne için yaşıyor boşverin. Siz kendinizi böyle sevmişsiniz bu gayet normal devam edin.
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın da erkekler doğal kadın seviyor olsa bu kadar kozmetik ürün bulunmazdı.
24 Yorumla
Soran+1 yıl@H2__O oğlum olduğu gibi olunca canının istediği gibi yaşayınca erkekler bak hemen bakımsız diyorlar. Bacağımdaki kılın ne gibi bir bakımsızlığı olabilir? Temizlik diyorlar 2 günde bir tertemiz duş alan kıyafetlerini yıkayan günde 2 defa çamaşır değiştiren biri nasıl pis olur lan? Bunların olayı görsellik. Bu da doğal değil.
- +1 yıl
@soran Ben kozmetik ürünlerinden bahsettim, yüze boya badana yaparcasına yapılan makyajdan bahsettim, o gerçekten itici geliyor bana, güzelliğinizi maskeliyorsunuz.(Cilt problemleriniz yoksa)
Kadında kıl gerçekten itici duruyor, onu da söyleyeyim. Kadınlar erkekte sakalı, kılı falan çekici buluyor olabilirler ama erkekte böyle bir şey yok, inan bana kadında bacakta kıl itici duruyor, samimi bir erkek olarak söylüyorum. Bu konuda kadın ve erkek zevkleri biribirne pek benzemiyor. Kılsız parlak erkek istiyorum diyen kadın görmedim ben, varsa da muhtemelen sayısız azdır.
Bunun dışında da kadın erkek farketmez insanlar kesinlikle düzenli olarak spor yapmalı ve doğru beslenmeli.
Kola, hamur işi, margarin, fast food, cips vs... gibi sağlıksız şeyleri yememeli.
Doğal olmak leş gibi beslenip g. tü göbeği salıp kilolu, yağlı ve kıllı bir vücutla ortada gezmek demek değildir.
Bakımlı olmakta yüze boya badana yapmak demek değildir, spor + doğru beslenmenmektir
Belki çok çok hafif makyaj doğallığa bir renk katabilir, ama boya badana olayı bütün doğallığı bozuyor, karşımda ki insan değilde süs bebeğiymiş gibi duruyor.
Benim acimdan yemin edebilirim dogru olduguna. Kizlar birsey diim mi kiminiz gercekten cok kotu makyaj yapiyorsunuz. Yemin ederim adami gay yaptirirsiniz dedittiriyorsunuz. ya soslu fistik gibi kiminizin tipi surati. Sekli semali kaymis hanzo tipli yapmaktan kendinizi ne zevk aliyorsunuz?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYüzde yüz yalan karışı öyle olsun isterler çünkü biliyorlar öyle kadına kimse dönüp bakmaz. Makyajlı estetikli kadın gördüklerinde ağzının suyu akar
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTürk erkekleri kendileri kışladan vücudu gözükmüyor kıllı olan bakımsızsa erkekler bakımsız demektir
Soran+1 yılErkekler bakımsız bacım. Aynı zamanda da pisler bacakta çıkan kıla laf ediyorlar kendi vücutlarındaki kürke bakmıyorlar
+1 yılBen soruya bayıldım. Yazına ayrı bayıldım. Benim düşüncelerimin aynısı. Herkes toz pembe yaşıyor gerçek yokmuş gibi. Doğal kadın sevdiklerini de pek düşünmüyorum.
20 YorumlaÇok çok haklısın tabiki yalan. Ne kadar bakımlı ve güzelsen o kadar değer görüyorsun
13 Yorumla
Soran+1 yılBen çöp de attım, yerleri çamaşır suyuyla da silerim cam da silerim, bu zamana kadar kömür taşımış, kömür kovası doldurup kömür sobası yakmışlığım da var. Ama artım doğalgaza geçtik gerek yok. 😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetiğe gerek yok düzenli spor yap fit vücut olur muhtemelen disiplinli bir şekilde yaparsan. Makyaj yapmaya veya nail arta protez tırnağa gerek yok. Anca oje sürsen yeterli gibi veya onu da yapma tırnaklarına şekil ver temiz tut. Botoks estetik zaten gereksiz. Kıllar konusunda da bence almalısın. Direk lazere gitsen olabilir. Daha temiz olur yani. Ben eşimin böyle olmasını isterim açıkçası sanırım. Birde vücut bakımı yapsan yeter.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnları bırak ya kendilerine bakmadan kadınları elestiryolar hepsi fit yakışıklı bakımlı sanki ancak klavye başında kadinlarin dış görünüşlerine laf atmayi bilirler siz siz olun yok erkekler bunu sever mi şunu sever mi diye sormayın dusunmeyin onları bosverin kendiniz için suslenin bakım yapın ya da sizi gerçekten seven biri icin
40 Yorumla
+1 yılDoğal seviyorum derken, tüylerini almamanı kast etmiyorlar ki. Onların kast ettiği şey, ağır ton da makyaj yapılmaması, gün içinde parti kıyafeti gibi şeyler giyilmemesi, yeri gelince rahat bir şekilde yemek yemesi, çok kasmadan yerine göre samimi konuşması gibi şeyleri kast ediyorlar. Kırmızı ruj ve takma kirpik yerine, hafif rimel ve nude tonlar da ruj sürülmesi mesela. Onların doğallıktan kastettikleri şey genelde bunlar oluyor.
32 Yorumla
Soran+1 yılAma en çok da baktıkları onlar oluyor.
- +1 yıl
Onları eğlenmelik, diğerlerini evlenmelik görüyor çoğu erkek. Barbara ya da kylie gibi düşün. Bakarken içleri erir ama onları taşıyamazlar. Herşeyden önce kıskanır ve kısıtlarlar. Üstelik bunlar yeri geliyor şehir şehir geziyorlar ve devamlı yoğun çalıştıkların da eşleriyle doğru dürüst vakit bile geçiremiyorlar. Dolayısıyla çoğu erkek için barbara da, devamlı kadınsı takılan büyük gögüslü ve topuklu ayakkabılı kadınlar da aynı kategori de. Geneli için söylüyorum
Kendini iyi hissediyorsan sorun yok, iki ton makyaj yapıp güzel görünmek için estetik yaptıran kadınlara da saygı duyarım hiçbir şey yapmayanlara da... Çünkü kendi bedenimiz, kendi tercihimiz, kimsenin güzellik algısına hitap etmek zorunda değiliz.
10 YorumlaDoğal kadından kasıtları manken gibi vücut ama doğal , yüz pürüzsüz bebeksi ama doğal , vücut hatları dolgun ama doğal , bu yani !! :))
10 Yorumla
+1 yılGenel olarak yalan bence. Erkeklerin büyük bir kısmı lafta doğal severler ama iş uygulamaya gelince makyajsız kadınlarla maksimum kanka falan olurlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin 10 sözünden 9'u yalan 1'i şüpheli. Elbette koca bir yalan.
20 Yorumla
+1 yılMakyajlı kadın seviyorum ben. Makyaj yapan bakım yapan kadın kendine değer veren kadındır. Bunun doğallıkla hiçbir alakası yok. Yeter ki kozmetik ürünler üzerinde hayvan deneyleri yapılmayan markalardan olsun
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle yalan. Bu lafı söyleyen çoğu erkek estetikli dolgulu abartı makyajlı kadınları beğeniyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılDoğallıktan kasıtları hiç makyaj yapmaması değil bence daha nude tonları
10 Yorumla Çok boşsun en ufak numara yok… Bu doğallık değil bakımsızlık. Bakımsız kadına kimse bakmaz, kadının kocası olsa o bile soğur. Bu yüzden çoğu kadın evlendikten sonra da devam eder makyajından ağdasına. Daha sen evli bile değilsin ama bakımsızsın. Şu soruya gelen yorumlara bak tanışalım vs. Düşün azgınlık seviyesini ama sana bu şekilde gelen kişilerden uzak dur daha tehlikeli olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılYoo ne olacak ki? Siz kadınları markette satılan tabak piliç eti olarak görüyorsunuz. Siz asıl daha tehlikelisiniz.
Soran+1 yılHiç şeyimde değil. Senin vücudunda çıkanlar benim vücudumda da çıkıyor. Gidin her hafta ağda yapın kendinize ondan sonra gelin konuşun böyle. Tek bir kıl bile görmeyeceğim bacaklarınızda hatta etek tıraşını da jiletle değil ağdayla yapın.
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onlar nerelerden kazanıyor ah bir bilsen 😏 ama ciddi ciddi bu kadar uzun bir yazıyı okuduğuma değdi. Seni saygılıca tanımak gerek
10 Yorumla
+1 yılBen kendi adıma söylüyorum kıl tüy sevmiyorum bir zahmet evlilikte iç çamaşırı ve kıyafeti göze güzel gelen şeyler giymeli diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılDoğal olmak bakımsızlık boyutuna girmemeli. Bi ton makyaj yapmak bence dolandırıcılık. Ben de doğallıktan yanayım. Ama erkekleri kestiremiyorum.
10 YorumlaDoğal olsun ama mağara insanı gibide olmasın. Boya küpü gibi gezmesin ama kişisel bakımınıda aksatmasın. 😂
00 Yorumla
+1 yıl3. Cümleden sonrasını okumak istemedim. Oraya kadar kötü bir şey yoktu.
08 Yorumla
Soran+1 yılHiçbirisi kötü değil. Siz kadının varlığına düşmansınız. Siz kadının kendisini kimyasallarla yok etmesini istiyorsunuz.
- +1 yıl
Kıl kadın vücuduna ait bir parça olsa da kadınsal bir özellik değil. Ayrıca dediğim gibi devamını okumadım. İster kız, ister söv umrumda değil. Ben kendi adıma kadınları erkeklerden çok daha estetik, güzel hatta bir üst modelimiz olarak görüyorum. Kıl gibi erkeksi bir şeyi daha özel bulduğum kadın vücudunda görmek istemiyorum. Kapiş?
Soran+1 yılKapiş mapiş yok. Kıl kadının vücudunda doğal bir şey. Seks esnasında meni boşalması desen anlarım bu erkeksi bir özellik ama kıl erkeksi bir özellik değil.
- +1 yıl
Az önce yazının tamamını okudum. Finalde yazdıklarında bence de haklısın. Ama yine de kadında kıl istemiyorum. Ve kıl erkeksi bir şeydir. Bundan da vazgeçmek. Testesteron hormonu kaynaklı çıkan bir şey. Testeron erkeklik hormonu. Yani kıl erkeksi bir şey. Bakımsızlık güzelliği gölgeler. Kendi kendine durduk yere acı çektirmek zorunda değilsin. Ama standart bir erkeğin beğenisini kazanmak istiyorsan (keyfin bilir) ve bir ilişkide senden tiksinilmesini istemiyorsan bakıma özen göstermekten başka çaren yok. Ben bir erkek olarak koltuk altımda hiçbir zaman kıl tutmam. Kollarım ve bacaklarım zaten öyle keko gibi değil. Göğsüm temizdir. Ayrıca koltuk altında kıl koku yapar. Sana kimse kimyevi kullan demiyor. Kadınlarda kıl sevmiyoruz diyorlar.
- +1 yıl
Ayrıca kadının varlığına düşman değil, aşığım. Erkek bedeninden tiksiniyorum (kendim hariç)
- +1 yıl
Bizde kıllı erkekten tiksiniriz.
- +1 yıl
Üzerime alınmama hiç gerek yok 😏 Bence de tiksinçler
- +1 yıl
iki cinste de hoş durmaz🤷🏻♀️
Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Yalan mi bilmem bana göre degil doğal kadin ama temiz bakimli salaş olabilir dağınık olabilir mükemmel olmak zorunda degil
00 Yorumla
+1 yıldoğal kadın demek bakımsız kadın demek değil..
sadece fazla makyaj sevmiyoruz demek aslına bakarsan :)12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten bakımlıyım. Bacağımda kıl olması bikini ve koltukaltıma her hafta jilet ağda yapmamam bakımsız olduğum anlamına gelmez.
- +1 yıl
şahsınıza söylemedim, genel bir yorumdu :)
+1 yılBence doğallık guzel tabi temiz olmak şartı ile. Doğallıktan kasıt temiz olmak bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizim zaten sadede bacaklarım kıllı. Genital bölgeme de çok sık ağda jilet yapmam beklerim iyice çıksın ondan sonra yaparım.
- +1 yıl
Yine mi sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen gayet doğal bi insansın buna şaşırmam mi gerek? ve umarım hep böyle kalırsın 😊
10 Yorumla
+1 yılkişiye göre göre değişir karşı tarafta ne aradıklarına bağlı
00 Yorumla
+1 yılEğer karşındaki kadın güzelse doğrudur, cirkinse yalandır. Aşıksa, her halükarda sever, aşıktır..
00 Yorumlabence onların tanımında doğal ağır makyaj yapmayan ve abartı giyinmeyen.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYazdıklarının her kelimesini tek tek okudum, hiçbirini esgeçmedim; erkeklere karşı öfke dolu olduğun çok net bir şekilde hissediliyor ama asıl öfken günümüzün bakımlılık anlayışına karşı. Bakımlı olmak, temiz olmak demek değil; sadece temiz olmak günümüzün bakımlılık anlayışına yetmez. Çıta çok yüksek çünkü...
00 Yorumla
+1 yılAbla destan mı yazmışsın, ferman mı düzenlemişsin öyle. Okumaya korktum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu yazıyı okudum ama nedeni sadece pembe hesap paylaşımı olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal derken kılsız sivilcesiz temiz yüzden bahsediyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılYüzünde sivilcem yok
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. bakımsız ile doğalı ayırmak lazım diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakımsız değilim düzenli banyomu yaparım. Kıyafetlerimi yıkarım. Ter kokmam pis kokmam sadece bacaklarımda kollarımda dirsekten aşağı da kıllar var. Bikini ve koltuk altına da her hafta jilet vurmam. İyice çıkmasını beklerim.
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Doğal diyen erkeğe bakmak lazım belki doğal afet seviyordur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğal olan hanımefendiler de doğal olmayan hanımefendiler de beni beğenmediği için hanımefendilerin hepsine sevdikleriyle mutluluklar dilerim.
00 Yorumlakendi adıma konuşayım yalan değil hatta makyajlı kadınları beğenmeyebilir yatırımınızı makyaj malzemelerine değil daha çok kendinize yapmalısınız bence bu konuda erkek ve kadın eşit gibi yani herkes bakımlı olmalıdır,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa okurken cok eğlendim gercekten aynı beni anlatıyorsun boş ver onlar yapmacık ve sahte biz doğalız beğenmeyen beğenmesin biz kendimizle barışık olalım yeter
10 Yorumla
+1 yılHal harekete göre değişir anlarsın zaten sahte mi sahi mi olduğunu
10 YorumlaYalaaaaaaaaaannnnnnnnnn bi süre sonra sıkıldıkları doğruuuuuuuuu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan değil. Ufak bakımlar yeterlidir. Sevene O yeter
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. Doğal derken taş devri kadınından bahsetmiyorlar.
Doğal Afet olmalı00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınların doğal hali gerçekten tatlı oluyor full makyaj itici olabiliyor
00 Yorumla Doğuştan epilasyonlu makyajlı hiç görmedim
30 Yorumla
+1 yılSocial media is fake. Be yourself hayatım.
20 Yorumla
+1 yılBen bir kızı doğal haliyle sevdim. Biraz bıyığı vardı ama sonradan aldı gerçi.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok şekerim bende bıyık falan yok. Ben tek bıyıklarımı kaşlarımı oluyorum düzenli olarak. Kaşlarımı daha genç alıyorum çünkü seyrek
Bence yalan ya da adamlığa göre değişir oda bir seçenek ama bu devirde zor
10 YorumlaVuhuv ne yazmıssın öyle
10 YorumlaHakkı abi gibisin trans bireyler bile kendine iyi bakıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılHakkı abi gibi trans bireyler bedenlerinden para kazanıyorlar. Dükkanları da sermayeleri de o. Ben üniversite mezunu ev işsiziyim. Benim para kazanma nesnem bildiklerim onlar da bana bu dediklerimi sağlamıyor. Ayrıca translar kadınlarla yarış içindeler. Erkeklere kadın olduklarını inandırmak için doğuştan kadın olmadıkları için bu farkı kapatmak adına böyle şeyler yapıyorlar. Ben zaten kadınım. Ne gerek var.
Soran+1 yılBütün translar o işi yapıyor. Başka türlü yaşamlarını devam ettiremezler. Belki içlerinden bazıları para biriktirip kuaför dükkanı butik gibi şeyler açıp çalışıyor ama hayatlarında mutlaka belli bir dönem bu işi yapıyorlar ve her zaman kadınlarla yarış halinde olduklarından bu şekilde kapatmaya çalışıyorlar.
Soran+1 yılKadınların seksi bakımlı olmak için bacaklarını derilerini parçalarcasına ağda jilet yaptırmalarına gerek yok. Bu bir kadını bakımsız çirkin yapmaz. Doğallıktan yana olduğunuzu söylüyorsanız bu dediğinize sadık olmanız lazım
Soran+1 yılBen de bakımlıyım zaten. 2 günde bir duş alırım. Kıyafetlerimi düzenli yıkarım günde 2 defa da iç çamaşırı değiştiririm dişlerimi fırçalarım. Tırnaklarımı uzatmam. Yeterli.
+1 yılCanım, bakımı hiç olmazsa kendin için yap
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim için zaten yapıyorum ama keyfim isteyince
Ben artık kadın sevmiyorum
10 Yorumla
+1 yılTam aradığım nesli tükenen türdensin.
00 Yorumla
+1 yılSen iyi misin? Ne yaşıyosun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doğal, makyajsız, bakımsız kızları kimse sevmez
00 YorumlaBen doğal severim. Tercihimde hep böyledir benim.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
+1 yılPek yalan sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılYoo gercrk fakat dogal guzelleri severiz
00 YorumlaOlum cok doğal ya 😂😂😂
01 Yorumla- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih