Erkeklerin doğal kadın seviyorum lafı yalan mı?

Mesela yüzümde şu an sıfır makyaj var. Saçımı sabunla şampuanla yıkadım güzelce kuruttum. Ayağımda bir tane polar eşofman var üstünde de bir tane ince yünden örülmüş badimsi bir şey var. Eşofman üstü niyetine giyiyorum. Bacaklarım kıllı almaya üşeniyorum. Koltuk altlarımda ufak ufak çıkmış. Alsam alırım da o kadar ağda ısıt sür çek canın yansın falan zor geliyor. Hiç bu sitede attıkları gibi jan janlı iç çamaşırım yok. Bütün külotlarım siyah beyaz bir de regli olunca giyeyim diye kırmızı ama hepsi dümdüz pamuklu, dantelsiz, hiç öyle araya kaçmalı falan değil ya da yarım g0tü kaplayan cinsten olan değil. İki yanağını da sarıp sarmalıyor. Sütyenlerim de beyaz, siyah, pembe dümdüz öyle danteli falan hiçbir şeyi yok. Hiçbirini takım giymiyorum. Biri başka biri başka giyiyom. Temiz olsun yeter. Çoraplarım pazardan. Kendi çorabım kalmayınca babamın erkek kardeşimin çoraplarını giyiyorum. Evde bazen temizlik yapıyorum. Yemek falan yapıyorum. Yer sofrasında yiyoruz. Dizi izlemiyorum. Kitap okur belgesel izlerim. Üniversite mezunuyum. İzmirde yaşıyorum ama kenar mahallesinde de değilim merkezindeyim. Neden yazdın şimdi bunları ne gerek var bize ne diyeceksiniz çok haklısınız ama İnstagrama bakıyorum en ünsüzünden tut en ünlüsüne zengine kadar kadınlar hep makyajlı, hep gelir durumu artınca estetik vs yaptırınca bel ince kalça meme büyük, surata jawlineler botokslar dudak şişirtmeler ipek kirpikleri falan, tırnaklara nail artlar, dekolte falan giyimler vücuda lazer epilasyonlar hep gülüyorlar hep güzel seksi duruyorlar. Hep böyle pahalı görünümlü kafe restoran gibi yerlerde takılıyorlar öyle bildirim yapıyorlar. Bu değirmenin suyu hem nereden geliyor hem de hiç mi evde temizlik yemek vs yapmazsınız nasıl hep böyle fit kalıyorsunuz? Bu kadar estetik müdahaleye nasıl paranız yetiyor? En kötü memur olsan bile yapamazsın. Hoş hesaplara bakıyorum insan bir iş yerinden bir fotoğraf atar iş arkadaşlarıyla çekinmiş fotoğraf atar. Sadece yeme içme gezme tozma alışveriş başka bir şey yok. Spor yaptığı video bile yok. Varsa da hiç spor yapmış bir hali yok. Ben ağır spor yapmadığımda bile terliyorum, bir yüzümün şekli değişiyor. Bazen özele mesaj atıp külotumu sütyenimi soranlar oluyor. Ne görmeyi umut ediyorsun? 😂😂😂😂🤦🏻‍♀️Atacağım oraya şişleri balenleri çıkmış sütyen, beyaz pamuklu don. Öyle siyah, kırmızı dantelli jartiyerli şeyler mi bekliyonuz a—-m—-k 😂😂😂😂 Geçen birine ağdasız bacağımı dizden aşağı çekip attım daha da yazmadı 😂😂😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Niye abi? Benim vücudun temiz 2 günde bir güzelce yıkanırım. Bacağımda kıl olması beni pis, bakımsız yapmaz ki. Ben koltuk altı ve bikini bölgemi düzenli olarak alırım. Sadece tam çıkmadı. Biraz daha çıksın toptan temizlemeyi bekliyorum. Kaş bıyık düzenli alırım. Ama kollarımı, bacaklarımı her zaman almam. Çünkü görünmüyor ve pis değil. Diz kapağımdan yukarısı sarımsı kıllar var. Diz kapağından aşağısı siyah kıllar. Kollarım da öyle erkek kolu gibi değil. Giyimde yukarıda yazdığım gibi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana bakımdan bahseden herifler ne kadar bakımlı? Makyaj da yapmıyorum. Dışarıya da çıkmıyorum pek çıksam da yapmıyorum. Çünkü boş iş. Makyaj yapmadığım için cildimin doğal hali gayet iyi durumda. Ağda işi de çok can yakıyor. Temizlemek de zor. Zaten etek şort giymiyorum ee kime göstereceğim ki? Kendim için desem e ben kendimi böyle de kabul ediyorum. Evlenince de her hafta her ay tavuk gibi kendimi mi yolacağım ben?
Erkeklerin doğal kadın seviyorum lafı yalan mı?