Bunu kısa bir süre önce yaşadım. Çok değer verdiğim biri bana kendimi değersiz hissettirdi ve bunun sonucunda yaşananlardan dolayı benden nefret etti. Ben çok üzüldüm, kırıldım ve her seferinde daha kötüsü olamaz derken o daha da kötü hissettirdi bana ve ankadım ki o benden nefret ediyor. Öyle olmasa beni en dibe itmezdi ve kötü olmama sebep olmazdi. Doğru olanı yaptım ve ondan vazgeçtim😊 Bazen ne yaparsan yap olmaz sevgi dostluk iyilik veya kötülük hiç birinin anlamı kalmaz. Geriye vazgeçmek ve unutmak kalır...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Yapacak bir şey yok. Eğer gerçekten çok değer verdiğim biriyse çok üzülürdüm. Sebebini merak ederdim ama. Ben ne yapmış olabilirimde benden bu kadar nefret etmiş diye. İnsan durup dururken birinden nefret etmez. Mutlaka vardır bir sebebi.
Değer verdiğim çok sevdiğim biri benden nefret etse üzülürüm değerime karşılık bulamamak aynı şekilde tepki görememek beni üzer ama bir süre sonra durumu kabullenmeye çalışırım. Ortalığı yakıp yıkmaktansa vaziyeti kabul etmek ve o kişiyi aklımdan silip atmak en doğrusu diye düşünüyorum kabul etmesi zor olur sonuçta çok sevdiğim biri ama hayatımı normal şekilde sürdürebilmek için kabul etmek zorunda kalırım. Umarım herkes verdiği değerin sevginin karşılığını aynı ölçüde alır..
sağlık olsun sonunda o beni kaybeder benim gibi değer veren birisini bulamaz çünkü bunu fark ettiğinde onun adına çok geç olacaktır ben artık onsuzluğa da alışmışım o benim için sıradan birisi haline gelmiştir