100 saatten fazla uykusuz kalmıştım. günde 3-4 saatlik periyotlarla. akabinde 20 saate yakın güzel bir uyku çekmiştim. birde bir ara gece vardiyasında çalışıyordum , 19 saat çalışan diğer arkadaş işe gelemeyince yerine ben kalmak zorunda kaldım. 38 saat sadece işte uyanık kaldım. birde işe gelmeden önce uyanıktım , rahat 50 saat hiç uyumadan çalışmışımdır. haliyle bir 20 saatte orada uyumuşumdur :D başka böyle bir deneyimim olmadı
Böyle havanın belli bir kararma zamanı olur yeni sabah olurken ve öğlenden kaşama geçerken. İkisi de aynı izlenimi verirler. Neyse ilk okuldayım, zabahçıyım öğlen geldim eve , uyuyayım dedim 2 saat uyumuşum. Bir kalktım saat saat 8 , dedim çok uyumuşum eyvah okula geç kaldım. Bir başka hikaye arkadaşımınuyuması. O da kami1 26 saat uyumuş. Kalkınca iyi oldu iki saat kestirmem vücudum dinlendi demiş. Anlatmıştı çok gülmüştüm.
Çok fazla uyuyan bir insan olmadığım için böyle uzun uzun bir uyuma rekorum yok maalesef. Belki maksimum 12 saat falan uyuduğum gün falan olmuştur. O zamanda büyük ihtimalle hasta falan olmuşumdur.
18 saat olması lazım 32 saatlik bir çalışmanın ardından soluksuz 18 saat uyumuştum. Valla ben uyumayı seviyorum uyku en güzel şeylerden biri bu hayatta.
3 günlük bir fotoğraf çekimi ve Photoshop işi yapmıştım uyumadan iş bittikten sonra 2,5 gün uyumuştum açlıktan ölmemek için baş ucuma su koymuştum uykum aralanınca içiyordum