Kölelik tutkum ile başım belada?

Öncelikle dalga geçecekler ve konuya yabancı olanlar yazmasın. Ben kendimi bildim bileli hayatıma girecek bir kadının hizmetkarı gibi hissediyorum kendimi kurtulabileceğim veya tadavisi olan bir durum olmadığını ise yıllarca süren araştırmalarım sonucunda öğrendim. Bu kadın ne eş nede sevgili karşılıksız bir kölelik hissim var bu öyle bir kölelikki koşulsuz itaat be buna engel olamıyorum. Daha önce bana değer veren bir kız arkadaşım ile bir süre kölelik deneyimim oldu geçici olarak değil kendimi ruhen böyle hissediyorum. Karşıya kendimi koşulsuz bırakıyorum bana verdiği emirleri çok önemsiyorum ve verdiği emirler benim için çok değerli. Köle olmadığım dönemlerde ise çok mutsuzum. Bunu çocukluk yaşlarımda hissetmeye başladım neden bu durumun başıma geldiği konusunda ise hiçbir fikrim yok. Bu bir oyun değil yani gerçek bir kölelik ve efendim bana ne yaparsa yapsın bu durumdan asla şikayetçi değilim. Beni emrine alan kadın resmen bedenimi ele geçirip yönetiyor ona asla karşı koyamıyorum canımın ileri derecede yanacağı şeyler bile bana kötülük yapıyor gibi gelmiyor.

Bazen kendime soruyorum varsayalım bir kadının kölesi oldum ve ömrüm ona hizmet ederek ve onun hiçbirşeyi olarak yani değersiz bir eşyası gibi geçecek ve canı sıkılınca beni atacak neden böyle ve buna değermi diyorum ve sorunun cevabı kesinlikle değer olarak geri bana kendimce dönüyor. Dediğim gibi kölelik daha önce yaşadığım için kölelikten hiç sıkılmıyorum ve köle iken çok mutluyum beni bir yere hapsedip gün ışığı göstermese bile onun himayesinde olmak hapis iken bile iyi geliyor. Kendime bazen anlam veremiyorum ama kurtulamıyorumda.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatım hep bu tutkularımı dizginlemeye çalışmak ile geçti ama yaşım ilerilemeye başladı yalnız olduğum için kölelik duygularımı daha fazla baskın hissetmeye başladım ve işin içinden çıkamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu olayın çocuklukta yaşadığım bir travma ile ilgisi var maalesef.