Kişilik & Karakter Geceniz nasıl geçiyor, neden uyumadınız? Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 511 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Hala oluyorum yine ve yineee🥳 saatler geçmiyor bu ponçik doğmuyor, doğacak gibi de değil olan benim uykuya oldu gibi hastane köşeciklerinde bekliyorum 🤦🏼♀️Siz neden uyumadınız? Geceniz nasıl geçiyor, neden uyumadınız? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Bu deliler kadar olmasa da eğlenceli geçiyor. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Gözünüz aydın, yeni uyandım küçük oğlanı okula göndereceğim, ondan sonra yine uyurum. 1 3 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Daha gelemedi bebiş 🤦🏼♀️ bende uyurum artık inş doğmasın bi kaç saat daha 😅 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Desene zor bir bebek olacak, hayırlısı olsun sağlıkla sıhhatli kucağınıza alın inşallah Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Çook teşekkürler, amin inşallah 🌸 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aaa doğmamış mıydı 🙄 Allah kolay doğum nasip etsin. Hayırlı ömrü olur inşallah. İlk defa böyle bi mesaj attım garip oldu :d 1 3 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Doğmamakta kararlı gelmiyor ponçiğim 🤦🏼♀️Amin inşallah :) Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Türkiye de doğacak ondan şee ediyor haklı :d Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Türkiye'de doğmak hiç stresli değil 🤦🏼♀️🥳 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bahtı açık olur inşallah ☺️ hastayım uykuda öksürük krizi tutunca uyandım 🤐 1 2 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah, geçmiş olsun :) Yorumla Catutigernos +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Seeway_67 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Sağlıkla gelsin inşallah Allah analı babalı büyütebilmeyi nasip etsin. 🙏 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah 🌸 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Ben de amca oluyorum, bugün kalp atışlarını duydum yeğenimin! 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Çokca tebrikler, sağlıkla gelsin ponçikler 🥳 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşksızlık krizinden uyuyamadım. Hiç sevgilim olmadı ve sıkıntımı kafama çok takıyorum. Üstelik canımı çok sıkıyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kitap okuyordum, Allah analı babalı büyütsün inşallah 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah 🌸 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Valla klasik geçiyor, sıkıldım. Her zamanki gibi geç uyuyorum. 1 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyamam yaa , çok tatlı bir güzellik olmasını dilerim ☺ 1 0 Yorumla
golbasimustafa Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Uyku tutmadı maalesef gereksiz konuları dert ediniyoruz 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Ben çoktan uyudum uyandım. 1 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl O saatte uyuyordum bebek 🌺 1 3 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Ben hala bekleme modu 🤦🏼♀️ Yorumla Selamşişkolar +1 yıl Nasıl yanii uyumadin mı🙄 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl 3 saat uyudum bebiş gelmedi 🤦🏼♀️ bakalım bugün kaç saat uykusuz devam edeceğiz 🙄 Yorumla
AtlıBirFilozof Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sağlıklı güzel günler görmesi dileğiyle 🙏🏻 1 2 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah 🌸 Yorumla AtlıBirFilozof +1 yıl 🙏🏻 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayırlı olsun bebişiniz :) 1 5 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah olacak 😬😅 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Daha gelmedi mi 😅 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Halinden memnun galiba orada😅 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Boynum tutuldu 🤦🏼♀️ doğmadı, doğası yok Yorumla Papagandukkani +1 yıl Gelir illaki ya 😅 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayırlısı ile gelir inşallah 😊 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah 🌸 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Allah analı babalı büyütsun inşallah 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Doğsada büyüse inşallah 🌸 Yorumla
_jokeface_ Takip Et Yoda Yaş: 66 , eic 100% +1 yıl twitter da sohbet dinliyorum :d 1 3 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl O nasıl oluyor 🙄 Yorumla _jokeface_ +1 yıl kriptocular toplandık :d hi. sohbet odasına katılmadın mı? :d Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Kriptocu değilim 🤦🏼♀️ Yorumla
64kadir64kadir64 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Allah analı babalı babalı büyütsün inşallah sağlıklı olsun turp gibi 1 0 Yorumla
AzatHn01 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Sabah oldu bu saate uyunurmu ben daha yeni kalktim.. 1 0 Yorumla
auditor Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Saglikla kucaginiza alirsiniz ins 1 1 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Amin inşallah 🌸 Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Uykum gelmiyor ya burada sorularla takılmaca 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gunaydınlar olsun tüm uyanan ve uyumayanlara 1 0 Yorumla
FreeSertan Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl B*k var işte, rahatsız ruh hastalarıyız hepimiz. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Uyuyarak 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Uykum yoktu ki. 1 0 Yorumla
Freeman000 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geceden geçtik gündüzüm güzel geçiyor. 1 0 Yorumla
Turkuaz88 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl ponçik ne demek 1 2 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl Ponçik tatlısı var biliin mi ordan gelme minnak tatlı Yorumla Turkuaz88 +1 yıl hee biliim biliim Yorumla
huzunlupomciiik77 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl ben geceleri oturup gündüzleri uyuyorumm 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Uyudum uyandım 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Uyuduk uyandık 😎 1 0 Yorumla
İbrraahhim2 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Nöbetteyim 1 0 Yorumla