Olmayacak insanlara dünyaları da vermiş olabilirsiniz gerçi.

Merhaba.
Benim dünyam da kimlere yer yok
söyleyeyim ağzı ile kalbi başka olanlara yer yok dedikodu edene yalancıya iki yüzlü olana kadını nefis olarak, gören zihniyete ve en önemlisi merhametten vicdandan şefkatten sevgiden yoksun olanlara işte bunlara tam anlamıyla yer yok, hayat denen bu yolculukta kimlerle birlikte olduğumuz insanlar yolu güzel de çirkin de kılar onun için dikkatle ince eleyip, sık dokuyarak önümüze bakmak gerekir temiz niyetli yüreği güzel insanlara rast gelmek dileğiyle..
Hani Cemal Süreya diyor ya ;
Biz kırıldık daha da kırılırız. Ama katil de bilmiyor öldürdüğünü, Hırsız da bilmiyor çaldığını, Biz yeni bir hayatın acemileriyiz.
Selam,
Egolu, kibirli, kendini beğenmiş, çok bilmiş, bencil ve duygusuz insanlara katlanamam. Bu tarz insanlar hayatta kendilerinden başkasına önem vermez ve sadece kendileri için yaşarlar. Kendi menfaatleri için herkesi kullanabilirler ve menfaatleri bittiği an dostlukları da biter. İşte benim dünyamda böylelerine yer yok.
Haksızlığa, uğursuzluğa, kötülere yer yok. Çıkarcı, hayvan sevmeyen, insana hayvana doğaya saygısı olmayana yer yok. Anlayışsızlara, fitne fesatlara yer yok. Kavgaya, arsızlığa, ahlaksızlığa yer yok. Valla say say bitmez.
Bencillere egolulara kendini beğenmişlere haksızlık yapanlara daha bunun gibi bir sürü şey.. ama maalesef hayatta yaşadığımız sürece her türlü insanla karşılaşmak zorunda kalıyoruz istemeden.. Keşke hiç olmasa ama bu mümkün değil.. ben çok samimi mütevazı cana yakın sempatik bir insanım karşımdaki arkadaşım veya dostum olsun ailem olsun kim olursa olsun benim gibi olmasını isterim.. öyle burnu havada egolu küçük dağları ben yarattım havasında olan buz gibi insanlara ve haksızlık yapanlara tahammülüm hiç yok..
Keyifli vakitler dilerim 😊
Cevap
22Cevap
Olmayacak insanlara dünyaları vermiş kişiler zaten hayatımda artık bunlara yer yok diyebilecek kararlılıkla ilerliyor. Bırak hayatıma almayı benim muhabbet dahi edemeyeceğim insanlar;Ataerkil sistemde takılı kalanlar, egosu boyundan büyük olanlar, sadece kendini düşünenler, dürüstlüğü nadir kullananlar, saygısız kişiler, cimriler, fesatlar ve benciller.
Bencillere, ukala insanlara, negatif insanlara yer yok
Güven vermeyen kimseye yer yok artık benim dünyamda.
Öncesindeki arkadaşlıklarım gerek iş yaşantım gerek ise ortak çevre sebebi ile bazen mecburi bazen ise zorunlu denk gelişler sebebi ile konuşmaya görüşmeye bazen mecbur kaldığım insanlardan oluşuyordu. Karakter olarak manipüle edici bir karaktere sahipti çoğu, insanları ezmekten onlar hakkında geyik yapmaktan keyif alan tiplerdi. Bazen maruz kalmak zorunda olduğumuz insanlarla konuşmak zorunda kalıyoruz, ama öylesi insanları özel yaşantımıza alıp almamak tamamen bize bağlı. Şimdi ki aklım olsa onlarla konuşmaktansa yalnız kalmayı yeğlerdim. Şimdiki seçiciliğimi onların negatif enerjilerine borçluyum.
Günaydın...
Benim dünyamda barinmak kolaydır. Fakat bazı şeylere katlanmak zorunda değilim. Kapı açık gitmek isteyene ve kalmak isteyene tabii bu o kisinin tavırlarına ve tutumlarını bağlı...
Benim yanımda beni kullanmak için veya menfaati çıkarı için duran biri bir zahmet uzak dursun benden...
Cesareti olmayan yüzüme konuşmayıp arkamdan atıp tutan, dedikodu çıkartan, benim ya da başkaları için de bunu yapan kişi hayatımda olamaz...
Bana canım cicim yapıp, arkamdan iş çeviren kötü konuşanlar var ya elime düşmesin o korkak tavuklar kaçabildikleri kadar uzağa kaçsınlar...
Narsist ben odakli sadece kendini seven, kendini düşünen kişiler ile zaman kaybedemem az ötede kumda oynasınlar...
Bana ego kasacak birine tahammülüm yok egoysa alasını ben kasarım, insan yerine koyduysam yerini bilecek bilmiyorsa kapı orada defolup çıksın gitsin beni yormadan...
Günaydın 🙂
Bir baktım da kimlere yer var ki... Çocukluğumda fazla güvendiğim, beni çok sevdiklerini, daima iyiliğimi düşünüp bunun için çabaladıklarını, beni koruyup destekleyen birer kale olduklarını zannettiğim insanlar, sonradan ikiyüzlülüğün, sevgisizliğin dibi çıktılar... Onları sevgi dolu kalbimden gönderdim öncelikle... Arındım. Yalnızlaştım. Güçsüzleşeceğimi zannedip üzüldüm ama bilakis, daha da güçlendim. Dünyamda yoklar artık. Benim gezegenimde kendimle başbaşayım. Varlıklarından da uzaklaşmak amacım. Ben onlardan değilim. Onlar da benden değiller, sonsuza dek ve ebediyen... Başka kimlere yer yok? Bundan sonrası için kalbime ve dünyama girişler aşırı derecede zorlaştı... Benzeri ve başka tüm hatalara kapalıyım...🦄🍀❤️
Konustugumun tersini söyleyenler
Suratsızlar
Cinsiyetçi düşünen insanlar
Anlayışsız olan kişilere 🖐🖐🖐
Kendini başka biri gibi anlatan birde zalimlere yer yok
Böyle kendini bir şey oldum sanan tiplere katlanamam.
Benim dünyam geniş herkesi alır sonra bakar yanlışlar var teker teker başının çaresine bakar
Cahile omurgasız olanlara copy paste olanlara sirke satanlara sürekli karamsar olanlara ataletsiz olanlara.
Günaydın :)
Benim dünyamda dedikoducu, sır tutmayan, iftiracı ve tehditlerle konuşan yaratıklara yer yok.
Valla herkese yer var sanırım. Yok dedikçe çoğalıyorlar etrafımda :D zorla hayatımda yer ediniyorlar, sıkıcı bir durum
Kimseyi dünyama almıyorum. Ben onlarınkine giriyorum. Onları tuketene kadar orada yaşıyorum bir parazit gibi
🤔 yalancı ve dolandırıcılara bi de kadınlara yer yok
iki yüzlü karakter yoksunu insanlara benim dünyamda yer yok
Hiç sorma. Ne hatalar yaptık ne hatalar.
Değil mi? ;)
Mış gibi yapanlra asla yer yok
Kaypaklara pustlara yer yok
Karaktersiz ve bencil insanlara.
Kendi çıkarını düşünen ve yalan söyleyenlere...
Benim dünyamda sadece bana yer var.
bir şey soruyum ben 15 yaşında şiir kendim yazmayı biliyourum ve çok güzel hikayeler yaziyourum türkiye hikaye yarışmasında ikinciyi maşallah
dünyamda yalnız kendime yer var diyormuşum bunu düşünmeye bile üşeniyorum
enerjisi düşük insanlar..
Hakkı hukuku bilmeyenlere
Bencil ve enerjimi sömüren insanlara.
Sahtekar dolandırıcılara
Benim dünyamda kimseye yer yok onlar zorla giriyo
Yalancı ve puşt insanlara yer yok ……
Kıymet bilmeyenlere nankörlere
Her türlü kötü niyete
Aptallara yer yok
O ikinci dediğin olur hep
Paparazilere