Şu an için yolunda olan şeyler daha fazla şükürler olsun.. Tabi ki zaman zaman yolunda gitmeyen şeyler de oluyor mutlaka ama bir şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum.. Pes etmiyorum ve kendime olan inancımı yitirmiyorum.. Yoluna girecek gibiyse elimden gelenin fazlasını yaparım sonra akışa bırakırım.. Yani yolunda gitmiyor diye bazı şeyleri de fazla zorlamamak gerekiyor bana göre.. Bazı olaylar ya da kişiler değiştirilemez maalesef.. Zaman zaman kabul etmek de önemli bazı durumları.. Keyifli geceler..
Unumu eledim astım durumunda sayılırım. Hayatımda yoluna koymam gereken bir şey kalmadı. Çocuklarım başarılı düzgün ve saygılı hedefleri belli ben sadece yollarına çıkan küçük engelleri ortadan kaldırıyorum. Bana ihtiyaçları yok ben onlarin hayatlarını biraz daha kolaylaştırmaya çalışıyorum he ebeveynin yaptığı gibi... Şükür hayatımda yolunda olmayan hiç bir şey yok. Sağlıklı sıhhatliyiz bundan daha büyük bir nimet yok. Ailem ve sevdiklerim yanımda ben onların yanındayım daha ne olsun... Geriye oğlumun üniversiteyi bitirmesi ki bu uzun sürecek gibi yüksek lisans ve bu yıl yeniden sınava girip ikinci bir bölüm daha okumak istiyor🤣 hayatım onu okutmak ile geçecek gibi gorunuyor🤣🤣 ben ne zaman babaanne olucam genç babaanne olmak istiyorum ama yaaaa... Neyse hersey yolunda ve mutluyum umarım böyle devam eder...
Bir yol var. Bir de yolculuk. İmtihanın yükü, çilesi ayrı. Seni yolundan alıkoyanlarla yaptığın birebir mücadele apayrı. Neden varım sorusunun cevabı bulunabilmiş değil... Bu ayrı bir tatsız hal. Hayatta iyi kötü bir yol alıyorsun. birtakım tecrübeler, yaşanmışlıklar seni çok başka bir insana dönüştürüyor. Yoluna koymak söylemi de ürkütücü geliyor. O yoluna koyduğun herşeyi bir de yolunda tutma çilesi var daimi olarak, son nefese dek sürecek ve sonrasını da yaşarken düşünmen gereken. her şey yolunda sıkıntı yok diyebilmek zor bir cümle galiba. Öylesine ağızlardan savrulup söyleniyor fakat...🦄🍀❤️
Dünya bir köprüdür. Köprünün ortasına ev yaptirmazlar. Yıkarlar değil mi? Onun için bazı şeyler için çabalıyorum , Rabbim neyi uygun görürse hayatımı ona göre şekillendiriyorum.
Dengeli olmak kaydıyla İlk seçenek hep baskın olmalı. Çünkü her şey yolunda olur veya hiç bir şey yolunda gitmezse bu 2 durum arasında denge bozulur ve yaşam anlamsızlaşır insan için. Sürekli hareketlilik olacak ki zihin de ruh da zinde kalsın.