Hafızam çok iyidir. Hani derler ya fil hafızası işte o benim. Ne zaman nerede ne konuştum ne yaptım çok iyi hatırlarım. Hatta benim yanımda kim ne konuşmuş ne yapmış çok iyi hatırlarım. Fakat bazen insanlar idam eder öyle dememiştim emin bir şekilde ben eminim derim. Ve geri adım atmam. Hatta yine eskiden buradan bir arkadaş her şeyi tarihleri ile bu kadar iyi hatırlıyor olmama şaşırıp günlük mü tutuyorsun demisti🤣🤣 oysa ben unutmak istemediğim hiç bir şeyi unutmam günlüğe ihtiyacım yok. Yeterli unutmak isteyeyim bütün o hatırladıkklarımı unuturum.
Dün ne yediğini kimse hatırlamaz zaten önemsiz bir şey çünkü yani nimet tabi önemli ama ne dediğim anlasılmıştır muhakkak birde şunu hatırlıyomusun dendiğinde dün ne yediğimi hatırlamıyom sen neden bahsediyon diye konuyu çevirmeler yokmu oda ayrı bi aciziyet lan avel onu zaten kimse hatırlamıyo onu mu soruyom ben sana denesi gelir, bana gelirsek sahiplendiğim şeylerle (eşya, evin odası ya da bisiklet gibi) yaşadıklarımı kolay kolay unutmam gördüğüm zamanda anılar her zaman aklımda canlanır bu konuda iyiyim baya :)
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Isimler konusunda sıkıntılarım var benim de 😂 Cok zoruma gidiyor birşeyleri unutmak Hafızam sevdiğim insanlar hakkındaki şeyleri taşımak konusunda güçlü. Birde bana yapılan hata ve kötülükler için fil hafızalı biriyim. Unutmuyorum elimde değil. Affettim desem de aklım onu eritmiyor. Hatırlatıyor sürekli bana. Sevmiyorum bunu hafızam bu konuda zayıf olsaydı keşke.
Her konuda fazlasıyla iyi ve bu çok yoruyor zihni. Hiç bişeyi unutmuyorsun, detayları bile hatırlıyorsun, her şey aklına kazınıyor. Bi çeşit lanet buda işte.