Nasıl katlanabilirim artık?

Sözde en yakın arkadaşım olan ama zerre sevmediğim bir kız var. Geçen sene çok yalnızdım ve dışlanıyordum, yine aynı duruma düşmemek için aramızı iyi tutmaya çalışıyorum. Ama 1 hafta önce sınıfta bir olay oldu. İşte bu kız, gitmiş erkeklere mesela sünnet olunca kan oluyor mu, ağırlık yapıyor mu gibi iğrenç sorular sormuş. Erkekler de kızların göğüsleri ağırlık yapıyor mu gibi sorular sormuş fakat benim sorunum kızla şu an. Cidden, bir de bunları sorma sebebi olarak "merak" diyor. Gidip sınıf arkadaşına da bunları söylemezsin ya, git internetten bak daha iyi. Bu erkekler kız bunların damarına basınca bağıra bağıra söyledi tabi sorduğu şeyleri, bunları söylersem disipline gidersin gibi şeyler dediler. Bu da gitti hocaya ağladı manipüle ettim diyor bide. Millet, ben cidden katlanamıyorum artık. Sadece işim düşüyor diye arkadaş kalıyorum, 1 yıl daha nasıl dayanabilirim? embesil beni de rezil etti sınıfa, gelen geçen arkadaşının bu sordukları hakkında ne düşünüyorsun, arkadaşın disipline gidebilir gibi şeyler diyor.
Nasıl katlanabilirim artık?