Zorunluluklarınız ne derece hayatınızın içinde?

Yaşamak esnasında herşeyi severek yapıyor olsaydık sanırım cennetten kovulmamış şanslılardan olurduk. Sayılamayacak kadar çok sorumluluk ve görev dört bir yanımızdan adeta bizleri rehin almışlar. Tek bir hayatımız, limitli vaktimiz var fakat çoğu dakikamız sevmediğimiz mecburiyetlere gidiyor. En başta gelen silahımız;sabır. Ardından hayatı daha çok sevdiğimiz uğraşlarla donatmak. Benim için misal bu, müziktir. Sınavda olduğumuz yaşamak sürecinde belki sevmediklerimiz, sevdiklerimize daha derin bir anlam katıyor. Belki yemek pişirmeyi gerçekten istemiyoruz, en sonunda kendi el emeğimiz peynirli makarna, bize tüm kebaplardan belki daha lezzetli geliyor. Yaşarken ilginç bir imtihan veriyor gibiyiz...🦄🍀❤️
Sevmediğim halde samimiyetsiz insanlarla görüşmek zorunda hissediyorum ne kadar istemesemde hayatımdan çıkaramadıgım için bir şekilde görüşüp hergün karşılaşmak zorunda kalıyorum maalesef.. Keşke bir kalemde silip hayatımdan çıkarmak kolay olsa ama maalesef işte hayat hayatımızın merkezinde oldukları için elimizden Bir şey gelmiyor her ne kadar sevmesemde görmek istemesemde bir şekilde mecbur ve zorunda oluyorum ki. Keşke kendi kendilerine hayatımızdan çıkıp gitseler yok olsalar bir anda kurtuluruz bizde ama maalesef işte hayat.
Keyifli vakitler dilerim 🤗
sevmediğim halde duruyorum bazen
Sevmediğim halde gülüyorum
Sevmediğim halde yapıyorum çoğu şeyi.
Severek yaptıklarım deseydik daha kısa sürerdi açıklamak.
Sevmediğim bir sürü şey var hayatımda. Ama devam ediyorum yapacağım başka bir sey yok.
Sevmediğim şeyleri yapmayı bıraktım. İşimi sevmiyordum yıllar önce bıraktım şu an sevdiğim işi yapıyorum. Genel olarak sevmediğim şeylerle karşılaşmak istemediğim için kendimi o duruma sokmuyorum. Sevmediğim yerlere gitmiyorum sevmediğim insanlarla görüşmüyorum. Sevmediğim filmleri şarkıları dinlemiyorum izlemiyorum. Sevmediğim yemekleri yemiyorum. Böyle yani.
En güzeli 🙃
Öyle valla
Cevap
20Cevap
Zorunluluk hissedecek şeylerden uzak dururum beni ben yapan şey özgürlük
Teoride , sevmediğim hiçbir şeyi/işi yapmıyorum. Lakin , hayatta kalmak , para kazanmak için öyle veya böyle pek çok şeye katlanıyoruz.
Mesela fazla mesai..
Mesai hiç sevmem 🙃
Ben de :)
Geç uyumaktan nefret ederim ama misafir varsa oturuyorum.
Erken uyanmayı sevmem ama uyanmak zorundayım.
İnsanları kırmayı sevmem ama bazıları illa kır diyor.
Sevmedigim halde Gaziantepte yaşamak zorunda kaldim. Aslında seviyorum memleketimi de burada yasamayı sevmiyorum.. Istanbuldan sonra 😀
Hiç bir şeye mecbur değilim zorunluluğum da yok
Şanslısınız
Üç kuruş bi değeri kalmayan para karşılığı her gün gidip hammalik yapıyorum.
işe gitmek. tek başına yeterli ve diğer sevmediğim halde yapmak zorunda olduklarıma açılan bir kapı adeta
Yaptığım işi çok sevdiğim söylenemez ama yapmak zorundayım..
sevmedigim halde calismak zorundayim cunku baska meslegim yok elimde
Sabahın köründe buz gibi havada kalkıp işe başlamak
Sevmedigim halde ise gitmek zorunda hissediyorum
Çalışmak.
püh.
cut.
Ev temizliği jdjg
Gezememek bu ara 🤦♀️
Sevmediğim halde yemek yapıyorum 😒
sevdiğim aile bireyleri icin sevmedigim aile bireylerine katlaniyorum
yaşamak ve bunun beraberinde getirdiği ıvır zıvır.
Çalışmak.
Nefret ediyorum.
Sabahları uyanmak :D
Kim uyandırıyor ya seni 😄
Hayat şartları. Kalk çalış diyo, yoksa makyaj malzemesi, arabana benzin, çanta, ayakkabı gibi şeylere veda et diyo. :D terk ediyorum her sabah o yatağı. Düşünebiliyor musun?
Hahaha 😄😄😄 gayfe parası falan da diyordur o ses dfdf kıyamam
Ah en çok da o dokunuyor minnoş kalbime 😅
insanlarla her gün muhatap olmak..
Fotoğraf çekilmek ve becerememek.
Çalışıyoruz işte 😅
Kolay gelsin 🙃
Yaşamak..
Yaşamak güzeldir ya 🎈
El mecbur :)
:) bakcam artık
Tamam sddd
Ders çalışmak