Bacak arasında sallanan pipi ve tşşşak olması yeterli. Cinsel partneri olmayan erkek, tabii ki hanımlara bakacak, isteyecek. Bunda anormal bir şey yok ki.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kızlar şu kıt aklınıza sokun erkeklerin bakmasının yanlış olduğu kadar sizin hayvanlar gibi açılıp saçılmanızda yanlış. Bakılmasına sebep olan sizlersiniz. Bi kot giyiyorsunuz poponuzun yarısı dışarıda nasıl kotsa :S... Hele mini etek giyiyor rüzgarda tutmuyor altndaki iç çamaşır rengi görünüyor. Kızlar önce ayıbı öğrenin sonra öğretin emi.
Sadece alkışlıyorum başka söze gerek yok ama kafa şu abi ne yazıkki ben ne giyersem giyiyim dışardakiler bakmasın onlar ahlaksız ben özgür olamıcakmıyım bunu değiştiremezsin abi imkansız kaç yıl uğraştım bir kıza dahi şu sözü anlatamadım, kadının erkekteki dikkat çekicilik şartlarını algılayamadılar o olmasa zaten yemin ediyorum kadınların durumu içler acısı bi halde olur. İsterse sahile gider gibi giyinsin hiçbir erkek sevgili olak mı diye peşlerinden koşmayınca izle seyriiii ah keşke bi günlüğüne falan olsada bi tv izler gibi izlesek çekirdeğimi alır çitler çitler izlerim yemin ediyorum
Kızlar kızlar anlaşılmazsınız , tabiki basit olmamalısınız ama size gösterilen alakadan bunaldım havasını artık bırakın , çok densiz biriyse yol verir engellersin bu kadar basit..
Kız görünce ağzından salya akan insanlar, erkek yazınca yardımcı olmayıp kız yazınca iyilik meleği olanlar, kendisini hiç alakadar etmediği halde karşı cinsle konuşmaya çalışan insanlar vs vs