Karşı cins olsaydın, sen nasıl bir karşı cins olurdun?Karşı cins olmuşlar 🤣 kafalar yer değişince 😝GÜNAYDIN ☕ Karşı cins olsaydım, bende çok bir değişiklik olmazdi. Zaten baskın dominant bir kadınım erkek olsaydım bunu biraz törpülerdim, sevdiğimi boğmazdim, sevdiğine değer veren adam gibi adam olurdum. Kesinlikle Romantik bir adam olurdum. Fakat şeker kıvamında bir adam olmazdım. Asabi çabuk öfkelenen biri olduğum için çevreme biraz korku salabilirim fakat saygımdan ödün vermezdim. Bana saygı duyulmasını sağlardım. Çevresine yardımcı koruyucu kol kanat olan, boş konuşmayan adam gibi adam olurdum. Laklakçı onun bunun hakkında özellikle kadınlar hakkında gevşek gevşek atıp tutmazdım. Birilerine adamlığımı kanıtlama çabasına girmezdim. 27. EKİM. 2021 #DeliMavi
Karşı cins olsaydın, nasıl bir karşı cins olurdun?
😄 ben zaten beklenmeyen, istenmeyen, belki erkek olur umidiyle aldırılmayan çocuğum 😄 kız doğunca da annem epey bir zaman kabullenememiş, onun gözünde hala bir şeye benzememiş, olmamışım 😄 bari kendim kabul edeyim, kadınım ben kadın ve iyi ki de böyle olmuş 😄
Kadını akıllı ve başarılı olduğu için takdir eden, sadece çiftleşme niyeti ile iletişime geçmeyen , kadın ile arkadaş olabilen , erkek olduğu için her şeye hak sahibi olduğunu zannetmeyen , ona verilen fiziki gücü kötülüğe değil iyiliğe kullanan, vatana millete faydalı bir karşı cins olurdum. Ve erkeğe emanet edilmiş olan kadına ilk ihaneti 🔪yapan kişi olmak yerine sonuna kadar korur kollar sahip çıkardım. Gelişime açık , sabit fikirli olmaktan uzak ve bakış açısını her açıdan zenginleştirebilen bir zihniyet olmaya devam ederdim.
Neymar gibi bir erkek olurdum. Eski sevgilisinin düğününe gidiyor ve "en mutlu gününde yanında olacağım demiştim sözümü tuttum" diyor... Yüreği tertemiz bir adam
Karı olsaydım özgüvenli, cesur, kadın gibi kadın olurdum sanırım. Eşimi değerli hissettirmek için elimden geleni yapar kendime özen gösterirdim. Bu konuda bence @KumruSahin gibileri her kadına örnek rol model olmalı. Kumru gerçekten kadınsa, bence gerçek bir kadındır.. 😏🚀
ahh anlattıkça kendime aşık olasım geliyor anlatıyorum akılı yakışıklı karizmatik ağır başlı çekici giyimi kuşamı düzgün kirli sakallı bakımlı yerine göre güler yüzlü aşk adamı her genç kızın hayalindeki bey efendi olurdum kesin tövbe yarabbim ne oluyor bana 😂
Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
Paragöz olmazdım. Sözlerde tutarlı olurdum. Güzel çekici giyinirdim. Bakımlı ve temiz olurdum. Daldan dala gitmezdim. Fantezilerim olurdu. Zevklerimi iyi bilirdim. Hazırcı erkek yapsıncılardan olmazdım.
Erkek testestoronu ile nisa taifesinden olsaidim, elimde olmadan, tam bir kaşar olurdum ama testesteron oranı bir hanımın ki gibi olursa, sanırım, sakin, yumuşak huylu birisi olurdum🙂
Erkeğim ama etek giymeyi oje sürmeye bayılırım… eşcinsel değilim bu konuları konuşmayı da severim çok kokoş olurdum herhalde.. erkek olmama rağmen makyaj oje etek askılı takılırım hep