Gandhi her zaman ki gibi insan doğasını paylaşmış. Ünlü hacker Kevin Mitnick der ki her sistemin bir zaafı vardır bu da insan faktörüdür. Ekolojinin de dünyanin da bir sistem olduğunu düşünürsek bu dediğin imkansız gibi geliyor bana :))) o sistem de insan oldukça sistemin her zaman noksan bir tarafı olacaktır. Ama güzel bir soru ;)))
Öyle tabi yoksa hangimiz Avatar filmini izleyip keşke şöyle bir gezegende yaşasaydık demedik ki toplumlar yokoluş eşiğine gelmeden değişmezler maalesef o da çok geç olabiliyor bazen ☺️
evet ama bir sürü bilinmezlik var. Zaman makinesinin nasıl yapıldığını sorabilirsin evrenle ilgili bir sürü soru sorabilirsin. Genelde ben niye varım beni kim yarattıya doğru gidiyor sorular sanırım hayatının bir anlamı olduğunu duymak istiyor insanlar :)))
Üstat peki niye direk ölüm tarihin değil de 20 yıl içinde ölüp olmeyecegini soruyorsun ölmeden önce kredi çeker istediğin gibi yaşarsin son günlerini 😂
O ilk sorunun cevabını aldığında 20 yıl boyunca o gün bugün mu diye düşünmeyecek misin 🤣 en azından ölüm tarihini bilince o bilinmezlik ortadan kalkacak o psikolojiye girmemen lazım 🤔
Tamam kardeşim tamam o belirsizliği bende düşündüm 😀, senin dediğin daha mantıklı. Zaten bu hayatta doğru yapsaydım bir şeyleri böyle bir seçime gerek duymaz olurdum 😀