Yakın zamanda kendinize kattığınız yeni alışkanlıklar oldu mu?

Selamlar, spor diyebilirim sanırım. Bu aralar sık sık spor yapıyorum. Kendimi oldukça zinde iyi hissediyorum. Hoş nazar değdi 2 gündür hastayım ama durmak yok..
Aileme daha çok vakit ayırmak onları ayda 1 2 kez arıyorken şimdi haftada 2 3 kez arıyorum
Her gün düzenli uzun yürüyüşe çıkmak son zamanlardaki yeni rutinim.
Cevap
16Cevap
valla son zamanlarda
monoton bir döngünün içerisindeyim pek bir yeni alışkanlığım yok
var olanları da bıraktım gibi
Yeni sayilmaz ama oldu. Eklenti diyebilirim buna. Sadece biraz alan genişliği sağlamak için. Bu da biraz yoğunluğa neden oluyor.
Evet dişlerimi fırçalama alışkanlığı kazandım. En son 2007 de fırçalamıştım. Şimdi 1 haftadır fırçalıyorum iyi oluyomuş. Herkese tavsiye ederim
Kendimle ilgili keşfettiğim yeni şeyler oldu. Bunların altındaki sebebi de buldum. Ve artık çözüyorum bütün düğümlerimi.
Beni sinirlendiren insanlara daha sakin ve anlayışlı açıklama yapmayı başardığım için şükürler olsun, amin...🦄🍀❤️
Haftada beş gün spor disiplinini oturttum ne olursa olsun yapıyorum böyle giderse hulk olacayuk
Hayır olmadı... Eğer olursa burası olmaz, alışkanlıklarım olursa. 😕
Evet cok guzel yenilikler aliskanliklar kattim kendime
Kattığım yeni kararlar oldu ama alışkanlık evresine geçemedi henüz.
Şu sıra bir tembellik yapıstı üzerime odam dagınık canımı sıkıyor ama ben sadece öteliyorum saçma
Su aralar telefon ve müzikten uzaklasmam gerekiyor. 1 haftalik alistirmaya calisiyorum.
Kitaplar zaten benim için ilk sırada efendim
Spor yapıyorum mesela.
Sağlıklı beslenme ve spor diyebilirim.
Bol bol süt içiyorum🥳
Daha sağlıklı besleniyorum :)
Evet oldu daha çok yemek yeme
Sosyql medya hesaplarımı silmek
Hayır, son yılları tek düze devam ediyorum.
yok stabil bir hayata dönüş yaptım bu ara..
Çayı ve kahveyi şekersiz içiyorum artık
galiba burasi
Oldu ters takla atabiliyorum
Evden işe işten eve gidip gelmeye alıştım
Hayır, olmadı.
Olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?