Bu sayılanlar aslında ilginç bağımlık sınıflarına giriyor mu bilmiyorum, çünkü etrafımda böylesi bağımlılıkları olan kişiler çok. Artık alışılmışlık, aşinalık var bu bağımlılığı olanlara ki garipsemedim okurken. Ama sanırım bağımlılık konusunda benimkiler daha ilginç sayılabilir çünkü kupa ve fincan takımı bağımlılığım var. İçtiğim kahveleri illa değişik kupalarda ya da fincanlarda içmek istiyorum çok ilginç bir şekilde. Hatta aksi olunca bi huzursuz da oluyorum. Bu sebepten ufak çaplı bir fincan ve kupa koleksiyonum bile var 😬
-Müziksiz kitap okuyamam -Bir oyuna girdi mi kazanmadan çıkmam. -Ortada sebep yokken alkışlarım -Müziği sonuna kadar açıp dinlerim (kulaklıkla) -Güneşli ya da normal havalarda şemsiye açıp gezerim (ağlıyorsam özellikle) -Ağlarken göz yaşlarımı izleyip gülerim -Üzgün, yorgun birini gördüğümde gidip sorarım sebebini -Bir derdi çözmeden rahat edemem -Sürekli hayal kurarım (imkansız dahi olsa) -Kimsenin keşke demesine ya da olumsuz düşünmesine izin vermem -Bir hayvan görünce sevmeden duramam -Su fıskiyelerinde sulanmadan oradan geçemem -İnsanları kitap gibi okurum
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Yemek yeme ve burası olabilir.Yemek derken bazı şeyler var bağımlılık derecesinde tutku halinde yediklerim. Onları sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum. Yemezsem eksik kalıyorum gibi. Burası da benim için önemli bir halde. Düşüncelerimi paylaşmayı seviyorum çünkü beni mutlu ediyor. Alışkanlığım haline geldi bu sebeple bu ikisi harici değişik alışkanlıklar sahibi değilim. Gayet düz kendi halinde birisiyim ışte.
Öyle oyun falan veya alışveriş sitelerinde takılma alışkanlığım yok. Genelde zorunlu olduğunda alışveriş yaparım. Yeme içme konusuna dikkat ederim. Abur cubur sevmem. Asitli içecek olarak gazoz dışında içecek içmem. Sosyal medya hesabın yok burası sayılmazsa. Haber olarak ekonomi ve gündem takip sayfaları bildirimi yeterli oluyor ve YouTube. Dövme ile kendime zarar vermeyi de sevmem. Spor olarak belirli periyod olarak var. Meditasyon yapmayı severim. Belki en ilginç olanı araştırma yapmak. İstemiyorum bazen ama yine de kafa bu durmuyor işte. 😃
Çakmak sevdam var diyebilrim. İlginç ve nadir bulunan, farklı şekillerde olan çakmak koleksiyonum var. Onları seviyorum ve tamir etmek hoşuma gidiyor. Hatta evde bozulan her şeyi tamir etme merakım var. Bazen daha çok bozuyorum ama olsun. Bir de sinirli ya da gerginken puzzle yaparım. Daha iyi odaklanmama ve düşünmeme yardımcı oluyor. Sorunları yerine koyar gibi düşünüyorum.
Yavru kedi görünce gidip en yakın marketten mama almak, bazen rast gelirim diye yanımda taşımak. Mutluluktan dört köşe olmalarını izlemek. İlginç mi bilmiyorum ama bende bağımlılık işte.
Tatlı bağımlısıyım hasta olacağım yaa bu gidişle ve beni anca o durdurur sanırım asla kendi irademle bırakabileceğime inanmıyorum abur cuburlara bayılıyorum cips hamburger değil de şekerli olanlarını asla hayatımdan çıkaramıyorum
Filtre kahve, aynı renk kıyafetlerden birden fazla almak, ayakkabı merakım zaten aşikâr, eve gelince mutlaka bir kaç dk da olsa gitar çalarım bende bağımlılıklar oldukça fazla şimdilik bu kadar olsun.