Anlattıktan sonra pişman olmak mı?
Gerçek yüzlerini görmenize vesile olduğu için iyi ki demek mi?

Hiçbir zaman öğrenemedim.Hep konuştum ve anlattım.
Belki de tek derdim anlaşılmak olduğu içindi bu durum. Olabildiğince kendim olmak içindi verdiğim çaba.
Ama karşı da anlayacak birini mumla bekledim o geldi ve o mumu üfledi.
Içime atmayı başaramıyorum. Sanki atarsam büyüyecek ve beni boğacak gibi geliyor o dert. Paylaştığımda daha rahat hissediyorum.
Pişman olduğum anlar oldu ama yılmadım anlatmaya devam anlayacak birini bulana dek o zaman susacağım sonsuza dek ☺
Zaten herkese her şey anlatılmaz. Bunu hep bilen biriydim ama anlatıldığında dinlenmediğim konular varsa ve yorucu geliyorsa artık, yeri geldiğinde anlaşıldığım konular da varsa en samimi olduğum kişi dahi olsa o konu hakkında daha bir söz bile açmamayı o insanı tanıdıkça öğrenirim.
Teşekkürler...
Ben insanların ne kadar ikiyüzlü olduğu zaten eskiden biri bildiğim için öyle herkese her şeyimi anlatıyorum yani bugünü olan bir şey değil daha eski zamanlardan beri ben insanların Bu şerefsiz karakterini bilerek hareket ettim ve her zaman da kazandım
Kadınların hiçbir sırrı saklayamadığını öğrendiğimden beri...
Neden kadınlar?
E erkek arkadaşlar ölümüne saklıyorlar da ondan sadece kadınlar...
Her insan bir olmaz bayım
Ben birdir demiyorum kadınlar sır saklayamıyor diyorum saklayan istisnalara da saygı duyarım ama kadınların çoğu bile ketum kadınları dışlıyor maalesef...
Sizin görüşünüz elbette saygı duyarım.
Şiirsel biri olduğunuz tavrınızdan belli hayat boyu hep mutlu olun...
:) siz de umarım
EİG için teşekkürler
Rica ederim
Cevap
17Cevap
Bir insanı tanıyabilme için, mecburen bazı şeylerin dillendirilmesi gerekli. Ona anlattığımız bir şey eğer başkalarında biliyorsa, o zaman o kişiye hiçbir şey anlatmak gerekli. Merhabasına merhaba. Nasılsın iyimisin bile dememek gerekli. Sohbeti kesip rutin şeyler hakkında konuşulur ve o kişiden uzaklaşılır. İş hayatında gerekse okul hayatında böyle olunmak gereklidir. Bugün elini veren, yarın arkasında kendisine kazılmış bir çukur görürse şaşmamalıdır.
Yerin kuşağı yokmuş meğerse insanların ağzı gevşekmiş bende bu sayede öğrenmiş oldum
Anlattıklarımdan pişmanlık duymadım. Ama tanıştığıma pişman olduğum bazı şerefsizler var.
Anlık sinirle söylememem gereken bir sırrı sonucunun ne olacağını düşünmeden söylediğimde anladım. Hayatımda ilk kez böyle bir hata yaptım bir daha yapmam zaten.
Birisiyle aram bozulduğu zaman öğrendim. İnsan yaşaya yaşaya kimseye sırrını vermemeyi öğreniyor. Ama bana arkadaşlarım anlatır. Aram bozulsana bende kalır.
ben sır sevmem ya her şeyimi herkes bilir ya da hiçbir şeyimi kimse bilmez bir şeyin gerçekten bilinmesini istemiyorsam o şey sadece ben de kalır
Her şeyi herkese anlatmamaya başladığım zaman öğrendim.
cut.
Ne zaman kendimi güçlü ve haklı hissetsem ivedilikle haddimin bildirilmesine alıştığım zaman.
Söz gümüş ise sükut altındır.. hayat boyu geçerli :)
Yürek yanmayınca insan anlayamıyor bunu..
8 yaşımdan bu yana kendimde sır olan ya da olmayan hiç bir şeyi kimseyle paylasmam
anlattıklarımı 3. kişilerden duyduğumda anladım
Geçen sene 23 yaşına kadar ancak öğrendim. Lanet olsun insnalara
Ağlamak artık hiçbir şeyi değiştirmediğinde
Kendimi ilk tanıdığım anda öğrendim.
Arkamdan konuşulduğu zaman.
Tek olduğumu anladığım zaman
25imden sonra artık sır küpü oldum.
Uzun yıllar önce öğrendim..
Çok geç degildi benim için😀
Ss flaşı patladığında
Çocuk yaşımda öğrendim 🤮🤮🤮
Bana karşı kullanıldığında.