Kişilik & Karakter Neyin eksikliğini yaşıyorsunuz? NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Neyin eksikliğini çekiyosunuz. Ben yazmicam.🤭😄💦? Güncellemeler+1 yıl Ahahahaaahahahahaa Neyin eksikliğini yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kaliteli dizilerin, filmlerin, kitapların ve tabloların haa bir de kaliteli insanların eksikliğini yaşıyorum. 1 0 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hep eksik olan bir şey belli bir yerden sonra gerekte olmuyor 2 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı. Ateşli bircaşkın eksikliyini yaşiyorum, güven sorunu yaşiyorum 1 0 Yorumla
Fakiramagururlugenc Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 81% +1 yıl Bunu bende sorguluyorum ama hangisinin önde geldiğini kestiremiyorum 1 0 Yorumla
BağcılarlıLazMimar Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Heycan. Kalbimin attığını hissetmiyorum. Böyle oluncada yaşıyormuşum gibi gelmiyor 1 0 Yorumla
taşkalplibayan Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl inanç ce ibadet eksikliği insanlarda merhamet eksikliği kısacası insanlığın eksikliğini 2 0 Yorumla
AtillaSa Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Duygusal bir birliktelik. saçma sapan instgram , sosyal medya aski değil. Ciddi , kaliteli 1 0 Yorumla
mylcky21 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Ahh ahh çok şey var ya hangisini söyliyim 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Azrailin 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Elimdekilerle mutluyum ✌️ 1 0 Yorumla
omer_dogu_26_ Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Ben mi? her şeyin... Başta bir kadının, sevgilisizligin, işsizliğin (guvenligim ama işten saymam ( 0 0 Yorumla
Kerem_izmir Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Bir kadın 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Yürüyememenin ♿ 1 0 Yorumla
_DorukHan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl O 3 damlacigi görünce kadın orgazmı aklıma geliyor 1 0 Yorumla
JemBey Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. EVO X'in... 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benliğimin. 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bir adet şapşik 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kaliteli dizilerin, filmlerin, kitapların ve tabloların haa bir de kaliteli insanların eksikliğini yaşıyorum.
Hep eksik olan bir şey belli bir yerden sonra gerekte olmuyor
Ateşli bircaşkın eksikliyini yaşiyorum, güven sorunu yaşiyorum
Bunu bende sorguluyorum ama hangisinin önde geldiğini kestiremiyorum
Heycan. Kalbimin attığını hissetmiyorum. Böyle oluncada yaşıyormuşum gibi gelmiyor
inanç ce ibadet eksikliği insanlarda merhamet eksikliği kısacası insanlığın eksikliğini
Duygusal bir birliktelik. saçma sapan instgram , sosyal medya aski değil. Ciddi , kaliteli
Ahh ahh çok şey var ya hangisini söyliyim
Azrailin
sevgi ve birazda susuzum
Paranın eksikliğini çekiyorum:)
neyin tamligini yasadimki
Elimdekilerle mutluyum ✌️
Neyin eksikliğini yaşamıyoruz ki.
Ben mi? her şeyin... Başta bir kadının, sevgilisizligin, işsizliğin (guvenligim ama işten saymam (
heycan sevgi bide ilgi
Senin Mıstaaan eksik
Saygı sevgi
Sevgi kdkdkdkd
Çikolata
Bir kadın
Anlayan birinin
Yürüyememenin ♿
Para ve sevgi
:d biraz klaik oldu ama neyse
Paranın.😜
Hiçbirşeyin