Kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum?

Merhaba, ben x. Çok küçük yaştan itibaren psikolojik şiddete maruz bırakıldım, gerek ailem gerek arkadaşlarım, sevgililerim tarafından. Ailem sürekli işe yaramaz aptalın teki oldugumu söyleyip durdu. çok başarılı bi okul hayatım varken, beni berbat bi psikolojiye sokup başarısız olduguma ikna ettiler. Ablam bana sürekli body shaming yapıp durdu. çirkin, kilolu ve aptal oldugumu dusunerek büyüdüm. biraz kendimi güzel hissetmeye başladığımda, okulda zorbalıga ugradım. berbat hissetmeye tekrar başladım. bi çocuğa aşık oldum. bana çok iyi hissettiriyordu. aldattı beni bir kaç defa. her aldatışında affettim çünkü başkasının beni seveceğini aklımın ucundan geçiremşyprdum, ve onu seviyordum. şu an sosyal anksiyetem var. dışarıya çıkamıyorum, birinşn beni gğzel bulacağına inanmıyorum. fotoğraflarımda makyaj+ filtre ne varsa dolduruyorum bir parça güzel hissetmek için. yani bir nevi kendimi kandırıyorum. bunun yüzünden sanalda tanıstıgım kisilerle de bulusamıyorum. güzel hissetmiyorum, basarılı hissetmiyorum. bunları yenmek için ne yapmam gerekiyor? ne olur yardım edin.
Kendimi gerçekten çok çirkin hissediyorum?