Selam Gençlik 🦄🍀❤️ Adamın biri, kadının biri gelir, size bir konuda çenebazlık etmeye başlar, o sırada içinizden dersiniz ki ya benimle ne kadar nazik konuşuyor, dünyada kaldı mı böyleleri? Birden size iltifat bile eder bu erkek veya kadın... Düşündükçe sizde jeton düşmeye başlar:Aslında dakikalardır sizi tehdit etmektedir ve size hakaret etmektedir o kişiler!!! Hayret içinde kalır, hatta tedirgin olursunuz... Bu gibi insanlarla nasıl başedersiniz saf Gençlik 😃
Size nezaketle konuşuyor ve hatta iltifat ediyor gibi göründüğü halde tehdit ve hakaret eden kişilere tepkiniz nasıl olur?
Oo sueda'm bu konularda güzel ayar veririm. Ya biliyor musun iltifatta da şüpheleniyorum hakarette de şüpheleniyorum. Nazik kibar olmasını veya ilk seferde ağzının bozuk olması vs bu tür şeylere takılmıyorum. Bana samimi gelen ettiği küfür ya da güzel cümleleri değil jest mimik ve yüz ifadeleridir. Beden dilinde samimiyet almıyorsam o insanla yine konuşurum fakat şunu da çok iyi bilirim her an değişebilir, çirkinleşebilir. Bunun dışında cümlelerin altında gerçekten derin anlamlar yatıyor. Karşındaki sana "Kendini çok akıllı zannediyorsun değil mi? Aptal " diyor mesela aslında ben sana telafuzunu söyleyeyim. "Gerçekten akıllı bir insansın ve ben seni senin seviyende yenemedim o yüzden çirkinleşeceğim" demek istiyordur. Oysaki sen kendisine ben akıllıyım demedin ki bunu söyleyen kendisi ve aslında seni içten içe takdir eden yine kendisi.😄
onunla aynı dilde uğraşırım hak ettiğini veririm kibarca geldiği yerden kabalaşır gider ki kendince beni kibarlıkla hakaret eden birisinin kelime daracağı gelişmiş olsa da sinirleri o kadar gelişmiş değildir diye düşünüyorum:)
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Size nezaketle konuşuyor ve hatta iltifat ediyor gibi göründüğü halde tehdit ve hakaret eden kişilere tepkiniz nasıl olur?
En İyi Cevaplar