Bir gönlü kırmak size de ağır gelir mi? Yoksa yastık mı daha rahattır :)

Kıran bensem ve haksız olduğumu da biliyorsam, kalamam küs uyuyamam.Onarmaya gayret ederim hemen.
Ancak o kırdı ise ve çok canım yanmışsa yine uyuyamam. Onarmaya çalışırsa da zor affederim unutamam. Ne kırsın ne onarsınlar kalbimi. Uyumak istiyorum ben beni bir salın 😂
Normal şartlar altında Ben kesinlikle hiçbir insanla küs kalan birisi değilim ama gelsene ortada büyük bir hata varsa de özellikle Kanıma dokunan bir hareket yaptıysa onu affetmem Çok uzun zaman alabilir yapım biraz kindardır bunu kabul ediyorum belki kötü bir özellik ama yapacak bir şey yok yani karşı tarafın Hatasina a bağlı olarak değişir Bu durum
Şimdi şöyle kendimce tartıp düşündükten sonra gerçekten ama gerçekten haksızsam gönül almasını bilirim küs uyumam heralde ya ama haklıysam eğer karşı tarafında umrunda değilse bu çok rahat bi şekilde yatarım bi kere kafaya takma gibi bir dert yok bende aslında iki şekilde de uyurum 😂
Elimden geleni yaptıysam gönül rahatlığıyla uyurum.
cut.
Gamsız gdds
Cevap
8Cevap
Küs uyumayalım sevdiğim sabaha kimin çıkıp çıkmayacağı belli değil
Biz bir gece bile küs uyumayalım sevdiğim
Ayrı uyusak bile birbirimize sarılıp uyuyalım sevdiğim
Gönülden hissedelim sarıldığımızı
Ya da sonsuza dek uyanık kalalım sevdiğim...🦄🍀❤️
Selam,
Sevdiğim insana küsemiyorum ki ben. Kırıldıysam da özür dilediği zaman yumuşuyorum hemen. Eğer o bana küstüyse o zaman rahat edemem işte. Geçmişte küstürdüğüm birisi vardı. Iki kişi arasında kaldım gerçi ama o kadar basit bir neden için küstü ki. Neyse, o zaman bir süre barışmak için uğraştım ama artık beni hayatında istemediği için bir noktadan sonra bende vazgeçtim. Sevseydi bu kadar kolay silmezdi diye düşünüyorum. Yani aslında bu birazda karşıdaki kişiye bağlı.
Yok, uyuyamam. Uykular haram. Fakat barışmak için bir şey de yapmam 🤦♀️ Çünkü çok inatçıyım 😃
Sana insan küs kalıyor mu ya sfsd tövbest 😄
🥺 kalanlar var, düşünebiliyor musun 😭
Kendini doğrasa umrumda olmaz artık. Eskidendi o işler
Uymak bir yana kalsın ben uzun süre küs kalamam eger hayatımdan çıkamadıysam.
Yastık daha rahat yaz sıcağında soğuk tarafını çevirince mükemmel oluyor
Çok sevdiğim insanlarla küs kalamam karşi taraf hatalı olsa bile bazen ilk adımi atip barıştığım olmustur. Genelde de sinirli olmadigim surece karsi tarafi kirmamaya özen gosteririm.
Uyuyamam hayır asla
Ayhan sen de bişey farkettim.
Kaybim kıyıldıyşa uyuyum.
Sana bi şarkı atcam dur dfsd
Kaybim kıyıldı, kaybim kıyıldı şiiyşel bana hiç inanmaydı.
Gerekirse ömür boyu küs kalırım umrumda değil
Küs uyuyamam cözmem lazım sorunu.
Uyumadan sorunu çözmek iyi
150 kişiye kusum umrumda değil
Uyurum
Küsersem barışmam.
Küs uyuyamam
Uyuyorum
Küs uyurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?