o bağırdıkça ben sinirden duvarları yumrukluyorum, adam en ufak bir şeyde bile g*tünü yırtıyor, ondan nefret etmeye başladım artık. Milletin babası kızıyla arkadaş gibi anlaşır konuşur, bunun bağırmaktan başka yaptığı bir b*k yok. Ne yaparsak sesini keser, bağırmaz?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim de bağrıyor :D:D ama hiç öyle vurmadı :D yani anlican 1 hafta kötüyüz 1 gün iyiyiz çogunlukla ders çalış denince kavga çıkıyor ya da bir laf söylüyorum adam bu kadarmı inatçı olur l*n bir günde kabul et anasını satayım deliriyorum o yüzden ama ara sıra iyidir ya :D
68 Yorumla
Soran+1 yılhep bağrıyor kanka, yeter artık bende sinir hastası oldum
- +1 yıl
Bana da bağrıyor herkesin içinde deli oluyorum o yüzden benim de sorunum çok babamla babanla oturup konuş kanka dinleyebilen birimi? :S
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Kafaya takmican ozaman benim gibi içinden küfür saydır geçiyor bak gerçekten küfür edince ama anlıyorsun 2 3 saat sonra o olmasa ben ne yaparım diye yani bana öyle oluyor.
Soran+1 yıliçimden küfür ediyorum duvarları yumrukluyorum ama seninde dediğin gibi en sonunda o olmasa ben ne yaparım diyorum, sevgisini görmediğim halde
- +1 yıl
Psikolağa felan gitme hiç bir bok yaptıgı yok beni babam inatçılıgımdan çok küfür etmemden şey yaptıydı :D gerçi bizim ailenin hepsinin psikolojisi bozul ta tek ben akıllıyım l*n :D
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
eywallah..
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Bizimki çok saldırgan ama 50 yaşında adam ne dese susuyorum gücü yetse dövecek, terbiyemi bozmuyorum sanada tavsiye ederim. Ikinci tavsiyemse kocaya kaç :)
61 Yorumla
Soran+1 yılilk tercihin daha mantıklı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim morukta öyle dövse falan yine iyi ama söylenmeye baslayinca asla susmaz herseye bağırır sesini duyunca tiksinme geliyor kriz geçiriyorum
151 Yorumla
Soran+1 yıl:D valla aynen ya, o bağırmaya başlayınca kapıları pencereleri kapatıp televizyonun sesini açıyorum rezil olmayalım diye
+1 yılseninle aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz babamla 2 aya yakın bir süre olucak konusmuyoruz. böyle ikimizde daha iyiyiz.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
Benim babamda bağırıyor. Hemde çok tamam iyi güzel o olmassa yapamayız evet ama, (yeni üye oldum, yaşım gözüküyomu bilmiyorum. ) hani baba sevgisi derler ya anne sevgisinden farklıdır diye ben sanırım sadece anne sevgisini gördüm belkide seviyor ancak sevgisini göstermek istemiyor hislerini bilmediğim için bir şey söyliyemicem. Ancak eve giyo işten işten gelince direk üstünü değiştirip maç ve spor haberlerini izliyor şimdi gelelim asıl konuya. Babam bana bağırır sadece bana değil benden 1 yaş küçük kardeşimede, bazen gerçemten bağırmak için yer arıyor sanki. Sırf tuvaletin kapısı açık diye bile bağırdığı oluyor daha demin karpuz yerken anime izliyorum diye bana bağırdı dediği de şuydu bağırırken " Oh keyfe bak; hem karpuz yiyo hem tablet açık, KAPAT O TABLETİ !" Buydu benimde haliyle yiyesim gelmedi sonra. Aldîm karpuzu dolaba geri koydum ha anlamadığım bikaç şey var; 1 bunda bağırılacak ne var?, 2 kendiside neredeyse hergün bunu yapıyor maç izlerken sürekli bişey yiyor. Ben anime izlerken niye bişry yiyemiyorum tabletin ya da karpuzun bir kutsallığı var benmi bilmiyorum? Ayrıca salonda o varken annem olsun kardeşim olsun kimse birbiriyle muhabbet edemiyor neymiş efendim adam bişey diyomuş şu ana kadar 1 doğum günümü adam gibi kutlamadı bir tekannem bide bazen kardeşim babamın doğum günümde tek yaptığı maç izlemek annem pasta getiriyor televizyonu kapat dedi zorla öf pöf diyerek kapattı zaten 5 dakka sonra geri açtı, ha yanlış anlamayın doğum günü gram umrumda değil babam bana eğer gerçekten ićtenlikle doğum günün kutlu olsun dese dünyalar benim olcak ama sadece böyle zoraki bir şekilde dermiş gibi doğum günün kutlu olsun diyor oda zaten annemin zoruyla. Şu ana kadar bir kere bile adam gibi bana öyle bişey demedi hatta bikeresinde belki inanmassınız, geldi evde bişey yaptı ( noldunu söylemicem ) annem ismail gel dedi kim yaptı biliyomusun bunu dedi, sonra o yapmış olmasına rağmen resmen suçu kardeşimle bana attı ve bize şöyle bağırdı ( baya baya böyle bağırdı bu arada) "Bida yapmayön yakarım çıranızı" ne şimdi bu? Ancak annem hislerine güvenen biri olduğu için tabi hemen anladı ve sen yapmışsın millete boşuna suç atma dedi babam sonra gitti gene maç izledi tabi. Hiç umrunda bile olmadı ( beklemiyodumda zaten ve şaka değil hayatım boyunca neredeyse bilać istisna dışında kimse benden özür dilemedi alıştım zaten ama ufak bir umut kırıntım olmafı değil küçüklükten kalma saçma bir umut işte). Allahtan şu anda biraz yumuşadı biz ilkokul 3-4 e gelene kadar o kadar değildi evde de dışardada babamla olmak korkulu rüyamızdı dışarda insanlar olduğu için bişey yapamıyodu ancak evde sadece bizim aile varken o kadar şanslı değildik. Bizim aileden kastım sadece annem kardeşim ben babam. Bikeresinde kardeşim bişey yapmıştı ne olduğunu hatırlamıyorum ama ben 5 o 4 yaşındaydı, yaptıği şey hakkında hatırladığım tek şey o kadar ağır bişey olmadıgı neyse sonra geldi yatak odasının kapısını kilitledi emiri yatağa yatırdı bidaha yapcanmı diye diye dövdü çocuk yapmıcam diyodu konuşma diyodu o dedikçe annem kilidi açmaya çalîşiyodu bense korkudan ağlıyodum ancak ağlamama kızıyodu onada geçcem ama sonra geldim salondaki koltuklardan birinin yan tarafına saklandım orda sessizce ağladım oda sessiz olmayı ne kadar becerdim bilemiyorum sonra annem bir şekilde kilidi çekiçle kırdı kurtardı kardeşimi ama elinden zor aldı bunun gibi daha çok var ancak o zamandan beridir babam kardeşime vurcağı zaman son anda kurtarıyorum sonra bide babam bize vurcağı zaman direk ranzanın üst katına çıkardık bazen ordan dolabın tepesine oraya ćıkamayacağını düsünurdük ki zaten çıksa bile vuramazdı anında kafasını tavana vururdu oda bunu bildiği için bizi aşağıdan tehtir ederdi bazen ordan vurmaya çalışırdı annem onu sakinleştirene kadar aksi takdirde sinirinin geçmesini beklerdik ki oda çok zordu 2 3 saat ranzada beklerdik en azından dayak yemekden iyiydi şu anki gibi güçlü değildim vurdunda çok acıyordu napayım. şu anda baya oldu bir 4 5 senedir o kadar sinirli değil ancak mesela 4 5 ay önce kardeşimi sırf annem ić dedide içmedi diye dövcekti son anda koşup ona vurmasını engelleyip bana vurmasını sagladım ancak ondada kendi kafam o etkiyle önce masaya sonra yoğurt tabağına vuruldu tabi bana bişey olmadı öyle kolay kolay hasar alan bir insan değilim ancak zaten böyle olması manevi acıyı engellemiyor her en ufak bağırmasında bile 2 göğsümün arasında öyle bir acı giriyoki alışmanın bir yolu yok. Her seferinde alıştım sanırım diyorum ancak lanet olsun yok yok ! Alışılmıyo buna. Her seferinde aynı acı bir yolu da yok anlatabilceğim birisi emirin ne hissettini biliyorum oda benim ne hisstettimi ( kardeşimin ismi emir başkası değil ) biliyor artık şu deminki şeyden sonra yeter artık dedim aklıma burdaki yazî geldi konuda aynı zaten yazayîm dedim. O ağlamama kısmına gelince benim ağlamama izin yok. Ağlayamıyorum çünkü neymiş erkek adam ağlamazmış ancak ben ağlamak istiyorum ve bunu yapamîyorum mesela küçükken dayak yerken ağladımız içinde dayak yiyoduk emir bunu hala atlatamadı ağlama konusunu ancak ben kendimi zorlaya zorlaya başardım çözüm zorda olsa formül şu: kendini tut, içinden ne dersen de tut gece herkes uyuyana kadar bekle sonra sesiz olma şartı haliule ne kadar ağlarsan ağla, zorlarsa zorlasın görmediği ve duymadığı sürece sıkınti yok. Bu. Tabi bu kendini bırakıp bağıra bağıra ağlamanın yerini tutmuyor ki şahsen ayrı eve taşınınca ilk yapacağım içimde ne varsa hepsini salmak yani istedim kadar ağlamak ve kendi çocuğum olunca kız olsun erkek olsun ona vurmayacağım benim yaşadığımı onun yaşamasını istemiyorum ayrıca doğum günlerinde ne olursa olsun o gün bişey olmamasını sağlayıp onun doğum gününü kutlamak (tabi bu şımartcağım anlamına gelmiyor) . Ha bide ağlayabilceğimden emin değilim çünkü zorlaya zorlaya ağlayamamaya başladım en şey durumda bile bikaç damla ya akıyor ya akmıyor. Bide anlamadığım son bir şey var : keyif yapmak , kötü bir şeymi yani demek istediğim istediğim şey isyedimizi yapamazmıyız ben dışarı çıkmayı ve insan içinde durmayı sevmiyorum bazı durumlar dışında ve evde durmak istememi keyif olarak algılayıp ona bile kızdıği oluyor. ( demin dedimya evde babamın olması korkulu rüyamız diye o sırada evde 2 halamdan birisi olması bizim en büyük isteğimizdi ya da babanemizon evde olması babama sözünü çok dinletemezdi ancak bir ihtimal babam bazen dinlerdi ancak halalarımizdan biri geldinde koşa koşa açardık kapıyı yarışırdık hangimiz açcaz diye çünkü bilirdik ikimizde babam onların yanında hiç bir şekilde elini süremezdi bize çünkü halalarımız babam bize bişey yaparsa direk onu azarlarlardı babam hiç bişey yapamazdı örnek mesela şu an oturdumuz eve yeni taşınmıştık. Ben ya 3 ya 4 kardeşim de 2 ya 3 yaşındaydı halamda gelmişti sonra noldunu hatîrlamıyorum babam bize bağırdı hatta dövcekti sanîrım ama emin deilim halam bizi aldı o sırada dışarî çıkardı biraz dışsrda gezdik falan sonra eve geldik annem bizi yatırdı zaten o gün için halama ne kadar minnet duysam azdır bence. ) ben bikeresinde babamın neden böyle oldunu merak etmiştim halamlara, ananeme öbür dedeme falan sordum yok. Rahmetli dedem hiç babam gibi bir insan değilmiş ( ben kendisini hiç görmedim gerçi ama ben doğmadan bikaç yıl önce ölmüş ) gayet nazik, iyi kalpli ve insanların duygularını önemseyen bir insanmış. Babam neden böyle birisi en ufak bir fikrim yok o askeedeyken dedem ölmüş diyemi diye düşünüyorum yok, niye öyle te 10-20 yıl önceki bişey için öyle bişi olsun ki. Neyse buraya kadar yazdım eğer hepsini okuduysan çok teşekkürler omumadıysan anlarım çok uzun yazdın galiba.
272 Yorumla- 1 yıl
sonuna kadar ağlayarak okudum gerçekten cok bende 17 yasindayim ve babam cok dengesiz bizi icinden galiba seviyo ama ilgisiz benim bir kere dogumgunum bile kutlanmadi annem hep pasta yapar veya alirdi babam dogum gunlerini gereksiz buluyor ve bir kere bile hediye almadi ama ben bqbalar gunu olsun dogum gunu olsun bi tisort bile olsa ona Şu an kadar5 6 defa hediye almisimdir babam daha oncelerinde8 9 yil belkide daha fazla antidepresan kullaniyordu cunku sinir hastasi neyse 3ay once kalpkrizi gecirdi ve anju oldugu icin birakti Şu an daha sinirli ota boka bagiriyo daha 10 dakika once marketten defter almaya gittim para verdi bende 5 yasindaki kardesime kalemlik aldim fiyatida 30 tl niye aldim diye kizdi onun ihtiyavimi bu yil okula gitmicek zaten hevesimi kursagimda birakti kendimi zor tuttum Şu an odama geldim ve agliyorum sessizce buraya yaziyorum belki rahatlarim diye ñeymis ihtiyaci degilmis ben yazin 1 ay calistim ve kardrsime bircoksey aldim her disari ciktigimda elim bos eve donmem ve bu babamin zoruna gidiyor resmen ve kiziyo az omce bagirinca nefret ettim hayattan cidden kucukken benim yasadiklarimi yasamasin diye kardrsim elimden gelen herseyi yapiyorum o kadar iyi hatirliyorum ki 4 yasimdaydim birsey istiyorum diye babam sinirlenmis beni odada dovmus ve odadan cikmama izin vermemmisti aglayarak uyumustum odada anneme dokundurtmazri zaten annem hep aglardi sadece sessizce bize uzulurdu annem olmasa bu hayati yasayamazdim cidden o kadar kucuk seylere bagiriyor ki neye kizacagini anlayamiyoruz ve babamin sinirini tum akrabalr bilir cunku herkesin icinde sacma seylere bagiri tepki verir benim insanlarin icinde nefesim kesilir
- 1 yıl
babam bizim egitim hayatimiza cok onem veirrdi ben sinavdan dusuk aldimmi ona soylemeye korkardim ortaokulda bile babam mukemmelliyetçi bi adam ben 11 sinifta gecen yil cografyadan 96 edebiyattan 91 aldim diyorum babam bana matematigi soyle diyo ya bi kere tebrik etsene bi kere bana aferin canim kizim desene ben hic pofpoflanarak buyumedim ve o kalemligin 30 lirasinida ben babama verdim verdikten sonra bagirdi ben senden istemiyorum sen almivaksin diye bagirdi kendi param diyorum anlamiyo bu adam gercekten cok zor olse cok uzulurum ama boyle bizi delirtiyo annemde 21 yildir mecburen katlaniyo gervekten pisman evlemdigine ama mevburuz oyuzden okucam ve kurtulucam bu hayattan
+1 yılbenimki daha beter sırf egosu için nato zoru ile istemediğim bir liseye verdi ve egosu için dedim yani çok iyi bir lise olarak deniliyor bazıları puana bakarak iyi diyor ama iyi bir yanı yok ve daha geçen dershaneyle okul canlı dersi çakıştı diye bi saat fırça yedim 15 yaşındayım ve küçüklük videolarımı izlerken hiç bağırırmıyım diyordu ulan biz kolye yüzük falanmıyız kısaca takımıyız büyüyünce değerimiz mi kaçıyor anlamadım daha bu gün gelip sırf hafta sonu dershaneye gitmek için izin kağıdımı unuttuğumda bu gün etmediği küfürler kalmadı ama şunu sanıyor o bağırınca istediğini yapacakmışım gibi bir his olmuş ama asla yapmam hatta gram korkum yok her boka tamam diyorum odama gidiyorum bi yandan Allahın cezası hocalar Lise sınavları başlıyor ya sınavınız çok kazık olacak diyolar iyice sinri bozuyorlar tamam anladım zor olacak ama spoylır vermesine gerek yok 9 yaşımda annem öldü 10 yaşımda başka bir kadın ile evlendi evliliğe karşı çıkamama rağmen yaşım küçük diye önemsenmedim daha geçen kardeş istermisiniz dediler hayır dedim asla bakamam abilik te etmem baba bir olsa bile asla ki öğrendim hamile bir gün patlayacam ama ne zaman o şeytan kadın eve geldi evde huzur kalmadı evde ki kararlarım artık öneme alınmıyor o şeytana bırak anne demeyi adıyla bile hitap etmedim etmemde çünki insan değil babamla canlı derslere göre aramız iyi oluyor canlı derslere girmiyorsam demediğini bırakmıyor bi kere de annemin fotoğrafını gösterdi sen bu kadının mezarda kemiklerini sızlatıyorsun dedi sızlatan benmiyim o mu babamdan değil ailemden nefret ediyorum daha önce intihar etmeyi düşündüm ama dine göre intihar edenler ebedi cehenneme gidecek diyordu kuranda sonra gö*üm yemedi yapamadım mektubum bile hazırdı ama şuanda diyorum inş bir kaza nedeni ile ölürüm ya da bir hastalık olmasında direk kafama mı sıkıyorlar arabamı çarpıyor bıktım bu hayattan sigara içiyordum bi ara hatta 6 ay oldu arasından 1 ay içtim sonra dedim bu adamın yüzünden kendime zarar vermeye değmez diyip bıraktım. benden daha beterleri de var arkadaşımın babası ters kelepçe yapıp dövmüş çocuğu.
31 Yorumla- +1 yıl
Ben de 15 yaşındayım ve sinir hastası bir babaya sahibim. Öyle lafın gelişi değil gerçekten hasta. Her ota b*ka bağırıyo ve ben bu yüzden birisi bağırdığında normal bir insanın vereceği tepkiden daha büyük tepki veriyorum. Ona karşı gelemiyorum. Annem yaşıyo ve tek hayalim bir gün bu cehennemden kurtulabilmek. Çok güzel bir lise tutturdum beni tebrik bile etmedi. Lgs ye gireceğim gün benim sınavımı unuttu. Arabamız olmasına ve hiçbir işi olmamasina rağmen beni sınava bırakmadı. Her işini bize yaptırıyo. Kendisi de tüm gün salonda yatıyo. Allahtan alkolikte haftanın 3 günü rahat ediyorum ama bu seferde gecelerimi berbat ediyo. Ondan nefret ediyorum. Senin için de gerçekten çok üzüldüm. Hayatın benimkinden daha bok ve intihar etmeyi düşünmüşsün. Öyle bir adam için ahiretini yakmaya değmez. 3 yıl kaldı. Şehir dışındaki bir üniversite eminim ki her şeyi düzelticek. Seninle bura haricinde de konuşup dertleşmek isterim tabi sen de istersen ve unutma bu dünyadaki en önemli şey senin için sensin.
+1 yılcemyılmaz geldi aklıma.. "Albay arabayı neden oraya park etti" hesabı..
Yapabiliyorsan salatasına 1ay boyunca akşamları 2 kaşık pasiflora şurup koy.. Pamuk gibi olur..30 Yorumla
+1 yılKafana takma sorunlu ruh hali paralelize oluyorsun sende babanla. Bence bağırınca bir şey değişmediğini anlatmaya çalışmalısın :)
40 Yorumla
4 ayBeni sinirleniyorum kafamda televizyonu parçalıyorum babam bir kere sinirli eve geldi kapıyı açmayınca da kapıyı kırdı içeriye girdikten sonra oradan sehpayı kafama fırlattı ondan sonra ben odama kaçtım ve bağırdım babam dedi ki senin ananı bacını Ecdadını s******* dedi ben de sinirden yere sı*tım
10 Yorumla- Benim yaşım normalde 11 babam sürekli bağırıyor ablalar sizi anlıyorum demin aradı “evet” diye açtım telefonu diyor ki. “Yok neden evet dedin , halimi sorsana iyi misin babacım , nasılsın babacım.” Diyor. İyilik yaptığını zannediyor ama onun ismi “Kötülük”
Eskiden daha iyiydiiiiğğ - Daha fazla şey yazardım ama gizli üye olamıyorum o yüzden bu kadar anlatabildim
- sizi anlıyorumrum bay bay
21 Yorumla- 1 yıl
11 yaşındaki çocuğun bu sitede ne işi var? Burası yetişkinlerin sitesi
- Benim yaşım normalde 11 babam sürekli bağırıyor ablalar sizi anlıyorum demin aradı “evet” diye açtım telefonu diyor ki. “Yok neden evet dedin , halimi sorsana iyi misin babacım , nasılsın babacım.” Diyor. İyilik yaptığını zannediyor ama onun ismi “Kötülük”
İnan hiç farklı değil annem bana para verdi diye 1 hafta bana bagırmaktan başka bir şey yapmaz bir tane kuş aldım eskiden kuşları varmış bunuda sever doye düşündüm hem daha çok üstüme gitneye başladı hemde yazık hayvanı canından bezdirdi bir keresinde çöp poşetini düzgün takamamısim diye beni dövmustu annem gelmeseydi yanımdaki komidinle bana vuracaktı gerçekten ondan nefret ediyorum onun yüzünden babası olmayanlari bile kıskanıyorum
50 Yorumla
+1 yılMesela bsbam bana vuryok para yok diyo ama seni goturmiycam diyo bende gitmdiyom diyom kalk lan ayaga diyo bende yok diyom bagriyo hep para yok diyo inşaat isi yapiyo tiktokta karilarla yazisiyo neg yapmam lqsim bu duruma ben annanemin yaninda gitcam diyroum gel diyo annanmw geri beni gondermiyom arkadaslar n÷ ypamaliyim
10 YorumlaNe yazık ki aynı durumu bende yaşıyorum. Aynı zamanda babam tansiyon hastası ve hiçbir şekilde ona karşı gelmiyorum. Bağırmaya başladığında susuyorum. Söylediklerine tamam diyerek geçiştiriyorum. Eğer dahada üstüme geliyorsa onun oturduğu yerden uzaklaşıyorum. Kulaklıklarımı takıp son ses müzik açıyorum ya da film, dizi izliyorum. Ben bu duruma alıştım. 4-5 ay sonra evden ayrılacağım. Belki 2-3 ayda bir gelirim belki yazdan yaza..
10 Yorumla
+1 yılbir arada benim Annemde bana bağrıyordu. sonra düzeldi kendi kendine bekle düzelir.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu babalıktan reddet bak göreceksin ayaklarına kapanacak :))
25 Yorumla
Soran+1 yılya ya tabi :)
Cevap sahibi+1 yılbaban ne iş yapıyor?
Soran+1 yılemniyet şube müdürü
Cevap sahibi+1 yılbenimkide öyleydi emekli oldu rahatım :)) babanın emekliliğini bekle
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılSinir hastasiysa üstüne hic gitme patlarsa kotu olur
20 Yorumla
+1 yıliyi olmanı istediği için. inan bana bu böyle. hayatın zorluğunu görsün ve gözünün önüne bak diye..
20 YorumlaOnu arrow'a şikayet et listede değil ama bir faydası olur.)
20 YorumlaVazgeç Babaların dnasina işlenmiş
Sadece artık defolup gitmek istiyorum
Babalar
Yaw tamam sizsiniz
Hep haklısınız tamammi
Bı salın bizi ya bagirmaktan boğazı yirtilacak
Daraldim yemin edioyurm
10 Yorumla
+1 yılbu konu öyle takma diyince geçicek bişey değil
onunla yaşamaya bak20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılbelki babanın bir sıkıntısı vardır
22 Yorumla
Soran+1 yılbildiğimiz kadarıyla yok, durumumuzda iyi bu neyin agresifliği anlamadım
ve neden hep bana bağrıyor- +1 yıl
Şimdi bişi diyecem boşver gereksiz olur
+1 yıltamam baba de geçtakılma
23 Yorumla
Soran+1 yılonu abim yapıyor ben yapamıyorum
- +1 yıl
bence yapamaya çalış vurdum duymaz ol
Soran+1 yıltamam sağol
Şeker hastası mı baba
25 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılsinir hastası
Soran+1 yıloldum zaten
+1 yılbenim annemle sorunum var çok agresif bi kadın herşey batıyor sanki sinirleniyorum oyun oynuyorum valla pc olmasa deliririm herhalde
10 YorumlaDedendemi boyleydi acaba ornek aliyo buyuk ihtimal
33 Yorumla
Soran+1 yılevet aynen öyleydi
dedem iyi birisi olsaydı kesin örnek almazdı ama
+1 yılTek çare astral yap ve hemen git buralardan..
20 Yorumlaağzına lahmacun küreğiyle vur
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece suçu babanda arama kendinide bir yokla ve annene söyle babanla ilgilensin biraz annenin ilgisizligide ola bilir bunun bagırtısı ve az erkeklerle görüş birde :))))
03 Yorumla
Soran+1 yılbilip bilmeden yorum yapma gizlisin bir de, uyuz oluyorum senin gibilere
evden çıkmışlığım yok ulan ne erkeklerle görüşmesi- +1 yıl
@Anoym0us o zaman yorum yapmasın göt
Burcu akrep olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılhayır kova, ikimizde aynı burçtanız
Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. imkanın varsa evlen gıt
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalla ya he de geç
20 YorumlaHımm ilginç. Peki ısırma huyları falan var mı?
22 Yorumla
Soran+1 yıldoğru konuş
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026