Ya denk geldim yorumlarını okuyum dedim senin gibi bir mal görmedim hayatımda ben ya bende sporcuyum ama senin gibi ısrarla demiyorum spor yapan erkek daha çekici daha şöyle böyle birader siz malmısınıznya herkes kas yapcak spor yapcak diye bişey yok sende belliki bir özgüven eksikliği var 30 küsür yaşta düşüncelerin böyleyse allah yardım etsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aksine gayet çok çekici duruyor... O vücudun hakkını dar tişört verir ancak, itici diyene takılma sen :)
24 Yorumla- +1 yıl
Beğenen kızlar candır :D Şu soruya da senin yorumunu bekliyorum :P
www.kizlarsoruyor.com/.../q1722626-fit-vucutlu-bir-erkekte-transparan-kiyafet-nasil-durur-fotodakiler
- Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılKaslarının yapısına ve kiyafetin üzerindeki duruşuna bağlı. Steroid vurulmuş gibi şiş bir vücuda sahip olanlarda hafif bol shirtler daha güzel duruyor. Boyun, sırt ve kol kasları hafiften "Ben buradayim" diyorsa yeterli, merak uyandirmali çünkü :)) Ama kaslarını göstermek için kendini fazla teşhir ediyorsan hoş görünmez tabi.
16 Yorumla- +1 yıl
Göğüs kasini söylemeyi unuttum bak, ne ayip. Yapılı bir vücutta hafif v yaka shirtler gayet çekici duruyor.
- +1 yıl
Siyah veya gri, hafif bol ve geniş yakalı shirtler gayet iyi duracaktır. Mühim olan, sizin kendinize yakistirdiginiz seyleri giymenizdir aslinda.
- +1 yıl
Iyi bir vücut cok da önemli degildir. Iki tavır veya konusmasiyla yerin dibine girebilir bir insan, Yunan heykeli gibi de olsa.
+1 yılBence kötü falan durmaz hatta gayet güzel durur. O t hirtler göbekli erkekler için yapılmıyor herhalde :).
23 Yorumla- +1 yıl
Yani bence öyle. Bence yakışır. Ama çok aşırı dar değil, normal likralı dar t hirtler tabii yakışır yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılbence dar t-shirt yakışır ama çok darda olmamalı t-shirt ü
21 Yorumlakendini belli etmek için giyiyor gibi geliyor yani itici bence
25 YorumlaEvet itici geliyor. Hele yakalarını da açıyorlar ya iyice iticileşiyorlar. Tabi bu benim düşüncem :)
28 Yorumlaoğlum bende kaslıyım ama dar giyinince çevremden çok tepki alıyorum maalesef.
19 YorumlaBen öyle bir vücut sevmem.. Hafif göbekli iyidir:d
310 Yorumla
+1 yılkaslı veya kassız erkekler aşırı dar giyinmesin, çok itici oluyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
kaslı ve fit demene gönderme yaptım.
+1 yılT-shortun giyildiği vücut cok onemli olmakla o tshortten gecen kafanında yapısal önemi olaya önem katıyor ;)
11 YorumlaAksine çok güzek oluyor... Vücut hatları çıkıyor ortaya ve daha çekici duruyor. :-)
21 Yorumla
+1 yılGayet hoc duruyor bide V yakalı olursa harika olur :))
23 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir ama ben gayet hos buluyorum... belki sadece bakmakla kaldıkları icin olabilir kedi ciğer meselesi :D
+1 yılben iş yerinde giyiyorum gayet güzel oluyor kızların ilgiside artıyor giyince
11 Yorumlaben sevmiyorum öyle.. sıkıntı basıyor dar dar dolaşıyorlar ortada geniş geniş havadar gezin işte.
17 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeden sonra yukardan aşağıya donmus yorumlar :) kasli olsak da bol giyinsek keşke :)
- +1 yıl
Ya aslında çelimsiz biri değilim hiç değilse vücut hatlarım belli :) . Dar kesim giymeyi seviyorum ama likrali yapısan birsey de giymem rahatsız hissederim kendimi
+1 yılniye itici olsun ki.. sen nasıl giyinmek istersen giyin dostum. takma kafana
14 Yorumla- +1 yıl
öyle düşünenler cüzdan fitine bakıyor demekki :D
- +1 yıl
^.^
- Kişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılİticinin de iticisi yani, çok kötü lan. Allah korusun.
18 Yorumla- +1 yıl
Hocam amaç belli. Hani kas yaptım bilin yani. bir de böyle kasıla kasıla yürümeler falan çok özentice. Yani sözüm meclisten dışarı sadece gördüğümü söylüyorum, çok saçma bence hocam.
- +1 yıl
Yo Allah korusun hocam ölsem kas yapmam öyle söyliyim :D uğraşamam benim işlerim var :D bir de kas yapmanın farklı amaçları var o yüzden yok kalsın :D
- +1 yıl
Hocam şimdi yani Allah onlara hiç vermemiş çünkü. Hani ne tip, ne saç, ne yakışıklılık, ne çekicilik. Hatta dikkat edin kaslı erkeklerin bir çoğu keldir, 3 numara falan hani. Onlar da derler ki "lan mal geldik mal gidiyoz bari şu göbeği kasa çevirelim de bir insana benzeyelim" Hani çünkü Allah onlara hiç vermemiştir yani, öyle kas yaparlar. Tabi bu benim düşüncem, bilmiyom diğer kaslı erkekler ne der. Dövmeyin l*n beni tabi :D
- +1 yıl
Hocam ben spora laf etmedim yalnız, kas yapma hakkında konuştum o kadar :D yoksa dinç tutuyodur sağlıktır falan filan anlarım da ben böyle düşünüyom :D şahsi fikir yani :D yoksa gösteriş amaçlı kas yapmaya çalışan biir sürü abaza var :D
Çok dar olmasın ozaman sıkıntı yapıyorlar ama vücut hatlarını belli etsin :D
11 Yorumla
+1 yılZaten o kazağı giymek için fıtnessa gidiyorlar.. :)
20 YorumlaBol t-shirt giyincede o kaslar belli oluyo zaten bende oyle en azindan. Dar t-shirt motivasyon amacli spor yaparken giymek yeterli derim..
10 Yorumlaitici değil iğrenç kusmuk berbat
25 Yorumlaçok kaslıysa hiç yakışmıyor ama yerinde kaslıysa çok yakışır
mesela altında mavi kot üstünde yeşil, siyah ya da beyaz fena gözükür.. dövmeli olursa da tadından yenmez:)00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. sahsen benim hosuma gidiyor ama o kdarda dar olmasın ya
10 Yorumla
+1 yılhayir gayet hos duruyor
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Giyinsin de kirmizi tisort olmasin :( Olmuyor yani
17 Yorumla
+1 yılBence çok sexi duruyor :D
11 Yorumla
+1 yılasla, yiğidin malı meydanda olur.
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle..
ferrarin olsa üstünü kapatacan mı hacı abi :D
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKivanç degilse giymesin
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO yakışıklı. Siradan bir erkek giyinca apaci durur
Cevap sahibi+1 yılBen buldum kivancimi gerek yok. Dar tisortte aşkımi fena seksi yapiyor yerim.
itici degil daha cok sempatik...
21 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılhayır gayet çekici oluyo
22 Yorumla- +1 yıl
olabilir :)
Görgüsüzlük yapma normal giyin :D
11 Yorumla
+1 yılBen cok yakıştırıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Evet cok dar kotu duruyo
+1 yılkaslı ve uzun boyluysa evet gıyınsın
13 Yorumla- +1 yıl
evet yürüyen kas adam gibi bişey duruyor
+1 yılÜste düdük gibi oturmasında iyidir
10 YorumlaFelaket itici...
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine, dar giyinmeli daha cekici olur
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanii bencede hem bizimde gözlerimiz biraz bayram etsin ;)
Cevap sahibi+1 yılTesekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne iticisi. göz banyosu ediyoruz giyin varsa
21 Yorumla
+1 yılEvet itici geliyor
13 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz, itici geliyor... Göstermesi cidden hoş gelmiyor benim gözüme
mıknatıs etkisii
13 Yorumla
+1 yılAşırı itici.
18 Yorumla- +1 yıl
Erkekler dar giyince her yerleri belli oluyor. Bak ben vicut yaptım bunu göstermek içinde dapdar tshirt giydim, nasıl görgüsüzün önde gideniyim dimi? Dermiş gibi geliyor bana. İtici
- +1 yıl
Tamam da , o görüntü iyi bir görüntü değil ki :D
- +1 yıl
Daha önce spor yaptım :) yakın zamanda tekrar başlayacağım. Spor sağlık için yapılır bence bunu bir hobi haline getirmek doğru değil. Aşırı kaslı erkekler bana ciddi anlamda itici geliyor. Tabi bu benim fikrim.
- +1 yıl
Bence erkekler dar giyince biraz travesti havası oluyo. Ben bu yüzden itici buluyorum. Genel olarak kaslı veya kassız karşı olduğum bir durum.
+1 yılolurmu hiç ya
24 Yorumla- +1 yıl
Bence gayet hoş duruyor
- +1 yıl
Yakışıyor. Vücut hatları belli oluyor
Evet cok itici
11 Yorumlabana itici geliyor
26 YorumlaTam tersi cekici.
33 Yorumlaİtici :(
110 YorumlaItici...
11 Yorumlaİtici geliyor
12 Yorumla
+1 yılYoo çok hoş
22 Yorumla- +1 yıl
:)))
- Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılKaslılar bastı siteyi. dd
10 Yorumla İtici. "Bakın benim kasım var"der gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle adamlar 2-3 sene çalışıyor bir zahmet göstersinler.
+1 yılbence itici değil
23 Yorumla- +1 yıl
bizim ülke böyle işte farklılıklara açık değil
+1 yılEvet o ne öyle
10 YorumlaBana bile itici geliyor kendi vücudum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynen itici üstler dar olsa yeter
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri