İntikam almak bana göre değil ya. Her şeyden önce üşenirim o kadar detay düşünüp plan yapmaya. Kaldı ki ben zaten hiçbir zaman plan yapmam hele de benim için hiç olan birine asla değerli vaktimi ayıramam. Unutmam da ama kuyusunu da kazmam. Sadece artık benim için öyle biri olmaz.
İntikam almak benim fıtratına aykırı bir durum. Unutmak mı bana yapılan iyi ya da kötü bir şeyi asla unutmam. Ne mi yapıyorum? O kişiyi yani bana zarar vereni hayatımdan çıkarıyorum. Kötülüğe karşılık intikam duygusu besleyip o kişiden intikam almaya çalışmam beni kötü biri yapar ve ben onun yüzünden kendi fıtratımdan vazgeçip kötü biri olamam. Ona en büyük ceza bensizlik olacaktır. Ben ve benim olduğum hiç bir yere adım dahi atamaz. Bu onun için yeterli olacaktır.
Hayatta koskoca 29 senede hiç intikam alma duygum olmadı. Bana biri yanlış yaptıysa yanlış hareketler yaptıysa onu umursamam galiba bu da onun için en büyük ceza olur. Ama gerçekten umrumda olmaz artık.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Bana yapılan yanlışlara kayıtsız kaldım. Unutmadım asla ama intikam da alamadım. Intikam alacak kadar önemsemedim bana yanlış yapan insanları. Ne o zahmete girdim ne de önemsendiklerini hissettirdim. Çünkü canımı yakarak beni kaybetmeyi seçtiler. Bende onların yokluğunu tercih ettim hayatımda. Yaptıklarını unutamam yapımla alakalı bu durum. Ancak intikam almak gibi bir eylem bana komik geliyor. O kişiyi hala umursuyormuş gibi oluyoruz ve bu asla düşmek istemediğim bir pozisyon.
Dibine kadar intikam. Öylece unutmam, boşvermem. O intikam alma duygusu bende o kadar güçlü ki eğer birisi ayağıma bastıysa almadan rahat duramam. Hatta bu konuda profesyonelim. Öyle alelacele telaşa kapılmam. En iyi intikam şeklini planlar, o planın işlemesi için biraz zamana ihtiyacım varsa o zamanı da beklerim gerekirse.
Beni kullanmış olan eski sevgilimden intikam almak istiyorum ama bana bir zarar gelsin istemiyorum yani benden şikayetçi falan olmasın Benim yaptığımı bilmesin Sence nasıl bir intikam alabilirim fikir verebilir misin
Şöyle kısaca bahsedeyim Benim iş arkadaşım da aynı işyerinde idik biz o bana teklif etti ben kabul ettim ben onunla gerçekten ciddi bir şeyler düşündüm ve güvendiğim için de evimi aldım birtakım şeyler yaşadım ama kendi Benim ona olan sevgimi kullanmaya çalıştı hep cinsel manada beklentiler içinde girdi Ve tabii ki bir şeyler yaşadık bu sefer benden yavaş yavaş uzaklaştı verdiği değeri azalttı ilk bulduğu fırsatta da Ayrıldı benden şu anda bir sevgilisi var ve kızla fotoğraf falan paylaşıyor kızı profili yapmış bu durum çok zoruma gidiyor hani sonuçta iş arkadaşlarım falan da var Onlara yansımasını istemediğim için her seferinde Sustum ama o iyi bir dersi hak ediyor ona karşı kullanabileceğim Koz bizim aramızda geçenler yaşadıklarımız Ama bu sefer başkaları öğrenirse Benim de zararım olur
@Beyazzambakk Eğer ciddi bir ilişki arıyorsan adamında isteklerinin bu yönde olduğunu anlamadan birlikte olman çok yanlış olmuş. İntikam konusunda çok haklısın bende isterdim. Sizin ilişkiniz sürecinde herhangi bir samimi konuşmalar, fotoğraflar vs duruyor mu? Ben olsaydım ilk aklıma gelen geçmiş konuşmaların bazılarını evirir çevirir uygun hale getirir tarihlerini değiştirip yeniymiş gibi yapıp yeni kıza atardım seninleyken benimle de devam ediyor diye.
@Beyazzambakk Bende inanmıştı. :D Mesela bu kız böyle bir adamla birlikte olduğuna göre cinsel hayatları da olan rahat bir tiptir. Ailesi nasıl insanlar acaba? Biraz ailesini araştırırdım. Eğer muhafazakar insanlarsa (bu kapalılık anlamında değil) kızın yaptıklarını yine sahte birtakım konuşmalar yaratıp onlara atardım.
Zaten kız geniş bir kız belli yani bir fotoğraf gördüm bu kızı kucağına almış aynı evde fotoğraf atmış zaten geniş olması öyle fotoğraf atmazlar O yüzden Umut sıcağın düşünmüyorum en fazla bakar geçmişler geçer ailesine de hiç uğraşamam yani değmez bananek Zaten onlar Büyük ihtimal onlar ayrılacaklar Yani illa ki bir taraf yamuk yapacak benim İntikamımı da almış olur
Yapacak bişey yok gidip dövemeyeceğime göre mecbur Allah sopası yok ama bir gün eşşek gibi pişman olup yazacak, eski sevgilimin numarasını bir yere yazmıs tım bunu eskort die rahatsız etmişlerdi 🤣buna da aslında yapsam oyle bişey hakediyordanişte benim yqptıgımı bilir şikayetçi falan olur die yapmak istemedim ama
Onu benimde yapmak istediğim insanlar var ama internet üzerinden yaparsan tespit edilirsin ve cezası da büyük numara dağıtmanın. Anca kadınlar tuvaletine falan yazılabilir. :D
Hahaha olabilir oda rastgele bir yer değil başka bir şehir olması lazım aman boş işler ya zaten beni hakedecek bir insan olsa hayatımdan çıkmazdı Allah ndan bulsun
Aslında ntikam alınca İnsan bi nebze rahatlıyor Ama bu karşı taraftan çok bu sefer sana zarar veriyor öyle olduğu için de intikam almak istesem bile yapamıyorsun Çünkü sonunda zararı sana dokunacak en iyisi onu unutmaya çalış ve yoluna bak