Başlıca erdemler : yiğitlik, doğruluk, dürüstlük, bilgi sahibi olmak, güvenilir olmak, kararlılık, cesaret, ölçülü ve dengeli olmak, kendini bilmek, empati yapabilmek ve mütevazi olmak. Bunlardan biri sizi tanımlayacak olsa hangisi olurdu bu?Benim seçimim mütevazi olmak olurdu. Kendime en çok uygun bulduğum ve sevdiğim erdem o çünkü.
her daim doğru ve kararlı bende arkadan laf yok hep yuz yüze
Kararlı Kafaya koymussam olacak ,
Yiğitlik mazlumlar her zaman bizden ,
Cesaret , haksızlık vede kötülük karşısındayım her zaman ,
Dürüstlük , yalan yalann konusmam kimsenin duygu vede dusunceleri ile oynama hakkım yok bu sayede yarin bir gün ne konuştum ne söyledim acaba diye dusunmeme gerek kalmaz
Bizim tek sorununuz içimizden geldiği gibi davranmak neyse onu konuşmak bu yüzden arkadas es dost sevilmeyiz pek hani...🚬
Güvenilir ve empati yapabilme özelliğim daha baskın fakat bütün özelliklere sahip olduğumu düşünüyorum. Aslında kendimi anlatmaktansa beni iyi tanıyan arkadaşlarımın beni anlatmasını tercih ederdim. Bir kaç gündür bu tür sorularda kendimi anlatıyorum. Bu biraz tuhaf oluyor kendimi övüyor ve böbürlenip ego yapıyormuşum gibi gelmeye başladı. Fakat buradaki sorulara cevap verirken kendimi kaptiriyirorum ve kendimi övmüş oluyorum. Bu durum biraz rahatsız edici olmaya başladı. Aslında hep iyi yanlarımı anlatıyoruz. Ama kötü yanlarında var. İnatçıyım, asabiyim ve yeri geldiğinde acımadan insanları hayatımdan kolayca atabiliyorum. Her neyse fazla uzattım sanirim...
Umursamazlık diyebilirim. Çoğu insanın değer verdiği namus , bekaret , şeref , ahlak , nezaket gibi kavramlara değer vermiyorum. Cinayetlerin %90'ı insanlar bu olgulara önem veriyor diye işleniyor. Ben insanlığın şuanda varamadığı ve uzunca bir süre de varamayacağı bir seviyedeyim.
Fazlasıyla güçlüyüm hem zihinsel hem fiziksel kalabalıklar içinde de yaparım yapıyorum yalnız da yapıyorum yaptım her koşulda da dikkat de çekerim, kim olursa olsun karşımda ki izin verdiğim sürece beni çözebilir etkileyemez, fazlasıyla dürüstüm vs vs
Sabırlı olmam sanırım aşırı sabırlı bir insan evladıyım ben sabır taşı bile çatlayabilir ama ben çatlamam sabır ederim doğru zamanın gelmesini beklerim
mütevazi bir insan mütevazi olduğunu bilmez çünki mütevazilik , mütevazi olunmak için olunmaz belirli düşüncelere ulaşmış kişinin o düşüncelerin davranışa olan yansımasıdır
Soruda sadece güzel kavramlar var bu kavramların hiç birini taşımayan ve hepsini kendine mal edecek kişilerde var sorun güzel her kezin kalbi bu kadar güzel değil..