Genel kan tahlili yapılmıştı heyet raporu için glukoz 122 çıkmış. ama sabah birşeyler yemiştim yani aç değildim öğleden önce yapılmıştı test kan tahlili, Yapılan test açlık kan şekerimiydi acaba karnım tok olduğu içinmi yüksek çıktı? Karnım tok olduğu içinde yüksek çıkmış olabilir mi eğer açlık şekerime bakıldıysa muhtemelen açlıktır çünkü zaten toktum ve tokluk kan şekeri zaten 140 civarında
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açlık şekeri oluyor o tok gittiğin için yüksek çıkması normal ondan doktor bir şey demez
Sonunda doğru bi yorum ya teşekkürler :) tok gittim 122 çıktı onlar açlık şekerime baktıkları için mi yüksek çıktı acaba toktum çünkü
Rica ederim evet tok gittiğinde yüksek çıkar en az 8 saat falan aç olman lazım onun için
Bende emin değilim açmı tokmu bakıldı bilmiyorum çünkü kahvaltı yapıp gittim aç tok gel demedi heyet raporu için gittim yüksek cıkınca açmısın tokmusun dedim tok diyince bir şey demedi heralde açlık şekeri idi
Evet açlıktır genelde hep aç kan tahlili yapıldığı için demezler aç veya tok gel diye
Çok teşekkür ederim 🌺
Rica ederim
Dikkat edin şeker ve ekmeği azaltın limon suyu için
Zaten genelde düşük şekerim 22 yaşındayım tok karna gitmiştim açlık şekerinemi bakıldı acaba öğleden önce yapıdı tahlil
Açlık bakilmamistir tok olunca. 140 demek sizin şeker hastalığına başlamış olduğunuzu gösterir endokrinoloji çıkın aç gidin
Açmısın tokmusun diye sorulmadı sabah yapıldı test karnım toktu yani tok olmasına ramen 122 normal değer doktor 122 çıktıktan sonra dedi karnın açmı tokmu diye tok dedim o zaman tamam dedi demekki aç bakıldı muhtemelen too gittim ben tahlil yapılırken aç tom gel denilmedi bana heyet için gittim zaten karnımda toktu
140 niye dediniz
140 tokluk şekeri son değer için diyorum benim kendi değerim 122 çıktı ama karnım tok gittim tahlile muhtemelen açlık bakıldı ve 122 çıktı açlık şekeride
Normal
Hayır onu sormadım 122 açlık kan şekeri için yüksek bi değer ama referans dışı yüksek görünüyor yani doktor açmışsın dedi sonuç çıkmadan önce tokum diyince bir şey demedi onlar bana yani açlık kan şekerinemi baktılar acaba ben tok gitmiştim çünlü ondanmı açlık şekeri yüksek çıktı karnım tok olduğu için
Bu kadar takma çok yüksek bir değer değil
Off onu sormuyorumki okumuyomusunuz anlamadım yani😂 diyorumki açlık kan şekerine bakıldığından yüksek çıkmış olabilir mi karnım toktu diyorum
Evet
Normal
Hayır onu sormadım 122 açlık kan şekeri için yüksek bi değer ama referans dışı yüksek görünüyor yani doktor açmışsın dedi sonuç çıkmadan önce tokum diyince bir şey demedi onlar bana yani açlık kan şekerinemi baktılar acaba ben tok gitmiştim çünlü ondanmı açlık şekeri yüksek çıktı karnım tok olduğu için