Merhaba.. Kesinlikle iletişime önem veren bir insanım.. Yani karşımdaki insanı kazanmak istiyorsam ya da ikna etmem gerekiyorsa elimden geleni yaparım.. Burada ne demek istediğimi ifade etmek isterim.. Mesela bir arkadaşım eğer yanlış bir yoldaysa ben onu ikna etmeliysem eğer kesinlikle elimden geleni ardıma koymam.. Çalıştığım sektör nedeniyle de insanlarla iletişimimin iyi olmasının yani ağzımın iyi laf yapmasının önemi büyük.. Yerine ve zamanına göre ve ben istersem ağzım laf yapar yoksa ölüm sessizliğine de bürünebilirim.. Eğer ortada duygusal bir ilişki varsa asla laf yaptığım için bana gelmesini istemem karşı tarafın sadece kendim olurum.. Keyifli geceler..
Evet ağzım iyi laf yapar. Bu özellik genelde erkeklerde olur, kadınları elde edebilmek için... Ben şanslı olan kadınlardan oluyorum. Hem ağzım iyi laf yapar hem de öyle her tatlı dile de kanmam takmam. Yeri geldiğinde söylenmesi gereken ne varsa güzelce yerli yerinde söylerim sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir. Sanırım bu konuşmayı sevmemden kaynaklı bir durum. Ailemde olsun arkadas çevremde sözü dinlenen sözü geçen biri olmak çok güzel bir durum.