Bu aralar çevremde sürekli tansiyonu yüksek olaylar seyrediyor da size de sorayım dedim. Çabuk parlayan biri misiniz yoksa sakin kalır mısınız? Hangi durumlarda sinirlenirsiniz?
Çabuk sinirlenmem fakat bir şeyler sürekli sürekli oluyorsa ve uyarmama rağmen oluyorsa evet bir süre sonra en ufak şeylerde dahi sinirlenebilirim karşımda ki insana. Tamamen bana olan davranış ve hareketlerine bağlı. Tahammül seviyemin az ya da çok olması bununla eşdeğer diyebilirim…
Oldukça sakin ve sabırlı bir yapım var. Kaotik bir ortamda ya da hararetli bir tartışma içerisinde sakinliğimi koruyup konu daha sakin kafa ile objektif tekrar değerlendirmeye çalışıyorum. İstisnai durum haksızlık. Ortada bana ya da birine karşı haksızlık var ise sakinlik ve sabır yerini hararetli tartışmaya bırakır :)
Ruh halime bağlı. Bazen aşırı sakinim sınırlarımı ne kadar zorlasalar da oralı olmam bazen de kendime bile tahammülüm olmuyor o zamanlarda çok öfkeli oluyorum
Zaten sinirli bir yapım vardı son 2 senedir kendimi eve kapattım ve bazi şeyler üst üste geliyor , tekrarlayan düşünceler falan artik hicbir seye tahammülüm yok en ufak bir hata bile beni cok rahatsız ediyor artık...
Evet, ani parlamalarım meşhurdur. Fakat bu çoğunlukla kişiye göre şekilleniyor. Her insana karşı öfkemi bastıramazken, bazı insanlara karşı öfkem duruluyor.