Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
evet✌ Benim için gerçekten "O" olursa ve varsa Hepsinin selasını okurdum. Arkadaşlık ilişkileri için durum farklı. Her biri benim bebeklerim. Yerleri bakidir. Varlıkları mutluluk sebebim.
Anlamadım bu iyi bişey mi kötü bişey mi? Ben bir insan bana kazık attı diye mi bütün insanlardan soğuyorum? Yoksa çok seviyorum diye diğer insanları gözüm görmüyor da o yüzden mi soğuyorum?
Yani, bu durumu yaşadığım oldu. Hayatımdaki insanlardan daha iyi anlaşabildiğim biriyle tanışınca diğerlerine vakit ayırmak istemiyorum. Soğumuyorum ama konuşasım da gelmiyor.
Benim hayatımda değerli dostlara sahibim benim için çok özel biri olsa dahi dostlarıma karşı bir soğuma söz konusu olamaz sevgilinin yeri apayri dost yeri çok ayrıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
cok seviyorsam oluyor ama simdi o kadar sevilmeye kimse değmiyor
evet✌
Benim için gerçekten "O" olursa ve varsa
Hepsinin selasını okurdum.
Arkadaşlık ilişkileri için durum farklı.
Her biri benim bebeklerim.
Yerleri bakidir. Varlıkları mutluluk sebebim.
Anlamadım bu iyi bişey mi kötü bişey mi? Ben bir insan bana kazık attı diye mi bütün insanlardan soğuyorum? Yoksa çok seviyorum diye diğer insanları gözüm görmüyor da o yüzden mi soğuyorum?
Yani, bu durumu yaşadığım oldu. Hayatımdaki insanlardan daha iyi anlaşabildiğim biriyle tanışınca diğerlerine vakit ayırmak istemiyorum. Soğumuyorum ama konuşasım da gelmiyor.
Yaşadığım şeylere bağlı durum ama o kadar abartılı süreci geç anlatırım. Kişilik özelliği diyeyim ama zaman lazım. Sonuçta taştan yapılmadık. 😃
O oluyor hatta dünya yok oluyor o olmazsa nefes alınmıyor
gerçekten aşık olup kaybedersen bu durumu bir süre de olsa yaşıyorsun..
Benim hayatımda değerli dostlara sahibim benim için çok özel biri olsa dahi dostlarıma karşı bir soğuma söz konusu olamaz sevgilinin yeri apayri dost yeri çok ayrıdır
Kimse için kimseden soğumam
Farketmez kim olursa olsun herkes bireysel gözümde
Herkesten soğuyabilirim
Evet unutmuslugum var
İki yüzlü değilim, unutmam
Hayır ama onu soğuturum 😄
Öyle iki yüzlü olmam genelde 4-5 yüzlüyüm
Soğurum
ne münasebet
Oluyor bazen
Soğumam.
Olabilir