Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılVar tabii ki, sevgi ya da saygı gibi diğer duygulara nazaran daha yoğun yaşanan duyguları, kendimize göstermediğimiz sürece bir başkasına gösterebilmemiz çok mümkün ve sağlıklı değil. Gösterdiğini sanarsın sadece, başkalarının sana saygı duyabilmesi içinde kendine saygı duyman şart ya da her zaman söylendiği gibi sen bile kendini sevmezken, kim seni niye sevsin?
Kendimi tanıyorum, biliyorum hayatıma dair aldığım büyük küçük kararlarda dahi yapma nedenim sadece benim istiyor olmam ya da mutlu olacağıma, doğrusunun bu olduğuna inanmam. İnsanlardan da beklediğim tek şey “saygı, anlayış” belli çizgileri koyduktan sonra zaten bir şekilde oluyor bu, ister seve seve, ister zorla…13 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar mantıklı işte :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim.😊
- +1 yıl
Rica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEn çok ama en çok herkesten çok kendime saygım var. Bir ara sendeledim ve yaptığım hatalar ile kendime olan saygımı sevgimi sekteye uğraştım. Fakat geçti ve gitti. Kendimi çok seviyorum ama bu narsistlik düzeyinde değil. Her şeyden ve herkesten önce ben varım. Benim sağlığım, benim mutluluğum, benim huzurum önemli onun için kimseye eyvallahım yok. Hak edenlere hakkettiği veriyorum. Beni üzen bana hak ettiğim değeri vermeyen birine tahammülüm yok. Kimsenin beni üzmesine yargılanmasına müsaade etmeyerek kendime olan saygımı koruyorum. iyi ki varım canim kendim 🥰🥰
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
25Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kendine saygısı olmayan başkasında gösteremez.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru.
+1 yılkendime saygım üst seviye de
bana zarar veren iyi gelmeyen kırmaya çalışan ya da inciten her şeyden o yüzden uzak duruyorum ben
çünkü bir insan kendisini sevmez ve kendisine saygı duymazsa ne onu birisi sevebilir nede saygı duyar..
çünkü kendisine saygısı olan bir insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi kimseye yapmaz.. ve kendisine saygısı olan bir insan da asla kendisine saygısızlık yapmaz..11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu şekilde olmalı.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılElbette, her zaman.. Kendimden başka kimim var? Beni kendimle kavga ettirmeye çalışan, beni gözden çıkaran, duygularımı önemsemeyen herkesten vazgeçtim..
Neticede kendimi silip atamam, o zaman bana düşman olanların istediğini yapmış olurum.
Ben bu kızdan vazgeçemem..11 Yorumla- +1 yıl
Evet, hayatın merkezi herkesin kendisidir.
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılKendime saygım var, o nedenle hayatımın merkezine kendim dışında kimseyi koymam.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru bir hareket.
+1 yılİnsan kendine saygı duymazsa kimsenin saygı duymasını bekleyemez ya da saygı duyduğu insanlardan karşı saygı görmez... hayatta kimse benden önemli değil kimsenin önünde eğilmedim... vazgecislerim de kendime saygimdan sususlarim da..
25 Yorumla- +1 yıl
Bu olması gereken bir durum. İnsanlık demek bu demek.
- +1 yıl
Evet ben insanligimin gereğini yapıyorum..
- +1 yıl
Herkesin yapması gereken şeyi yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Aynen öyle.. teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılArtık öyle bir devirdeyiz ki İnsanın kendine saygısını mı bile yok ediyor çoğu olay..
Ama sorunuza kendi adıma cevabım;
Evet var.
İnşallah hep te bu inancım devam eder11 Yorumla- +1 yıl
Devir bizi alt edemez, çünkü insan en güçlü varlık.
Kendinize olan saygınızı kaybetmeyeceğinize inanıyorum, saygılar sunarım.
Ben kendime çok saygısızlık ettim, durup düşününce.. Daha yeni yeni kesin karar aldım. Bundan sonra kendime saygı göstereceğime dair.. İnsan kendine saygı göstermezse, insanlarda çok kolay yol bulup sana saygısızlık yapıyor..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Vitrinde sunulan şeye pahalı diye bakan insan, kapı önündeki tezgaha atılan ürüne dönüp bakmaz. Değerimizi kendimiz belirler ve kendimiz sunarız.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendime kalbime bedenime sonuna kadar saygım var. O yüzden değersiz insanların hayatımda yeri yok kendime saygısızlık edemem mecburi katlanmalar olsa da herşeyin bı sonu vardir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, her şey zamanına göre görmesi gerekeni görmeli.
+1 yılhayir birini sevdigimde ve ona deger verdigimde gurur falan yalan oluyor aslinda boyle olmamasi gerek ama maalesef karakterim boyle karsimdaki icin her seyi yaparim her duruma da düşerim
117 Yorumla- +1 yıl
Bu bir hatadır ve daha büyük hata ise karakterim bu demek. Karakterimiz bizim eserimiz, onu dilediğimiz şekilde evirebiliriz. Sizde kendiniz için bunu yapın. Herşeyin fazlası bize zarar olarak döner.
- +1 yıl
karakter degismez
- +1 yıl
Aksine, karakter değişir. Yoksa düne kadar iyi dediğimize bugün kötü diyemeyiz.
- +1 yıl
dune kadar iyi dedigime kotu ya da dune kadar kotu dedigime iyi demedim hicbir zaman
- +1 yıl
Çünkü aynı noktada ve sadece acı çeken siz olduğunuz için değişmedi. Değişim geldikten sonra deneyin bir. Menfaatlerine ters düştüğünüz kişiler size kötü dediğinde sizde asıl kötü sizsiniz dersiniz.
- +1 yıl
bilmiyorum ama bu zamana kadar karakteri olumlu ya da olumsuz degisen tek bir insana denk gelmedim gelecegimi de dusunmuyorum
- +1 yıl
Karakter konusunu bir daha inceleyiniz, insanın hayatını gerçek manada yönlendiren şey karakteri ve karakterini yönetende menfaatlerine uyumu veya sırt çevirmesidir.
- +1 yıl
cok ters dusuncelerimiz var gibi
- +1 yıl
Olabilir, zaten böyle olması bizleri araştırmaya ve düşünmeye sevk eder. Ben kesin benim dediğim doğru demem, bu düşünceleriniz üzerinden yeniden karakter konusunu işin uzmanları ile masaya yatırdım bile. Çok değişik bir düşünce ile geldiniz çünkü.
- +1 yıl
iyi super
- +1 yıl
Aynen öyle, sizde araştırın bakalım ne çıkacak.
- +1 yıl
arastirmaci biri degilim maalesef
- +1 yıl
Benim için güzel bir paylaşım oldu, emin olduğum bir konuyu yeniden araştırmama sebep oldunuz, teşekkür ederim.
- +1 yıl
fikrin hala sabit sanirim
- +1 yıl
Evet, çünkü pek çok noktadan teyitli. Ancak araştırmalar devam ediyor.
- +1 yıl
iyi bakalim
- +1 yıl
:)
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kendime ayrı sevdiklerime ayrı insanlara karşı ayrı bir saygım vardır. Kendime olan saygım hepsinin üstündedir. Çünkü kendime saygım yoksa hiç kimseye saygım olamaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim üstadım.
Galiba bir yere kadar yok. Sonuna kadar savaşıyorum. Baktım cidden olmuyor sonrasında vazgeçiyorum. Sonrasında da oturup aşağıya kendime "Bu kadar kendini yormaya değer miydi?" diye düşünüyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
O yorulma noktası elimden gelen gayreti gösterdim demektir. Zamanla yorulmamanız gerektiğini de anlarsınız.
- +1 yıl
Bunu düşünüyorsak hakikaten değmediği içindir.
- +1 yıl
☺️
Beni üzen, değersiz hissettiren insanlara karşı dik duramıyorum. Durmaya çalıştığım halde...
Kendime olan saygımı hiçe saymamak adına hiç yoktan çabalıyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Dik durunca daha çok saygı göreceğinize emin olun, kaybetmekten korkmayın. Aksine kısa sürede hepsi ayaklarınıza kapanacaktır.
+1 yılKendine saygısı olmayan insandan kime ne yarar gelebilir her insan bir birey toplumun yapı taşı herkesin üstüne düşen bazı görevleri var kimse bu kadar ucuz olmamalı
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
Kendime de başkasına da saygım var, her şey tadında güzel, başkasına saygım değeri ölçüsünde, değerini kaybediyorsa saygınlığını da kaybediyor demektir, onun saygısı nispetinde..
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru.
Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. İnsan kendi değerini kendisi belirler.
Bunun için, bilgi, kabiliyet ve vefa olmalı.
Saygı ile devam eder.
Sahibi olduğu yeteneklerle de daima dik durur.11 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum. Çok teşekkür ederim.
+1 yılEvet kendime saygım var.. Kimsenin beni üzmesine izin vermem bunu kendimden çok çocuklarım için yapıyorum ki onlara faydalı bir ebeveyn olabileyim..
23 Yorumla- +1 yıl
Harika bir düşünce.
- +1 yıl
teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden yoktu.
Kendi değerimi anladıktan sonra var.
Gitmek isteyene itina ile yol verilir!22 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bu.
- +1 yıl
Aynen öyle..
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kelimelerin tatlı gücünü kullanıyorum genelde. Zaten cüssem de yetiyor ağırlık kabilinden🙂 O yüzden pek deneyen de olmuyor🙂
16 Yorumla- +1 yıl
Bu çok güzel 😂
- +1 yıl
Evet, kendimden bir tane daha olması sevindirici.
- +1 yıl
Moral iyidir ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kendime saygım var o yüzden çabucak insan silebiliyorum. Kimsenin beni değersiz veya kötü hissettirmesine izin veremem.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı bir davranış.
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim.
Kesinlikle katılım
ben iyi olmazsam başkasına da faydalı olamam o yüzden önce benim iyi olmam lazım 😃11 Yorumla- +1 yıl
Aynen mantık bu.
+1 yılEskiden yokmuş ama yavaş yavaş oluyor gibi sanki değersiz hissettiren kişileri umursamıyorum eskisi kadar yavaştan iletişimi de azaltıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Zamanla tam olarak oluşur.
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Aferin asker
Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Resim bencillik içeriyor. Bazı şeylerin kendine saygıyla alakası yok bence. Bazen de vazgeçersin ama kalbin vaz geçmez buna saygı napsın...
12 Yorumla- +1 yıl
Kalp bedene ait bir parçadır ve kalbin hatırına hayat mahvedilemez.
+1 yılVazgeçebilme imkanımın olduğu şeyden vazgeçebilirim fakat bazı konularda kendime saygısız davranabiliyorum ne yazık ki 😕
13 Yorumla- +1 yıl
Bazen başkalarının biz olmazsak yaşayacakları felaketler için kahraman olmak zorunda kalıyoruz. Anlıyorum.
- +1 yıl
Öyle sahiden, teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılKendime saygımı yitirdiğim bir zaman dilimi olmuştu.. En çok kendime saygı gösteriyorum artık.
21 Yorumla- +1 yıl
Harika.
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunun için çok savaştım. Önüme çıkanı ezer geçerimden ziyade; bazen yol , bazen yok sayarım
22 Yorumla- +1 yıl
Aferin sana
- +1 yıl
Oooo hocamdan aferin almak 😌
+1 yılHer zaman kendimden ve kendi fikirlerimden yanayım.
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olduğunu düşünüyorum. Bazen zedelense de durumu hızlıca düzeltiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, bir kale gibi sürekli yenileyecek ve koruyacağız.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu maalesef belli bir yaşa gelmiş ve belli şeyleri başarabilmiş insanların yapabileceği bir şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes bir noktada başlayabilir.
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Var. Var ama mesela genelde pis ayakkabılarla dolaşırım. Bu başka türlü bi saygı.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu da iyiymiş.
+1 yılBen kendime saygı duymaktan da nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett!
11 Yorumla- +1 yıl
Ben seni seviyorum ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 711 cevap paylaştı. Önceden yoktu.. Ama artık ilk başta kendime ve sonra etrafımdaki herkese saygım var.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi.
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kendi değerini bilebilen insanın kendisine saygısı olur. Yıllar geçtikçe bu saygıyı edinebildim.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet üstadım, yaşadıklarımız ve bize yaşatılanlar bize öğreti oluyor.
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılKesinlikle katılıyorum. Kendine iyi gelmeyen bir başkasına da iyi gelemez.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
- +1 yıl
😊
- Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendime sevgim = canım ben
Kendime saygım = elhamdülillah11 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah üstadım.
Tabiii kii var. Ezdirmem kendimi , onurumu, gururumu
11 Yorumla- +1 yıl
Çünkü ezmeye gelen insan değildir.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine saygısı olmayan bir insanın insanlığa saygısı olamaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Süper bir tespit.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Kendime saygım var kimseninde beni ezmesine izin vermem
11 Yorumla- +1 yıl
Harikasın sen.
Gizli Üye(18-24)+1 yılne ruhuma ne bedenime saygım var, çok saygısızlık ettim kendime, çok..
11 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmadınız, bundan sonra saygı göstermeye başlayın. Huzuru bulacaksınız.
Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kendisine sayısı olmayan bir başkasına saygısı olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Tam isabet Emrecim.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendime saygım var 🤗👍
33 Yorumla- +1 yıl
Bunu hiç kaybetmeyin.
- +1 yıl
Tabiki kaybetmem teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
+1 yılBu konularda değil ama bazı konularda mmalesef:(
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir konuda olmamalı, çünkü bu sadece sizi üzer.
+1 yılGenelde uzak duruyorumm
15 Yorumla- +1 yıl
Uzak durunca huzur oluyor değil mi?
- +1 yıl
Evet anlatılmaz yaşanır..
- +1 yıl
Hep huzurla yaşamanızı dilerim.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🙌
- +1 yıl
Rica ederim :) .
- Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılVar asla kimseye ezdirmm kendimi
11 Yorumla- +1 yıl
Örnek bir davranış.
- Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılEvet kendime saygım var.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi, hiç kaybetmeyin bunu.
+1 yılKişinin ilk önce kendisine saygısı olmalıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru, yoksa hiç kimse bize saygı göstermez.
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonsuza dek var
11 Yorumla- +1 yıl
Hep olmalı.
+1 yılKendime çok saygısızlık ettim. En çok kendime..
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu da diğer herkese cesaret verir.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn son saygi duyacagim insandir kendisi !
13 Yorumla- +1 yıl
Benim için öyle değil.
- +1 yıl
Tesekkur ederim.🙂 Bende size saygi duyuyorum. Iyi ki varsiniz.
- +1 yıl
Sizde öyle, saygılar sunarım.
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Yapmaya çalışıyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Yaparsın sen üstadım.
+1 yılOldukca fazla, canımm kendim ❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen böyle olmalı.
+1 yılHer şeyden Önce kendime saygım var
11 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken bir şey.
Hayir kendime saygim olsa basima bunlar gelmezdi
12 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmış sayılmazsınız. Bu günden sonra başlayın.
+1 yılDetaya göre varmış.😂
17 Yorumla- +1 yıl
Bu çok iyi.
- +1 yıl
Ben sonradan kazanmış olmalıyım 1 2 hafta kadar önce. 🙂
- +1 yıl
Sizi buna zorlayanlara teşekkür etmelisiniz :)
- +1 yıl
Az da olsa payları olmalı, lakin kendim isteyerek gelişen bir durum iş her zaman kendin de bitiyor.
- +1 yıl
Bu çok doğru, etkilere tepkilerimiz veya izinlerimiz ile biz oluruz.
- +1 yıl
Haklısınız, teşekkürler bu donanımlar için. 😂
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet, var.
Görsel çok hoşuma gitti.13 Yorumla- +1 yıl
Evet hep kendimizi yaşatmanın ilk adımı kendimize saygıdır.
Teşekkür ederim. - +1 yıl
☺️
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. kesinlikle doğru. ama yapamıyoruz
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten istersek yaparız.
+1 yılkimseye olmadığı kadar..
11 Yorumla- +1 yıl
Kendimize olan kadar herkese olması daha sağlıklı.
Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Mesafeliyim o tiplerle... Bağlantımı keserim.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yaklaşım.
- +1 yıl
Hakikaten çok güzel detaylar. Teşekkür ederim.
+1 yılHayır yok
21 Yorumla- +1 yıl
Olması lazım ama.
Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet var
11 Yorumla- +1 yıl
Evet, bu hayatı güzelleştirir.
- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok şükür evet var
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç kaybetmeyin onu, huzurun adı budur.
- +1 yıl
👍
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi