Örn: depresyon, anksiyete vb.
Depersonalizasyon için ilaç kullanmış olan var mı? Memnun kaldığınız ilaçlar hangileri?
Örn: depresyon, anksiyete vb.
Ben cok yaşadım. Hala arada bir yaşıyorum. Ama hiç ilaç tedavisi almadim bunun için. Qnksiyete ile bağlantılı olduğunu düşündüğüm için anskiyete anında ne yapıyorsam onu yapıyorum. Belki hiç ama hiç alakası yok. Ama ise yarıyor.
Klasik müzik açıp dinliyorum. Mesela ellerim garip gelmeye başladığında ya da yüzüm bana ait değilmiş gibi düşündüğüm de gözlerimi kapatıp klasik müzik dinlemek rahatlatıyor. Heyecan yapıp krize görmemi engelliyor.
Meditasyon yapıyorum.
Bunu durdurmaya çalışmak tam bir saçmalık oluyor. Zihnimize karşı çıkmak çok ama çok zor. Ama onu sakinlestirebilirz. Karşımızda küçük ağlayan bor çocuk farzedersek ağlıyor ve bağırıyor olarak düşünürsek ona sus demek ne kadar saçmaysa zihnimize de bunu yapma demek çok mantıksız. Onun için bu olay esnasında sakin kalıp müdahale etmemeye çalışıyorum. Durum beni korkutsa bile. Bir sure sonra geçmiyorsa eğer meditasyon yapıyorum. Beynim korkularimin esiri olup daha beter olmasin hersey diye. Kacmiyorum sadece dinlenmeye alıyorum kendimi.
Ve aslında saçma olacak ama şu içip rutinime devam ediyorum. O an çok garip kabul ederek hemde. En zor ve saçma kısmı da bu. Onceden beni oturup ağlatan bu olaya. Simdi nasil olsa geçecek gözüyle bırakıp gündelik hayatıma devam ediyorum. Bir sure sonra dikkatim dağıldığı için sorun da çözülmüş oluyor.
Benim nasa çıkma tekniklerim bunlar. Ama dediğim gibi bunları ben kendi deneyimlerimle kendim buldum. Herhangi bir doktor önermedi. İlaç falan da kullanmadım.
Kölelik saplantılarımdan kurtulmam için bir ara doktor bana vermişti ama hiçbir işe yaramadı. Aksine içtikten sonra çenem böyle kendiliğinden oynuyor bacak kendiliğinden sağa sola dönüyor kafam mal oluyor bıraktım gitti. İsmi prozac tı sanırım.
Cevap
5Cevap
Anksiyete ve panik atak majör depresyon 🙄
Evet
Paxil ve atarax
Rica ederim geçmiş olsun.
Belirtisi ne
selectra
Yok git saglik ocağına yazdır parasıyla al eczaneden
Evet
Geçmiş olsun...
Cipralex