Arkadaşlar hayatım bundan 1 sene önce bu zamanlarda her anlamda boka sarmaya başladı.
Kısaca özet geçiyorum, 20 yaşımda kariyer hayatına başarılı bir şekilde adım attım, bir çok şeye sahip oldum, şirketin en genç ve en parlak yüzü bendim ancak Bu başarım sadece 19 ay sürdü sebebi ise kendini bilmez bir kızın tekine söylediğim tek bir cümle yüzünden. Halbuki haklıydım ancak haksız oldum ve onu haklı buldular...
Kasımın 1'inde babam gibi olan bir adamı kaybettim, 26 kasımda bahsettiğim kariyer hayatım gitti, askerliğim kapıya geldi ve ödemelerim çoğalmıştı, hayatımda bir kız vardı, tek taş taktığım bir kız.. oda haziranda aldattı gitti...
Şimdi ise her şeyimi kaybettim, tamamen bomboşum, aşırı doğrucu bir insanım, yalakalık etmem, öleceğimi bilsem dahi doğru neyse onu savunurum ! Dik kafalıyımdır böyle olmam hep hayatımı zora soktu ve bugün aldığım haberle bir daha o kariyer hayatına asla geri dönemeyeceğim. Ne yapacağım arkadaşlar? Lütfen biraz akıl verin.
uzun vadede sen kazançlı çıkacaksın sabırlı ol derim ben beni anlatmışsın gibi karakter olarak benziyoruz ama güçlü ol sağlam bas başka sektörlerde uzmanlaşabilirsin çok gençsin ben bu yaşta hiç bişey için pes etmem dik dur sen kazanırsın inan buna.
çok doğru ayet der ki biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık çok daha ağır şeyler yaşadım ablacım 10 yaş var aramızda emin ol sende çok daha zor şeyler yaşayacak göreceksin daha da güçlenmen lazım sen bitti dediğin an sahnen biter boş ver milleti sana kötülük yapmış olsun öyle sansın hayatının başrolü sensin.
Hep kötü insanlar kazanıyor abla, hep ruhu ve kalbi kirlenmiş insanlar kazanıyor.. Kula minnet eylemek pek benlik değil ve sisteme karşı geldiğim için hep kaybediyorum
öyle olmayacak be ablam güven bana kendinden ödün verme sen dik dur bu zamanda gençlerin aklı bi karış genelde ya da farklı şeyler düşünüyorlar senin gibi gençler lazım yarınlara pes etme doğrundan.
Abla evet farkındayım bizim gibi insanlara, gençlere oldukça ihtiyaç var.
Sana bir şey sormak istiyorum, yarın savcılığa gitsem ve akıl danışsam olanı biteni her şeyi anlatsam nasıl olur? En azından nasıl yol izleyeceğimi bilirim, ya da savcılık beni haklı bulur
eğer elinde bir delil varsa sana haksızlık yapıldığına dair hiç durma hatta 155 i ara polise sor konu neyse onlar bilgi veriyor sonuç alırsınız vs şeklinde
adliyelerde danışmanlar var onlardanda bilgi alabilirsin @bildiginbekar bu abinde hem Polis hem Gazi aramak sormak istemezsen konu neyse anlatırsın mesajla o sana yol gösterir rica ederim hiçbişey boka sarmasın sen güçlü bi adamsın 🤗
Canım ban özelden beya buradan nasıl bir işin veya eminde nasıl bir sermayen var ve ayrıca yasadigibbvu olay edir yani mahkemenin detayları nedir? Biraz detaylı bir bilgi berir mısın? Exeşim de eşim kaza yaşadığı için beyin hasarı aldı yani kendinde değil kızımı görmesini istemiyorum diye de dava açmış 12. aya ertelendi mahkeme 😊