Birini almak zordur artık hayatınıza, yenilmiş ya da fazlasıyla yanılmışsınızdır.
Bü yüzden kapıları kapattığınız yetmiyor gibi bi de kilitlersiniz.
Öyle midir?

Benim kapılarım kilitli değildir. Gelmek isteyene de gitmek isteyene de açıktır. Gelenin gönlünü ısıtırım, değer veririm, değerli olduğunu hissettiririm, Allah muhabbetimizi artırsın derim. Gidene de yaşanmışlıklar için teşekkür eder, Allah yolunu ve bahtını açık etsin derim. Sevgi azalmış olsa da bitmeden, saygı yıpranmadan yolları ayırmayı, yine bir dost olarak ayrılmayı başarırım.
Selam,
Bir süre kilitliydi evet. Artık kilitleri kırma zamanı dediğimde bir çok şeyi geride bırakmıştım. Hayat felsefem belli, "Geçmiş tozdur, üfle gitsin." demiştim. Tam olarak öyle yaptım. Hayat geçmişe takılıp kalmak için çok kısa. 5te5 kuralı hayatımın merkezinde artık.
Kapımın sonuna kadar açık ama herkesin gireceği yer olsa da kalacağı yer değil. Korkularla yaşanmaz. Hele hanımların bu yalnızlık senfonisi çok üzücü, hayatı baştan var edecek canlı korkularına yenik düşüp bir köşe sinmiş şekilde hayat yaşıyor.
kapı yok artık, duvar ördürdüm :D balyozla gelseler yıkamazlar. Bi kere daha inanmaya, güvenmeye, yanılmaya istek yok
@MATRAXCA yiooo :D boşuna çabalamaya gerek yok o iş makinası devrilir de, o duvar yıkılmaz
https://youtu.be/fCJkKuFcig4
Sana gelsin, pardon duvarına dgdf
@Şiirselbiri beybisi bu şarkı favorim, zevklerimizin uyuşması ne hoş hahaha 😃😃
@MATRAXCA böyle iyi 😌
@Sosyetic_SheqiiL Peki efendim.. 😀
Bilmiyordum 😄 kaç ortak şarkımız var bu tesadüf olamaz zaten 🎈🍭
Tabii profilimdeki Twitter kuşuna tıkla da bak :D
Bakayımsı 😄 ama kuşa bakmadan da bilebilmek işte maharet 😄
Ayh çok ortak yönümüz var, ne tatlı 😃
@Şiirselbiri efendim bende bir şarkı rica edebilirmiyim...😀
Lokumsu 😄🍭🎈
@MATRAXCA ama olmaz o bizim aramızda konuşmanın arkasında çalan bi nevi fon 😄
@Şiirselbiri yaaa ben severim seni 😅 fon müziği evetttt 😍
Teşekkür ederim tatlım♥️
Cevap
10Cevap
Benim kapılarım kendimi güvende hissetmek için kilitli.
Mesafe iyidir.
Migrenim var sonra migrenim tutuyor 🙂
Aynen öyle..
Çok isteyen bacadan girsin js
Huzuru ve gerçek sevgiyi bulana kadar kilitli kalir kapılar🙂
Selamlar,
Hayatım boyunca ne kadar insan o kadar çok huzur ilkesi ile yaşadım. Bu ilkeye bağlı olarak olabildiğince nitelikli insan almaya çalıştım hayatıma. Gereksiz gölge yapacaklarına hiç olmasınlar daha iyi..
Direkt kapımı değiştirdim ben parolayı bilmeyeni almıyorum artık
Hainlere, hasetçilere, hayatımı sömürenlere daima kilitli tüm kapılarım...🦄🍀❤️
Sınır kapıları kapatıldı. Bundan sonra gümrük vergisi uygulanacak :D
yok ya ne kadar kirilirsam kirilayim kapim hep acik herkese sans vermek gerek bence
o kapıyı 3 hafta kadar önce tamamen kapattım. üstüne kilit vurmayı bırak etrafına da sur çektim.
Her şeyden uzak kalmak istediğimden.
Kapılarım açık, sadece hak edenlere.
Kapının değerini bilemediler
Açmasını bilen açar çilingire gerek yok
P*zevengin biri kitlemiş gitmiş
İçerde hâlâ biri saklı dkdjsks
Kapılarım açık ama girmek isteyen yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?