Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Şu zamana kadar ki yaşadığınız hayattan bir şey anladınız mı?
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Bu aslında tamamen bize bağlı bir durum çünkü insan ne yaparsa kendine yapar sözünü hep dikkate alırım hayatım boyunca birinin sizi üzmeside sizin elinizde birinin sizi Mutlu etmeside.. İnsana en çok zarar veren şey ise strestir buda bizim elimizde herşeyi olur olmaz kafamıza takıyorsak o hayat bize zindan olur hayatı akışına bırakmak gerek biz ne yaparsak yapalım bazı şeyler olmaz olmuyor olması için uğraştıgimiz her konu bizi daha da kötü ediyor ne demişler su akar yolunu bulur o yüzden ne kadar mutlu yaşarsak ve stres altında olmazsak o kadar yaşadığımız hayatın tadı çıkar. Herkese mutlu ve keyifli günler.. :)
Selam,
Yaşadığım hayattan çok bir şey anladığımı söyleyemem. Zaten lise bitene kadar içsel sorunlarımla lise bittikten sonra da hayat denen gerçek ve ailevi sorunlarımla boğuştum. Anladığım tek şey de bu ülkede bir geleceğimin olmayacağıydı. Aslında çok anlamsız ve tatsız bir hayatım var ama ben yine de ümide sımsıkı sarılıyorum. Yoksa yaşamanın bir anlamı kalmayacak. Anlamsız bir yaşam da bana lazım değil. Bitir gitsin ne olacak ki kafası. O yüzden vazgeçmiyorum hiç bir şeyden.
Hayattan ne anlamak istediğine nasıl yorumladığına göre değişir. şu an bir anlamı olduğunu biliyorum.
😀😂
Anladığım tek şey;
Mutluluk kendi kendine yetenlerindir.
Cevap
42Cevap
Yaşadığımı anlıyorum da ama insanları anlayamıyorum.
Bir şey anladıysam Uzaylı olayım. Yeşil yeşil olayım 🤣🤣🤣
Evet güzel şeyler var fakat %99'u mutlu olmaya yaramayan akademik başarı saçmalığı. maalesef bazı insanlar çok egoist ve bütün suçlarını benim üstüme yıkıyorlar. Beyni çürumüş çoğunlukten ülkenin geleceğinden umutlu değilim. Lise 3 aaa sen ergensin o yüzden böylesin sen anlamazsın, bunu diyen bir insandan ne bekleyebilirsin? Unknxwn dinliyorum iyi geliyor.
.
.
.
.
Bu ise arada iyi hissetmemi sağlayabiliyor"; ) :
Hiçbir şey anlamadım boşuna kürek çekmişim
Teknem hala kıyıda bekliyor beni.
Binmem gerekiyor artık ve son gücümle asılmam gerekiyor küreklere başka limanlara varmalıyım.
En azından birşeylerin farkına geçte olsa vardım. Şimdiden sonrası için çaba göstermek istiyorum.
En guzel yaslarim hastalikla gecti. Sonra 2 evlilik yaptim allah bana kizimi verdi ama oda Şu an babaasiyla avukat tuttum kim bilir ne zaman alirim cocgumu hem alsam babasi beni oldurur aileme cevreme zarar verir o yuzden bu dunyadan hic bir 💩 anlaamdim
Bir b. k anlamadım sadece şükür et bilmem ne ulan it kopuk bilimum hırsız huzur zenginlik içinde hayatını yaşarken iyi insanlar cefa çekiyor sonra yok efendim Tanrının adaleti af edersinde adaletini s…… zenginlerin düzeni bozulmasın diye fakirleri aldatma metodu bu öbür dünya palavraları
20 yaşındayım geriye baktığımda güzel bir çocukluğum, ailemin bana vermeye çalıştığı güzel bir hayat, çokça güzel anı var ancak bazen kendime kızıyorum en güzel anılarımı bile sacmasapan hüzüne kapılıp sabote etmişim.
Şu zamana kadar yaşadığım hayattan bir şey anlamış mıyım?

Anlamamışım.
Bence bu soruya en güzel cevabı Ataol Behramoğlu'nun yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiiri veriyor, korkusuzca yaşanmalı hayat, her türlü gönül kırgınlıklarına rağmen...
Perso sen bence bu kadar karamsar olma hayatı tek birşeye odaklanarak yaşarsan o hayattan ne keyif alırsın ne de zevk alırsın oluruna bırak herşeyi👍😊
Eşit yaşadım
Mutluda oldum, mutsuzda
Başarılı da oldum , başarısızda
Sevdimde , sevilmedim de
Unutamayacağım bir kaç şey yaşadım.
Çabucak unuttuğum bir kaç şeyde
Eşit yaşadım
Hayatta insanın öğrendikleri insan zihninde 4 aşamadan geçer.
Tez/antitez/hipotez/sentez.
Hayatta bir çok şey öğrendim ama bir o kadar şey sentezleyebildim mi sanmıyorum.
o kadar karamsar olma arada güzel şeyler oluyor sadece bunaldığında sen onları hatırlamakta zorluk çekiyorsun daha çok güzel şey olsun istiyorsanda güzel insanlar biriktir hayatında...
Cevabım ektedir jshdks
Su gibi akıp gitti ne gençlik ne ihtişam hepsi bir bir kayboldu tek bir gerçek var ki oda ölümün gelip bizi bulacağı
Gayet dolu dolu faydalı şeyler ysparak geçirdim şimdiye kadar hayatımı.
Ama hatalarım da var. Ders çıkarmaya çalışıyorum.
Zaman hızlı geçti ya. Biraz daha yavaş geçse idi sindire sindire yaşayacaktım. Belki çok şey anlayacaktım. maalesef anlamadım 😅
Bir gün de olsa mutlak güzel bir gün hediye edecektir efendim hayat..
Hiç bir şey anlamadım maalesef 😌. iyi akşamlar diliyorum kuzu ❤️
Zaman su gibi akıp geçti, nasıl geçti anlamadım bile🙂
Ben hep güzel anılar biriktirdim. Evet hepsi mükemmel değildi ama güzeldi 😍
Evet, iyisiyle kötüsüyle dolu dolu yaşadım.
Bu kadar melankoli olmayın, kafayı yersiniz.
Anladım anlamaya devam ediyorum :) zaman güzel şeyler getiriyor
Hayır gerçekten 20 yıllık yaşantımda 20 yıllık bir hayat tecrübem yokmuş gibi geliyor.
Yanlış aşk bir sömürüdür giden insanın koca bir ömrüdür bırakın aşkı başka şeylere odaklanın
Söz güzelmiş. Cok hızlı geçti yq anlamadım
Çok fazla şey anladım, anlamamış olmayı dilediğim ise çok daha fazla.
Değişiyorsun. aynı şeyden Farklı şeyler anlıyosun zamanla.
Hiç yaşanmamış gibi
Daha dur her şey yeni başlıyor...
Hayattan bir şey anlamadım.
18e kadar yavaştı. Şimdi uçup gidiyor
Anlamaya meyilliyim ama bu sanırım yabancı dil.
Kurumuş çalı misali yaşamaya dewamkee...
Eh işte acısıyla tatlısıyla geçip gidiyor
bir sey anladiysam o da hicbir sey anlamadigimdir
Yaşım 45 nasıl geçti dersen hiç anlamadım
Çok güzel şeyler yaşadım.
Anladım ne anladığım da bana kalsın 🤔
Günün sözü beni anlatmış ☺️
Bi duble daha içince bi anlam kazanıyor
Evet dolu dolu yaşadım şükür, o zaman devamke.
Çok eğitici oldu. 😁😁
Anlamadım daha
Taklitlerin çok perso
Taklitler aslını yaşatır😂
Bu ülkede yaşanmaz, güzel yaişayamadım.
Yüreğinin ekmeğini yersin
Bir sikanlamadimm mal gibi yaşayıp gidiyoruz
Anladım...
Anladık tabi mal değiliz
Evet
şükür.
Hayat derken? 🙄