Kendini dünyanın merkezi sanan, gözü kendinden başkasını görmeyen ve sadece kendini önemseyen karşı cinsinizle ilgili neler düşünürsünüz/düşünüyorsunuz?
Kendini dünyanın merkezi sanan karşı cins hakkında neler düşünüyorsunuz?
Bi kere bu kişi narsisttir ve hayatıyla ilgili işlevselliği bozuktur her şeyin en iyisinien güzelini kendinin bildiği gibi olduğunu sanar bu kişilerle baş etmek çok zordur anne baba ve çevreden her şeye alkış her şeye aferin en ufak şeylerde bile aşırıya kaçan iltifatlar o küçük çocuklar bugünkü arşa çıkmış narsist bireyler olmuş oluyor düşünülecek şey ise ona biraz üzülmek birazda uzak durmam gerektiğini düşündürtür.
Selam, Aslında bunu sadece karşı cins için değil genel düşünüyorum. Böyle insanlardan hoşlanmıyorum ben. Bir kere çok egolular. Egolu insandan nefret ederim. Sonra sanki dünya onların etrafında dönüyormuş gibi her zaman her şeyin kendi istedikleri gibi olmasını istiyorlar. Böyle insanlar kendinden başkasını düşünmez. Çıkarının bittiği yerde dostluğu da biter. O yüzden de uzak duruyorum. Kendilerince istediklerini yapsınlar ama bana ilişmesinler.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Aslında kendilerini göstermek istediklerinin tam tersi oluyor bu tarz insanlar. Nasıl bir kendilerini önemsemekse egolarından, kibirlerinden burunları yere düşse almazlar. Genelde boş olduklarını düşünüyorum.
Dünyanın merkezi değil de benim hayatımın merkezi sanıyordu. Hala onu sevdiğimi düşünüyordu. Bir gün konusu açılınca hala seni sevdiğimi sanıyorsan yanılıyorsun demiştim şok olmuştu😏
Onlar için bir düşüncem yok iki cümlem var. Kimse kendini vazgeçilmez, bulunmaz Hint kumaşı sanmasın! Dünya'nın merkezi hiç sanmasın. Egonuzu da alın... Az ötede durun 🙂
kim kendini Dünyanin hangi noktasina koyuyorsa koysun benim ilgilenmem gereken derslerim var onlara çalişiyorum. Kimseyle de muhatap olmuyorum. kimseyi de çekemem , tribini, nazini