Ya sen?

Hayır diyemeyiz normalde değil çoğu zaman çok neşeli ve espritüel bir insanım ama çevreme böyleyim diye başka insanlar da aynı şekilde olacak zannediyor. Sevmediğim veya tanımadığım insana karşı mesafeliyimdir. Öyle kolay kolay bir insanı da sevmem, hayatımın yakınına da almam. Çoğu insan haddini bilmediği için ciddi bir insan diyebilir ama bu benim kendimi daha iyi korumak adına tutumumdur. Bunu anlayan pek kişi yok tabi ki.
Mesela sen diyemezsin buradaki bazı arkadaşlar diyemez. Size karşı o şekilde değilim. Lakin , beni ciddi ve ketum gören insanlar var. Kısaca karşıdan ne görüyorsam karşıdakine onu veririm hatta bir tık fazlasını.
Bilmem diyebilirmisiniz @Hissiz72 ve @Illecebrous
Evelallah çok delikanlı diye gezen buraya gömdük çok hanımefendi gibi görünen çılgın rahibeleri burdan yolladık sayende
Sen hayırdır yine okları sallıyorsun biyerlere yine hangi çılgın rahibe özelden arkadaşlarına mesaj atmış geldi haberleri 🤣🤣
Kimmiş onlar daa benim niye haberim yok 🤣🤣
Dostumuzu dusmanimizida bilelim ama dimi arada sonra kim vurduya gitmeyelim
Eyvallah 🤜🤛
Ciddi evet her zaman
ketum🤔 dostlarımın sırlarını saklarım, ama başkaları hakkında duyduklarımı paylaşırım kendi özel hayatım konusunda da ketumumdur.
Kesinlikle... seni biliyorum kraliçem 😌💋❤
Cevap
46Cevap
Yani yerine göre davranan biriyim :) Ama sen gerçekten mükemmelsin :) her anlamda ;)
Bazı insanlar bana suratsız egoist ciddi der ancak tanıyana cana yakınımdır.
Olmasınlar uzak dursunlae yeter 🤪
Her konuda diyemeyiz, ciddi tarafım da var çılgın eğlenceli tarafım da. Yani tamamen öyle biri değilim fazlası da zarar zaten insanı yorar. Ve farklı düşüncelere sebep olabilir, fazla ciddiyeti utangaçlıkla karıştıranlar da yok değil.
Diyebilirsiniz. Yerine göre aşırı ciddi ve ketum olabilirim. Sır saklama konusunda da becerikli olduğumu düşünüyorum. Bende ne sırlar var bir bilseniz. Yerine göre de çok neşeli ve konuşkanımdır da
Karşımdaki kişiye bağlı. Genelde ciddi takılmam aşırı ciddi insanlar ve ortamlar beni geriyo, hayat yeterince gergin ve ciddi zaten. Burcumun en güzel özelliklerinden biri güvenilir olmamız 😅✌️
Ben profilimde ki beni tanıtan mukaddeme'de bahsettiğim gibi, ben bedbîn ve müşkil-pesend bir somurtkanım.
Ve elbette ben bunları söylemekten de nefret ediyorum nefffreeeeett!
Evet, insan sırları üzerine ketunum. Kimsenin sırrını, geçmişini ifşa etmem. Çok eğlenceli biriyim kişisine göre.
Boşboğaz ve geveze bir insan değilimdir. Öyle tiplere de hazır etmem zaten hiçbir şey de söylemem. Ciddi ve ketumumdur.
Kişiye göre değişiyorum. Bazısına bir dost, bazısına sevgili, bazısına arkadaş, bazısına anlık arkadaş. Bukalemun gibiyim ama bu böyle daha iyi.
Diyemeyiz.
Dersek ayıp ederiz.
O yüzden kimse demesin bana. Valla küserim
bazen ciddi oluyorum ama çoğu zaman eğlenceli pozitif şakalaşmasını seven biriyim çok kasmam hayatı
Evet, diyebiliriz. Ciddiyetim insanına göre şekilleniyor ancak ketumluğum herkese karşıdır...
Genelde neşeliyim ama ortamına göre benden daha ketumu olmaz...
öy derler ama tanıyınca öyle olmadığımı görürler :)
Ciddi biriyim yerine gore tabiki ama dalgayida cok severim🙈
Eğlenceli ama yerine göre ciddi ve ketum diyebilirsin hic korkmadan🤐
Bilmem ki. Burada size öyle görünmüyormuş gibi gelebilir ama aslında öyle biriyim diyebilirim
Ketum olduğum doğrudur. Ama neşeli biriyim. Gereken yerde ciddiyetimi takınırım.
Dışarıdan bakıldığında soğuk, ciddi görünüyorum lakin pek değilim, çocuk ruhluyum🤭
Fazlasıyla.. yolda artık nasıl bir ifadeyle yüüyosam mendil satan çocuklar bile yaklaşamıyor bana xsdff
Kimi zaman diyebiliriz
Yok deli dolu biriyim direk 😂
En azından senin gibi fake adreslerle milleti işletmiyorum 😂😂😂😂
Hodri meydan 😂😂😂 millete neler yaptıgını anlatıyım insanların duygularıyla nasıl oynadığını 😂😂😂
Hahahah 😂😂😂 mübala ediyorum kütüğüm 😂😂
Can kütüğüm benim 😂😂🥳
Bi mukabil canım 🥳🥳😇😂
Cadıyım benn
😄😄
Ciddi ve ketum olduğumu söylesem çevremdekiler güler buna o derece:)))
Ciddiyim efendim ama ketum değilim 😊
Genelde neşeli ve gezeveyim
Ah keşke keşke. İlla güleceğim konuşacağım
ciddi evet . ama ketum nereden baktıgına bağlı.
Hayir. Ciddi olurum ama canli bir insanim.
Ciddi ama ketum diyemeyiz
Ketum evet ama ciddiyet yerine göre değişir.
Ciddi, ketum ve bonus olarak da mesafeli.
Öyle bir algı var ama pek öyle değilim
Yerine göre diyebilirim.
Tam olarak senin gibiyim
Ciddi değilim ama ketumum
Görsen bu kadarmı dersin
Kişisine göre değişir
kişiden kişiye göre değişen bir durum..
Ciddi ve ketum değilim 😀
İnsanlarınyaninda ciddiyim. Her zaman ketumum.
Yerine ve kişisine göre değişiyor 🤗🤗
Güven konusunda iyi olduğumu düşünüyorum
öyle sanılırım..
hatta biraz egolu ve kibirli..
hayır diyemeyiz
Değilim, herkes herşeyimi bilir
Komik ve ketum.
Cdidiyimdir genelde
hayır değilm 😅
Ciddi değilim ama çok iyi sır tutarım
Evet diyebilirsiniz.
Evet