Çok merak ediyorum. Bütün dünya erkekleri ve siz Türk erkekleri Rus kızlarını neden bu kadar ilgiyle yaklaşıyorsunuz? Onlar da makyaj güzeli, ama siz onları beğeniyorsunuz. Biz Türk kızları ne güne kaldık, hep Rus kızları hep Rus kızları, biz Türk kızlarının da güzel olanları var ve Rus kızlarının o mavi gözlü oluşlarından mı etkileniyorsunuz, böyle baygın baygın bakan gözlerinden mi, sapsarı ve boyları 1.80 olduğu için mi ve victorya secrets modelleri Rus kızlarından güzel mi ve victorya secrets meleklerinin kızlarıyla, rus kızları aynı güzellikteler mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadığım olayları anlatıyım sana anlarsın
benim sevgilim en kötü günümde bile bana trip atıp kavga çıkaran biri dün en yakınlarımdan biri evlenmelerine çok az kalmışken nişanlısıyla ayrıldılar (para yüzünden!) bende doğal olarak onun yanındaydım kızın emanetlerini bırakmaya gittik eve geldiğimde benim sevgilim benimle kavga etti hala daha devam ettiriyo ben onun her kötü gününü anlayışla karşılıyorum her kötü gününde moral veriyorum o benim her düştüğümde bi tekme daha atıyo işte türk kızı her ne olursa olsun hep kendi haklı kıyamet kopsa benimle ilgilen diycek kimsenin güzellikle felan alıp veremediği bişey yok sizlerde çok güzelsiniz ama şu altta kızların yaptıkları yorumlara bak neden rus kızı dediğimizi çok iyi anlarsın kusura bakmayın kızlar bize hakaret edipte birde saygı göstermemizi beklemeyin sizin davranışlarınız anlayışsızlığınız hatalı olduğunuz halde hep üste çıkmanız erkekleri canından bezdiriyor yaptığınız her hatada ya kültürümüz suçludur yda erkekler mükemmel ötesi türk kızları sizleri hiçbi erkek haketmiyor.87 Yorumla- +1 yıl
adamsin
- +1 yıl
Evet o turk kizi sana hakaret ediyor ama sana sahip cikiyor, namusuna laf getirmiyor, sadik kaliyor, sana bakiyor, ailene bakiyor...
Evet o rus kizi seni rahat birakiyor ama arkandan belki ne islee ceviriyor
Genel kaliplar uzerine yorumlamamiz ne kadar sacma demi? Hepsi bakis acisi kardesim. Ama turk kizlarina deger vermemeniz beni uzdu acikcasi
Cevap sahibi+1 yılbu kadar eski konuyu bulup yorum yazmanıza şaşırdım.
- +1 yıl
ruslar para sevmez kezban Gizli ÜyeGizli Üye
- +1 yıl
Knk Her türk kızı öyle değil.
Her türk erkeğide Kızların İtalyan isteme sebebi değil.
En İyi Cevaplar
+1 yıltürk kızları gibi kapsrisli değiller.arkadaş olarak olsun sevgilli olarak olsun ne kadar yabancı tanıdıysam benım ilk dıkkatımı çeken türk kızlarının ne kadar kaprisli olduklarını anladım:))) . tamam türk kızlarıda dünya sıralamasında hatırı sayılır bir yere sahip bizim içnde öylesiniz ama çokkkk fazla kaprislisiniizzzzz çokkk ... bırak aşıkk olmayı insanı aşık olduğuna bile pişman eden tipler var. bir rus yada herhangibir yabancı kadına gerçekden ona aşık olduğunuzu hissettirin.tabiri yerindeyse köleniz olur .ama türk kızına bunu hissettirirdiğiniz an işiniz bitmiştir. ne yapar eder o aşkı burnunuzdan getirir...( istisna ve kaide kurallarıyla geçerli bir yorumdur ...)
718 Yorumla- +1 yıl
herşeye katılıyorum yalnız türk kızlarının öyle güzellikte hiç de hatırı sayılır bi yeri yok yani.
- +1 yıl
var dostum varr .biraz o güzelliğin içinde olduğumuz birazda kaprisleriyle ve türkk erkeklerının kıymetını bılmemelerıyle bunu gölgelıyorlar galıba :)))).hiç düşünmezlermi neden dünyanın her bir yanında .gerek fiziki gerek ahlaki gerekse kadınlara verdiği değerlerle türk erkeğinin adı geçer... ve bunun kıymetını asla bilmezler :s ...(yine istisna ve kaide kurallarıyla geçerli bir yorumdur ... :)
- +1 yıl
tür kızına aşık olduğunu hissetirirsen olaya ileriye doğru ciddi bakar.birlikte olur olur terkedersin durumu var oda madem aşıksın ciddi olalım aşıksan bana sen sana ben sahip olmalıyım gözüyle bakar olaya ve ömürlük planlar yapar sizin için.rus kızına gelince kapris yok niye yapsınki kapris yaparsa malının bereketi azalır herkese gelen ağam giden paşam diyecekki sizde içinde sizi kullanacak size kendinizi özel hissettirecekki(tek erkeği sizmiş gibi) ticaretinde daimi fazla kar yapabilsin
- +1 yıl
türk kızı söylediklerine inanıyormusun gerçekten ? yoksa sadece kızsal nedenlerle muhalefet olmak adınamı yazıyorsun?.ben türk kızları için şunu % 99 garantili şunu söyleyebilirim '' yalnız uğruna ölünesi istisnayi türk kızları hariç '' onlara ne zaman aşık olduğunuzu hissettirirseniz sizi kölesi gibi görmeye başlarlar .
- +1 yıl
simdi oncelikle soyle dusunun; rus kizlarinin guzel oldugu gercek dimi ama bu dogustan (marifet degil), sonra anneleri kizlarini "erkegini yatakta mutlu et" diye yetistiriyor... Turk annesi gibi ""erkegin kalbine giden yol midesinden gecer."diye yetistirmiyorlar... ikincisi tabiki de rus kizlari, turk erkegi ya da herhangi bir erkek ona birsey sorunca gulumseyecek cunki rus kizlari biliyor ve dusunuyor ki; "biz dunyanin en guzel kizlariyiz, en cok biz begeniliyoruz, bizim pesimizden kosuyorlar ve turk erkekleri kendi kadinlarini terk edip bize geliyorlar"" diye gizli bir egolari var ve bu gizli ego tabi ki de karsisindaki erkege gulumseme olarak yansir cunki daha cok begenilmek isteyecek.. ayrica da bir an icin erkekler dusunsun.. ama istese de anlayamaz kadin olmadigi icin.. bir milletin kadininin dunyaca begeniliyor olmasi o millet kadini uzerinde (yani ruslar uzerinde ) pozitif algi olusturur. ordan bir ozguven kaparlar, zaten aynaya bakinca da kendilerini begenirler..
- +1 yıl
devam ediyorum. rus kizlari hem dunyaca begenilmekten hem de aynaya bakinca kendilerini begenmelerinden oturu zaten bir ozguvenleri var. ikincisi bu millet domuz eti yedigi icin zeka seviyesi yukselir, ayrica benlik algisi yukselir, libido yukselir... cinsellik yukselir.. ama komunizm oncesi ve dunya savaslari oncesi almanya da rusya da ayni turk tipinde yasiyorlardi bekaret onmeliydi.. din baskisi kalkan ulkeler ve komunizm gelen rusya cinsellik on plana cikti.. onceden boyle degillerdi.. dolayisiyla bunlarda marifet degil.. sistemin getirisi... ayrica; benlik algisi yuksek olan rus kizlari cok fazla kiskanclik icine girmez niye girsin ki zaten kendini begeniyor ve de begeniliyor o yuzden zekasini da kullanarak daha sempatik olmaya calisirlar.. cinsellik konusunda da annelerinden elen egitimleri vardir... tabiki de rahat davranicaklar sistemleri oyle.. bu kadar kendi marifetleri olmayan olumlu kosullar varken heralde turk kizi gibi olmayacaklar-sonra turk kizlari neden boyle anlatayim
- +1 yıl
turk kizi oncelikle genel olarak guzellik kategorisine pek alinmaz. simdi zaten kendi sucu olamayan genleri var ne yapsin, bakimli vs guzellesmeye calisiyor. sonrada dunyaca adi gecen bir kadin degil turk kadini.. ruslarda oldugu gibi ozguven asilayamiyor kendine. ikincisi turkler genelde domuz eti yemez ayrica cok da iyi de beslenemez normal et bile duzgun yenmez.. dolayisiyla birakin guzelligi turk kadinlarinda saglikli durus bile cok yoktur.. sonra tabiki de beslenme farkindan dolayi ve genetik olarak turklerin asya ve orta dogu karisimindan dolayi, zeka seviyesi farkli, libido farkli, cinsellik zaten din baskisiyla tabu olmus.. oz guven icin bile domuz eti lazimken oda yok.. rus kizi gibi nasil olacak? sonra anneler kizlarina kalkip cinsel egitim vermez, hareketler gostermez dolayisiyla bunlar "ocu"konulardir.. bu yuzden cinsellikte turk kizi gelisemez.. ikincisi turk kizlari neden sahiplenme duygusuna girer cunki duygusal zekasi rus kizlarindan daha yuksektir--
- +1 yıl
domuz eti yiyen ve rusya ulkesinin uzaydan aldigi kozmik isinlarin insan DNA si uzerindeki olumlu etkileri ruslarda zekayi yukseltmektedir , bu durum almanlarda da vardir. cogunluk olarak IQ su yuksek bireylerin duygusal zekasi dusuktur. turkler de tam tersi oldugu icin turk kizi daha fazla sahiplenme duygusuna gider.. ayrica daha fazla ilgi bekler.. rus kizina fazla ilgi vermesenizde bunu takmaz cunki genetigi oyle degildir, sorgulamaz... turk kizinin sahiplenme duygusunun diger nedeni ise, yillarca annelerinin, ninelerinin surekli olarak yabanci kadinlarla aldatilmasi vakasidir bu kotu durum cok * turkiye de vardir.. ama rus erkeklerinin kadinlarini, turk kadinlariyla aldatma diye henuz bir sey duymadik. bir elin parmakalarini gecmez varsa da... ve rus kizlarini bilincaltinda annelerinden ogrendikleri "erkegini yatakta mutlu et" diye bir mesaj vardir.. ve bu mesaj bilincaltina oyle bir girmistir ki, bunu komunizmle birlikte pratige dokmuslerdir...
- +1 yıl
devam ediyorum... simdi goruldugu gibi rus kizlarinda olan ( kendilerinin marifeti olmayan; guzellik, ve bunun ardinda dunyaca egenilme gizli egosu ve bunun vermis oldugu ozguven, mutluluk, rahatlama gulumseme, sempatik tavirlar olarak karsimiza cikar ki, bunu snaki hic planlamiyormus gibi yaparlar cunki artik bunlar bilincaltina girmistir ve davranisa dokulmustur. sonra domuz eti yemekte marifet degil, dinleri oyle, ulkesinin kozmik isinlardan etkilenmesi marifet degil, onlar din baskisindan kurtuldu marifet degil, komunizm geldi marifet degil, annesi zaten"erkegini yatakta mutlu et""diye yetistiriyor marifet degil, sonra ulkeleri gelisti bilimde ilerlerdi, universite okuyorlar, sporla ilgileniyorlar marifet degil cunki ulkeleri oyle hazir bir zemine doguyorlar) ve gel sonra da turk kizi ol, nasil olsun, butun milletler var olan ozelliklerine gore olusur, sekillenir... bir rus kizini alin turk aile buyutsun. egitim yok spor yok, domuz eti yok, kozmik isin yok, cinsellik yok,... devami
- +1 yıl
.. devam ediyorum--rahat giyinme yok.. rahat tavir yok.. rahat davranirsan fahise derler vs.. sonra ayni turk kizi gibi davranicak biraz farkli davranmasi guzelliginden ve turklerin icinde birebir yasamasindan ve hep ona ilgi gosterilmesinden kaynaklanicak... turk kizi tabiki kskanicak bu dogaldir, kadinlar birbirini nerdeye %90 kiskanir, erkekler de bu oran %10 vs dir kanimca.. yani eger ruslar cirkin, egitimsiz ayni bizim sahip oldugumuz ozelliklere sahip olsa, dunyanin en guzel kadini turk kadini olsa rus erkekleri ve dunya erkekleri turk kadini pesinden kossa, rus kadinlar aldatilsa, ayni kiskancligi rus kadinlari da yapacak degisen bir sey yok.. bu sans isidir. nerde nasil dogup nasil egitimler alacagini secemezsin dolayisiyla ne rus kizinin yaptigi marifettir ne de turk kizinin yaptigi yanlis... sonuc olaar rus kizlari sanildigi kadar sarisin degildir, cogunlukla acik kul rengi, acik kumral , orta kumral, kullu siyah saclidir ve %90 hatta %95 oraninda sac boyarlar..
- +1 yıl
devam ediyorum-- ruslara acikkumral ya da orta kumral ya da koyu kumral sac bile yetmez (guzel oldugu halde) cogunlukla sac boyarlar ve ornek; anna kournikova, maria sharapova, candice swanopoel bildiginiz ne kadar manken rus varsa hepsinin saclari boyadir erkeklerin tabiriyle cakma sarisindir.. yuzu guzel olan, renkli gozlu olan ve avrupa ifadesi olan kadinlara sari boya yakisir ve boya egreti durmadigi icin dogal sarisin zannedilir... sarisin zannetiginiz rus kizlarin dip boyasi yaptirmamis resimlerine bakin... diplerden daha koyu cikar.. bu durum rus kizlarinin da sarisin olmak istedigini gosterir, dunyada cogunluk kadinlar sarisin olmak ister ve dogal sarisinim der saci boyada olsa... bu konuda tebrik edilcek manken alman claudia scheffer dir.. kadin "ben gereck sarisin degilim."der.. egr dikkatli bakmazsaniz gercekten dogal sarisin zannedersiniz ama butun resimlerini bulunca sacinin kullu siyah oldugu anlasilir ve anlasilir ki sari boya cok fazla degsitirir kadini...
- +1 yıl
.. devam... yani avrupa ve rusya sari boya kullanmayi durdursa nerde bu sarisinlar diyecegiz.. artik sarisinlik olen bir unsur ama herkes de sarisinlik olmak istiyor.. ayrica eklemek gerekirse; turk erkeginin dedigi gibi rus erkekleri tipsiz degildir... gayet ucgen vucut, uzun boylu, renkli gozlu egitimli adamlardir.. bu turk erkeginin kiskancligindan ileri gelir.. turk erkeginin bilincaltinda su vardir. dunyanin en guzeli ruslardir en yakisiklisi biziz, biz birbirimize aitiz. ama yanilirlar turk erkegi en yakisikli erkekler kategorisine dahil degildir.. ornegin otobuse bindiginizde bir etrafiniza bakin manken adam goruyor musunuz? tabiki hayir, turkiye de azinlikta olan guzeller turk kadinini guzel yapmadigi gibi, azinlikta olan yakisiklilik da turk erkegini manken adam yapmaz..
- +1 yıl
devam.. ikincisi de, dunya kadinlari en guzel ukraynalisi bile, erkeklerden tip olarak manken adam arayisina gitmez yani illa travis fimmel, george clooney olacak diye bir beklenti icine girmez yani dunyadaki butun kadinlar yani kadin dogasi , tip olarak erkekten cok sey beklemez, nerdeyse hep tip erkek erkek yerine gecer. ama erkek dogasi turk veya digerleri, belli tip kadina kadin derler, manken kadin arayisina giderler tipsiz olsalar bile.. dolayisiyla kadinlarin; manken adam arayisi olmadigi icin tipsiz erkek bile sanslidir.. kadin dogasinin arayisiyla, erkek dogasinin tip arayisi arasindaki bu fark nedeniyle erkekler daha sansli konuma gecer yoksa turk erkekleri manken adam degildir.. ikincisi de turk erkeginin sansi, rusya ya yakin olmamiz... sex´turizmi acildi bu ulkeler arasinda.. rusya ya italyanlarin ulkesi yakin olsaydi ruslar italyan erkeklerini begenirlerdi... ama simdi biz cografik olarak yaknliktan dolayi rus- turk birbirini daha cok tanir ve alisiktir...
- +1 yıl
devam. size tavsiyem bir konuyu degerlendrirken, toplumlari olusturan faktorleri ele alin. sonra neden toplumlar birbirnden bu kadar farkli anlarsiniz bu kimsenn sucu veya marifeti degil sadece sans. ayrcada turk erkegnin genetigi dogan kizlarinin guzel olmasini engeller. turk erkeginin almanla evlilignden dogan kizlar cogunlukla turk erkegne benzer yani esmer genleriyle ovunen turk erkegi dogan kizini kendine benzetir.(istisnalar haric, kiz guzel olursa alman sayesnde yine turk erkegnin geni sayesinde degil) hani turk erkegi super erkekti alman veya rus super kadindi ortada hicbir olumsuz faktor yoktu peki nedn o zaman dogan kizlar tam bir alman ya da rus gibi super olmaz. turk erkegi dusnsun. turk kizini begenmem der ama super kadinla evlenince super olmayan kiz dogmasini saglar demekki turk kizinin super olmamasinda cok buyk bir etken erkegin esmerligidir. gerckler acidir malesef. turk erkekleri, turk kizinin boyle olmasinda hicbir sorumlulugu olmadigini dusunur ama bu hem bilgisizlikten
- +1 yıl
... hem de tutarsizliktan.. turk erkekleri dusunsun bakalim.. eger kiziniz size benzerse? ben kimseyi kinamiyorum cunki dis gorunus sans meselesi, erkek icinde kadin icinde, ne turk erkegi ne de turk kizini kucumsemiyorum.. ya da diger milletlerin erkek ya da kadinini ustun gormuyorum... gercekten objektif bakilirsa kimsenin yaptigi seylerin marifet olmadigi ortada.. ayrica da unuttugum husus.. din baskisi yuzunden cinselligin ulkemizde yasanamamasi durumu erkekler icinde gecerlidir dolayisiyla etrafa saldiran sacma sapan hareketlerde bulunan erkek coktur bu kadar sacmalik da turk kizlarinin her erkege gulumsememesi de normal karsilanmalidir. turk kizina seksten anlamiyor diyen erkek acaba kiz kardesini 14 yasinda erkek arkadsiyla tatile gonderecek mi? tutarli olun bence dunyadaki butun insanlar objektif yani tarafsiz yorum yapsin..
- +1 yıl
devam-- tarafsiz yorum yapin-- erdemli insanlar boyle yapar...(yani rus kizlarinin guzelligini begeniyorum diye, sacini sari boyadigi halde, bunu bildigim halde, bunu kabullenemeyip etrafa ruslar gercekten sarisindir demek insan yakismaz, ya da kotu yanlarini gormezden gelip, onlar hep kusursuzdu demek yanlis bence turk erkekleri dunya savaslari oncesi komunizm oncesi sovyetlere denk gelmemekle cok sansli o zaman niye ruslar kezban derdiniz ozaman.. ev kusu gibiler derdiniz... ayrica rusya ve almanya gibi ulkelerde ustun irk calismasi yapildi guzel ve yakisiklilarin cocuk sahibi olmasi vs...
- +1 yıl
daha deginilecek cok nokta var tabiki. neden rus kizlari boyle, turk kizlari boyle diye ama simdilik bu kadar oldu :)
- +1 yıl
Napak git rus kızlara ver ozaman
+1 yılİlk olarak rusların hepsi mavi gözlü falan değil :) Şahsen bu yaz tanıştım bir rus kızıyla sarı bile değildi kumraldı ve gözleride bildiğin karaydı iri iri üzüm gibi birde kirpikleri var kıvır kıvır muhteşemdi boyu 175 falandı ve soğukta değildi hem güzel hem tatlıydı.Türkiyede sarılar az olduğu için hepsi gözümüze güzel geliyor ama değil o iş mavi göze falan kalsaydı hangi erkek sırf gözü güzel diye çıkar kız çirkinse ? :) Rus kızları türk kızlarına oranla güzeller ama genelleme yapmak yanlış türkiyede rus kızlarından daha güzel kızlarda olabilir ama dediğim gibi biraz daha azdır sayıları işte :) Yani rus kızı rıs kızı diye böğürmeseler tamamda o böğürenlere bende gıcık oluyorum sanki onlarında çirkini yok bizim ülkemizdede güzel yomuş gibi ne dersin cehalet işte :) :)
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim rus bir bayan arkadaşım var çevresiylede çok tanıştım sadece içten samimiler ve bir konuda akrar verdikleri zaman bunu sadece kendileri için yapıyorlar pek acıma duyguları yok ve gerçektende karşı tarafa karşı bir seviye tutuyorlar arada.Buda ekeklere çekici geliyor ister istemez.Hem güzel olup hem samimi olup birde araya seviye koyunca ister istemez insanı çekiyor kendine.Ayrıca her rus renkli gözlü değil ve sarışında değil hepsi.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kizlarini seviyolar ama eninde sonunda türk kiziyla evleniyolar. Burdaki yazdiklarinizi bide ailenize anlatin bakalim, onlar nasil karsilicak böyle genisliginizi. Evet türk kizlari nazlanmakla iyi yapiyolar, cünkü bir yüz versinler hemen kullanmak istersiniz. Biz kendimizi ama kullandirmayiz. O cok sevdiginiz ruslari kullanin. Igrencsiniz ve midesiz. Türk kizi namusunu koruyunca kötü oluyor, ama rus kizi yatakda isteklerinizi yere getirdigi icin gözünüzde melek degilmi? Sizden önce ya da sizinleyken ayni zamanda kac erkekle daha yattiklarini düsünemiyorsunuz tabi. Yemin ederim hepinizden tiksiniyorum!
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya gelip yok türk kızları yok söyle yok böyle diyorlar ama noluyo dönüp dolaşıyor türk kızıyla evleniyorlar hani şu türk erkekleri bizi beğenmiyorlar ya yurt dısınin erkekleri türk kızları hakkında okadar güzel şey soyluyorlarki türk erkeklerin ağzı açık kalır ve yurt dışındaki erkekler kadın milletine CİNSEL yönden bakmıyor lar
bunun güzellikle pek alakası yok aslında rus kadınları güzeldir evet ama onlarda türk erkeklerine bir ilgi duyuyorlar ve onlar erkeğin dilinden anlıyor ister aşk ister cinsellik veya herhngi bir birliktelik rus kadınları bunu başarıyor ama siz türk kızları başaramıyorsunuz türkiyede güzel kız yokmu sanki tabiki var dnyanın her yernde güzel kızlar var ama bana soracak olursan bir rizeli olarak rus kadınları başka derim :)güzellik anlayış o kadınlarda var ama sizde yok anlayışsız türk kızları belkide erkekleri yüzünden böyledir erkekleride kızları yüzünden ama cevap bu üzgünm
02 Yorumla- +1 yıl
pmaya alışıklar kendilerini erkeklerle olan ilişkilerinde ve sexte gayet güzel geliştirmişler.ve ilişkilerinde öyle esneklerki sizinde dediğiniz gibi erkeği sıkmıyorlar çünkü kaybetme korkuları yok sahiplenme duygularına ihtiyaçları yok çünkü birinize sahip olacaklarda başlarımı ağrıyacak sürünüze sahipler.ve siz hoşlandığınız kadının tek erkeği olmaktansa sürüden biri olmayı tercih ettiğiniz için sizi kutluyorum.ayrıca anlayış derken elbetteki anlayışlı olacaklar çünkü ucunda bir ticaret var
- +1 yıl
Belli oluyor zaten türkiyedeki tecavüz sayısından :)
+1 yılOlayın aslında güzellikle çirkinlikle olan bağlantısı şöyle Türk kızı, Türk erkeğini sevgili oluncaya kadar peşinden koşturur zavallı Türk erkeği bu aşamanın sonuna gelindiğinde (yani artık sevgililerdir) çok yorulmuştur Türk kızına olan ilgisi git gide azalmaya başlamıştır Türk kızı da bu durumu fark edip Türk erkeğinin peşine düşmüştür (kendince ilişkisine sahip çıkar). Ayrılırlar. Sonra Yabancı kızımızla Türk erkeği tanışır, erkek bir bakar kız Barbie gibi tavırları desen çok mütevazi erkeği kendinden soğutmaz onun bu güzelliği ve doğal davranışları erkeğin iyice hoşuna gider. Sonuç olarak Türk kızı için bu kadar şeye katlandım alttan aldim der Türk erkeği değdi mi değmez tabi Yabancı kızı gören Türk erkeği o saatten sonra geriye bir daha bakmaz :)
20 Yorumla
+1 yılTürk kızlarından nefret eder hale geldik kendilerini bişey zannediyorlar. Bu yüzden dir ki Türk kızına asla ve asla seni seviyorum veya çok güzelsin vs iltifat edip duygularınızı açıklamayın. o an bittiğiniz andır. bu nasılsa benim der sizi ezmeye kalkar. Türk kızı namusun sadece vajina dan ibaret olduğunu düşünür ama neme lazım her haltı da yer. yiyişir sevişir. öpüşür koklaşır. Kendilerini namuslu sanırlar sonra genelleme yaptım herkes için demiyorum. Rus kızı neden güzel: Genel anlamda sarışın uzun boylu renkli gözlü beyaz tenli kılsız ter kokmayan bakımlı zaten yüz güzelliğini hiç katmıyorum hatta o uzun sivri burunlarına hastayım. Düzgün fizikli (çoğu spor yapar genel anlamda) doğuştan mankenler yani makyaja falan gerek yok. İşte böyle justin denen çocuk bile türk kızlarının ter kokan kıllı selülitli olduğunu anladı...
12 Yorumla- +1 yıl
Vallaha kardeşim bizde sizden nefret eder hale geldik yok türk kızları böyle yok söyle siz çokmu iyisiniz sanki bir Türk erkekle çıkıyorsun da noluyor 2-3 kişiyi aynı anda idare ediyorsunuz ve birde evli erkekler gül gibi eşlerini bırakıp aldatiliyir bunun nereşi doğru siz kendinize bakin ondan sonra bizi eleştirinin birde siz kadınlara hep CİNSEL yonden bakıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde victoria secret melekleri nerde rus kadınalrı ..
victoria secret melekleriyle bırak rus kızlarını hıc bır kızı kıyaslayamassın kı
allah o kızlara bence özene bözene boş vaktinde yaratmış
o rus kızlar ne öyle ölü balık gözlü hepside..
bir ışık yok birşey yok sinsilikten başka
burunları hokka değil köşeyi dönünce ilk burunları gözüküyor
ağızları 1 metre 25cm :))
gözleri ölü ölü
gözaltları mosmor
bumu güzellık
çoğu böyle bn cok iyi bılıyorum lutfen kımse karşı çıkmasın
notta eklemelıyım kı hıcte temız degıller tenlerı zencıler gıbı pis kokuyor26 Yorumla- +1 yıl
:)))
Cevap sahibi+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılzaten dedımkı victoria secret kızlarını hıc bır kızla kıyaslayamassın
beyaz tenlısıde kumralıda esmerıde zenciside hepsi şahane guzellıkteler
ama soru rus ve victorıa kızları- +1 yıl
amma kıskanmışsın rus kızlarını:D şu yazdığın özelliklerin çoğu türk kızlarını anlatır rusları değil. yani rus kızlarının burnu büyük ama türk kızlarının küçük öyle mi? bizim kızlar zaten büyük burun ve kıl konusunda dünyada 1.dir:D
- +1 yıl
En değmesi bile bir türk kızını 4 te biri olamaz bir alay boya küpüne bandırılmış şebek. Hiç bir millette türklerdeki gibi kadın modeli grmedim. O boyalı şebeklerin hepsi kırkına gelmeden sarkmış her yerine estetik yaptırmış oynanmadık yeri kalmamış bi yaratık haline geliyorlar. benim nenem 80 yaşında mubareğin yüzünde neredeyse kırışık yok...
- +1 yıl
ruslar candir o victorya bir bok degil
Dünyanın en güzel kadınları ruslar, dünyaca kabul edilmiş bir durum bu, türk erkeklerine mahsus değil.. Türk kızlarıyla rus kızları ne fizik ne de yüz güzelliği açısından kıyaslanamaz bile, kıskanmayalım lütfen.. : ) Rus kızlarının hepsi mavi gözlü de değildir, hepsi sarışın da değildir, bu cahilce bir genellemedir. SSCB dönemnde rusya çok büyük topraklara sahipti, dolayısıyla her ırktan rus mevcut, japonlara benzeyenleri bile var.. saygılar..
21 Yorumla
+1 yılhiç rusyaya gittin mi? bir git vizelerde kalktı zaten ben çok gittim oranın kızlarının nasıl olduğunu görünce sesli düşünmeye başlıyacaksın ve ağzından şunlar çıkıcak ilk önce yuuuhhhh diyceksin ve ardından bizde türkiyede kadın olduğumuzu sanıyorduk... koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş türkiyedeki türk erkeklerinin halide bu türk kızlarına karşı... ;))
31 Yorumla- +1 yıl
Tabi arkadaş kasap olduğu için neyden hoşlandığı ortada
nasıl bir hırsla yazmışsın...anlaşılan başından bişeyler geçmiş...şahsen benim rüyalarımı süslemekten başka bir işe yaramıyor kendileri...daha ileriside olamayacağı için konuyu fazla uzatmaya gerek yok...ama insanların kafasına kazınmış olan güzel kadın portresi rus kadınına işaret ediyor...
00 YorumlaÇok güzeller,Sevdikleri erkekten başkasına bakmazlar diye biliyorum.ama rusyada bunların kırıklarıda var.işi gücü olmayan bunların parasını yiyen.bazıları para gönderiyor hatta, bizden aldıklarını onlara gönderiyorlar. Böyle kızlara denk gelmeyiz inş..
01 Yorumla- +1 yıl
ekmek parası ne yaparsın.aslında akıllılarda baksana bizim üniversite mezunları genelde adam gibi bir iş bulup yada işini kurup zorluklarla öyle böyle hayatını kazanmaya bakar.rus kızları bu konuda çok rahat iş bulma dertleri yok onlara her yer her şey iş yattıkları yerden para kazanıyorlar kolay zevkli bir iş aslında hem zevk alıyor hem zevk veriyor üstünede para alıyor ama en kötüsü türk kızları bunları örnek alyor. merak ediyorm olursa yada varsa siz ilerde kızlarınızı nasıl yetiştireceksnz
ırksal olarak hepsi uzun boylu ve güzel tenliler ama onların türk kızlarıyla farkı 30yaşında ortaya cıkıyor rus kızı 30dan sonra dagılıyor cunku o yasa kadar alemler ıckı sex ucmustur turk kızı daha cok kalıpta durdugundan bozulmuyor.rus kızı kısa mesafecıdır turk kızı maratoncudur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendi elindekilerin değerini bilememek, bir de kedi-ciğer olayı.. kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş ya, bizimkiler de öle.. ne zaman bi türk erkeği bi türk kızına ulaşamazsa ya da türk kızından kazık yerse bu hayat kadınlarına sığınır:D acizlik,zavallılık ve hatta abazalık bnce başka bişey değil türk erkeklerininki :D
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri kolay, diğeri imkansız...
biri ateşli, diğeri (nadiren) ateşli...
birinin yaptığı makyaj şahine modifiye gibi, diğerinin yaptığı makyaj fast&farious takiler gibi...
biriyle istediğin pek çok şeyi yaparsın, diğeri en küçük ödül için bile anandan emdiğini burnundan getirir...
biriyle istediğin zaman insan gibi ayrılırsın, diğeri arkandan "öküz" diye böğürür...
yeter sanırım...21 Yorumla- +1 yıl
sen bu cevabı çok uzatmıssın söyle demen gerekirdi''biz rusları artık yalamaktan hoşlandıgımız için ve namus bizim için önemli degil benim sectiğim kadının geçmişi önemli degil dedigimizden dolayı tercih ediyoruz ''demen gerekirdi midesizler namus abidelerinizi aman elinizden kaçırmayın bi tanede sizin piçiniz olsun çünkü rusyada her eczanenin camında şöyle yazar''çocugunuzun sizden olduguna eminmisiniz'' sen anladın benim nedemek istediğimi bir bilgiyi paylaşırken lütfen bildiginiz için konusun
Her ne kadar genelini kapsamasa da 100 dolarlık kızlar gibi geliyor bana.Çok sağlam terkederler.Duygu yoktur.Günlük yaşayan vitrin mankenleri.Hiç de bana çekici gelmiyor !
... Ama şu var ki ,bazı Türk kızlarının "ay çokh sıkıldıaam"ları yerine rus kızlarının "Ben var sıkılmak?" sözlerini tercih ederim !20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla kim iyi kim kötü bilemem ama Türk erkekleri hiç kusura bakmasın ne hak ediyorlarsa onu alıyorlar :) Namus bekçiligi yaparsanız türklerde bu hale gelir tabiki He bu türk erkekleri cinsellikte çok iyimiş gibi davranıyolarda bende erkeklerni begenmiyorum çünkü beceriksizsinz Rus sizin neyinize be kardeşim :)
11 Yorumla- +1 yıl
kendi dediiyne kendin bile inamiyorsun
+1 yılYa abi Turk kizlarinin cogu o kadar kaprisli ve tripli ki cidden bezdiriyor yav. Rus kizi taraftari falanda degilim kim guzelse de hakkini veririm ama yazik gunah yaptiginiz. Bir erkek sirf size bakiyor diye sapik damgasi yapistirlmaz ki abi. Su olayi yensek bisey kalmicak yemin ediyorum yav. Akli fikri sekste milletin. Ben bir Turk kiziyla sohbet ederken geriliyorum inanin ama genelleme yapmak dogru olmaz
30 Yorumlasen neden tercih edildiklerinin yanıtını vermişsin zaten!zeki,kültürlü özgüvenli ve en önemlisi bu vasıflarını silah olarak kullanmayan kadınlar olduğu için tercih ediyoruz.. senın gibi altında kıskanclık ve kompleks yatan sorgulamalar yapmıyorlar.. siz kendinizi nimetten sayıyorsunuz onlar gercekten nimet!ve gercekten sizden onlarca kat güzeller.. arz ederim
02 Yorumla- +1 yıl
madem böyle düşünüyorsunuz bende bir iki kelime deyim bari.rus kızları zeki, kültürlü özgüvenli doğrudur birşey diyen yok amenna. bu öz güvenleri nerden geliyor çok esnek yapıda bir milletten gelmelerinden onlarda ar edep utanma ayıp günah korkusu olmadığı için herşey sağ serbest yetişiyorlar.(anladınız siz).daha çekirdekten sex abidesi tarzında yetiştirildikleri için alkolle cinsellikle iç içe büyüdükleri için dediğim gibi yasakları kuralları olmayan millet oldukları için herşeyi özgürce yapm
- +1 yıl
helal türkkizi. Sex kölesinden başka bişey değilller en azında buraya gelenler.
Kişilik & Karakter konusunda 826 cevap paylaştı. Türk kızları gitsin Rus kızları gelsin diyen Türk erkeği! Aynanın karşına geç 1.70 boyuna ve göbeğine bak. Baktın mı? Tamam.
32 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya kızlarımızda güzel çok ama off şu yakışıklılıga dicek adam göremiyorum ben
valla türk kızları çok kaprisli, çok nazlı, herşeye mırın kırın eder, pozisyon bilmez, yok bacagım ağrıyor yok öyle yapma der, burunları havada, en güzel rus kızı ile birlikte olabilirsin ama en güzel türk kızına selam versen pas bile vermez, böyle kibiri kim napsın, rus kızı naz yapmaz ohhh miss miss, hemde sevdiği adama köpek oluyorlar, anladınmı bakalım.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam git rus kızlarına ver ozaman
şahanın bir zekeriya hoca taklidi var...tam bununla ilgili...izlemek isteyenler için link =)
/watch?v=ymKt677Zpog
rus kızlarının hiç tribi yok bu kadar...kendilerini beğenmiş değiller...cana yakınlar...ama soğukkanlılar...bunlar daha çok ilgi çekiyor...güzelliklerine zaten diyecek bir şey yok...11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSoru: Türkiye'de kadınlarda boy ortalaması 170-180 cm ve civarı mıdır? Sarışın, mavi gözlü, beyaz tenli kadın ortalaması nedir? Başka sorum yok hakim bey...
13 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Erkeklernin boyu 180 kadar çıkanı varmıymış türklerde basketçiler haricinde hahah:D
şahsen rus kızlarını beğenmem ama türk kızlarının da fazlaca kasıntı,kaprisli olduklarını da söylemeden geçemeyeceğim.
52 Yorumla- +1 yıl
valla bu kaprisler yüzünden beim gibi sarışın kızlara hiç bakmayan biri bile şuan rus kızlarını çok çekici buluyorsa oturup düşünsün hanım kızlarımız.
rusların ne kadar bakımlı ve ılımlı insanlar olduğunu anca tanışarak anlayabilirsin. İlla da cinsellik olarak algılama. Her şeyiyle yaşamayı seven insanlar onlar. Kaprisleri yok.
02 Yorumla- +1 yıl
hayır anlamadığım bu erkek milleti kaprissiz türk kızlarına basit kadın gözüyle bakarlar (ors.)derler küçük görürler. ama kaprissiz rus kızına sıra gelince çok kültürlü çok zeki mükemmel insanlar deyip yere göğe sığdıramazlar.işte sizin rus kızlarına düşkünlüğünüzden türk toplumunun ahlak tabuları tamamen yıklmak üzere biz son kuşağız. bizden sonraki kuşağa bakıyorumda türk ahlak ve aile yapısından çok uzaklar ruskızları gibi dolaşan kızlar vs.türk aile ahlak ve yapısı sayenzde altüstoldu
Kendini beğenmişlik %0, Güzellik-Vücut-Ten: Ultra" daha ne istersinki?
30 Yorumlarus kızlarınn yüzde 90ı iki tane bira ısmarlayan erkeğe veriyorlarda ondan çok şahit oldum.ama türk kızları öylemii türk kızlarnda bekeart çk önmli.
22 YorumlaKaprisli Tripli atarlı olduğunuz İçin Rus kızları daha çekici geliyor
10 Yorumlaherkes elınde olmayını ıster ornegın sarısının ıstendıgı gıbı turkıyede dogustan sarısın az oldugu ıcın ılgı cekıyorlar ayrıca rus kızları vucut olarak super oldugu ıcın
00 Yorumlabelki de çekici oldukları içindir fazla zorlamamak lazım baby
01 Yorumla- +1 yıl
senden daha çekici Rus görmedim 😉
+1 yılçoğu erkek gereknleri azdığı için tekrarlamayacağım sadece eklemek istediğim şu var hepsi kültürlü ve üniversite mezunu
00 Yorumlaİnsanoğlu hep kendinde olmayanı istediği için ruslar çekici
30 Yorumlaaslında bu sorunun en iyi cavabı rus kızları türk kızlarına göre daha sıcakkanlı ve dobra türk kızları aşırı kasıntı bu bir gerçek
10 Yorumla
+1 yılben blmuyorum buzdolabı gibiler..ne varsa türklerde var
10 Yorumla
+1 yılBacım bunlar abaza mantıklı aciklamasi yok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılRus değil de Ukrayna'lı kızlar çok güzel.
32 Yorumla- +1 yıl
boyle dediyin icin tevbe et belki tanri seni af eder
En güzel kızlar rumenler
00 Yorumlaçünki türk kızları fazla kasıntı .
40 Yorumlagüzel ve ateşli oldukları için tabiki :)
00 YorumlaTürkler daha güzel
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Rus kızlarını neden bu kadar çekici buluyor Türk erkekleri?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler