Kişilik & Karakter Bu aralar sizi ne mutlu eder? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Kısa ve net cevaplamak isterdim ama ortam müsait değil djdjdj. Neyse beni boşverin de sizi ne mutlu eder? Bu aralar sizi ne mutlu eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kendim mutlu ederim kendimi anca. Gereksiz insanları gereksiz yere düşünmeyi bıraktığımda zaten gayet mutlu olurum 😬😬😂 2 0 Yorumla
YeahRight Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Mağaranın havuzlu villaya dönüşmesi çok mutlu eder be ouz, bir de bir iki komşu olsa laflasak falan... 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu aralar Edisin martilar sarkisi beni mutlu ediyor surekli dinliyorum soyleyip dans ediyorum arkadaslarim tiksindi sarkidan 😁 1 0 Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bi yerlerden toplu para gelse yüklü miktarda edebilirdi. 1 0 Yorumla
Butterfly46 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tarama sınavımda ilk 20 ye girmek ve TYT denememde 70 net üstüne çıkmak beni çok mutlu eder. 1 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu aralar beni bazı problemlerimin düzelmesi mutlu eder kesinlikleDüzeliceğini sanmasamda. 1 0 Yorumla
__k0S0vaLı__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Anca Kar yağsa mutlu olurum başka bir şey beni mutlu edemez aw 1 7 Yorumla gülbahcem_ +1 yıl Karın yağdığı ilde yaşamak bile güzel bir nasip^^ Yorumla __k0S0vaLı__ +1 yıl @gülbahcem_ sen nerden biliyorsun orada yaşadığımı 🙄 Yorumla gülbahcem_ +1 yıl Karın yağacağına umut edebilmek için kar yağan bir ilde yaşamak lazım diye mantık yürüttüm 🙉 mesela ben de ilk defa bu sene umut ediyorum 😀 Yorumla __k0S0vaLı__ +1 yıl @gülbahcem_ Ama doğru bir mantık yürütmüşsün, bulunduğum il Ağrı. 😂 Yorumla gülbahcem_ +1 yıl Ooo Ağrı çok soğuk😀 Yorumla __k0S0vaLı__ +1 yıl @gülbahcem_ şu an yağmurlu😂 Yorumla gülbahcem_ +1 yıl Rahmettir yağsın😀 Yorumla
Su_Misali_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Biraz uzaklaşmak... Dünyadaki her şeyden... 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Para ve yalnızlık.. 1 0 Yorumla
HaktangelenMirvari Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl şöyle bağımlılık etkisi yaratabilecek bir müzik.. 1 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayatıma girecek yeni bir macera 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aklımdakiler olursa cidden mutlu eder. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Güzel bir eğitim hayatı 1 0 Yorumla
Darwinlyy Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Reelde bir arkadaş edinip dertleşmek çok yalnızım. 1 0 Yorumla
_kirazçiçeği_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uyumak uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
Vastalord10 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. İyi bie oral 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendim mutlu ederim kendimi anca. Gereksiz insanları gereksiz yere düşünmeyi bıraktığımda zaten gayet mutlu olurum 😬😬😂
Mağaranın havuzlu villaya dönüşmesi çok mutlu eder be ouz, bir de bir iki komşu olsa laflasak falan...
Bu aralar Edisin martilar sarkisi beni mutlu ediyor surekli dinliyorum soyleyip dans ediyorum arkadaslarim tiksindi sarkidan 😁
Bi yerlerden toplu para gelse yüklü miktarda edebilirdi.
Tarama sınavımda ilk 20 ye girmek ve TYT denememde 70 net üstüne çıkmak beni çok mutlu eder.
Bu aralar beni bazı problemlerimin düzelmesi mutlu eder kesinlikle
Düzeliceğini sanmasamda.
Sevdiğim adam daima mutlu ediyor.🌸
Anca Kar yağsa mutlu olurum başka bir şey beni mutlu edemez aw
Karın yağdığı ilde yaşamak bile güzel bir nasip^^
@gülbahcem_ sen nerden biliyorsun orada yaşadığımı 🙄
Karın yağacağına umut edebilmek için kar yağan bir ilde yaşamak lazım diye mantık yürüttüm 🙉 mesela ben de ilk defa bu sene umut ediyorum 😀
@gülbahcem_ Ama doğru bir mantık yürütmüşsün, bulunduğum il Ağrı. 😂
Ooo Ağrı çok soğuk😀
@gülbahcem_ şu an yağmurlu😂
Rahmettir yağsın😀
Biraz uzaklaşmak... Dünyadaki her şeyden...
Hayatımın düzene oturmuş olması
Para ve yalnızlık..
Kırdığım bir kız var beni affetmesini
şöyle bağımlılık etkisi yaratabilecek bir müzik..
Bi sevgilim olsa çok sevinirdim
Hayatıma girecek yeni bir macera
Aklımdakiler olursa cidden mutlu eder.
Güzel bir eğitim hayatı
Reelde bir arkadaş edinip dertleşmek çok yalnızım.
Puding
Para ve şehir değişikliği
Çikolata
Kizima kavusmk
Mesaj😂
Hicbisey
Uyumak uyuyamıyorum
MÜzük
İyi bie oral
Yağmur..
Para ve yalnız lık
Para